Xbox Hesabıma Giremiyorum

Discus and support Xbox Hesabıma Giremiyorum in XBoX Accessibility to solve the problem; Microsoft hesabımı kapatmıştım. Bir süre sonra tekrar açtım açtıktan sonra Xbox hesabıma giriş yapmayı denedim. Fakat benden yeni bir hesap kurmamı... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by ArdaAltıntaş, Sep 3, 2020.

1. Xbox Hesabıma Giremiyorum

Microsoft hesabımı kapatmıştım. Bir süre sonra tekrar açtım açtıktan sonra Xbox hesabıma giriş yapmayı denedim. Fakat benden yeni bir hesap kurmamı istedi. Ben de kurdum. Önceki hesabım hala duruyor ismini yazdığım zaman görebiliyorum. Önceki hesabıma
    nasıl giriş yapabilirim, yeni kurduğum Xbox hesabımı nasıl silebilir veya Microsoft hesabımla olan bağlantısını kesebilirim.

:)

ArdaAltıntaş, Sep 3, 2020
  2. dempup Win User

3. Ada BuğraSerdaroğl Win User

Xbox'u indiremiyorum[Translation-Can't download Xbox]

Sea of thives'e giremiyorum hızlı çözmeleri gerek
  4. JUANCHO3432W9cs Win User

No Man's Sky oyuna giremiyorum!!!!!

5. Onyx Is Here Win User

oyuna haftalardır bu sebeple giremiyorum :(

Hello Lervodes, sorry to hear you're having trouble with your game and please forgive me as I am only able to respond in English

I see you're having trouble with the Lavenderbeard error on your game. This can happen for several reasons including maintenance being done on their servers or your game is not updated to it's latest version.

Please check the steps listed here to see if anything helps https://support.seaofthieves.com/articles/36000...
  6. Nursemorph Win User

Forza Horizon 4 Eski hesabıma erişemiyorum !!!

That sounds like, for some reason, the game hasn't synced with the cloud save to let you carry on where you left off.

Did it try syncing with the cloud or anything?

You could try some of the advice on this page:

https://support.forzamotorsport.net...306553-I-ve-lost-all-my-progress-what-do-I-do-

Reinstalling the game is another possibility. Make sure your Windows is fully up-to-date. If all else fails, you can submit a lost save ticket from the page above...unfortunately, if the save is lost, there is no way for them to fix it and they will send you a number of cars, wheelspins, credits etc
Thema:

Loading...
  1. Xbox Hesabıma Giremiyorum - Similar Threads - Hesabıma Giremiyorum

2. oyuna haftalardır bu sebeple giremiyorum :(

in XBoX Games and Apps
    oyuna haftalardır bu sebeple giremiyorum :(: [img] aylardır bu sebeple giriş yapamıyoruz af9f46ef-d18f-4050-8778-a1fbb87b07f1
  3. Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...

in XBoX Accessibility
    Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her...
  4. Forza Horizon 4 Eski hesabıma erişemiyorum !!!

in XBoX on Windows
    Forza Horizon 4 Eski hesabıma erişemiyorum !!!: Forza Horizon 4 Hesabım Sıfırlandı ! İyi günler , steam üzerinden forza horizon 4 oyununu oynuyordum . Daha sonra oyunu sildim ve başka bir bilgisayara ayni hesaptan tekrar kurdum . Daha önce...
  5. Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum

in XBoX on Windows
    Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum: How to change microsoft account parameters for that? Thank you 9b89e1c4-b1ea-4da6-b619-8d5daa03ac56
  6. microsoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...

in XBoX on Windows
    microsoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...: xbox game pass hesabı satın almak istiyorum. ödeme yöntemi olarak atm kartı eklemek istiyorum. ancak girdiğim bilgiler sürekli yanlış çıkıyor. tekrar tekrar kontrol ediyorum ama olmuyor. kart...
  7. No Man's Sky oyuna giremiyorum!!!!!

in XBoX on Windows
    No Man's Sky oyuna giremiyorum!!!!!: alo merhaba , yakın zamanda no man's sky oyununu indirdim fakat giriş ekranında multiplayer seçeneğini göremiyorum. arkadaşım bana oyun daveti gönderdiğinde şu sorunla karşılaşıyorum; [img]...
  8. İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...

in XBoX on Windows
    İadesi yapılan Xbox Game Pass abonelik ücreti hesabıma yatmadı. [Translation - The...: Merhabalar, Xbox Game Pass aboneliğim için bir iade talep etmiştim. Bana iade edildiğini söylediler lakin 27 gündür para hesabıma gelmedi. İninial ile görüştüğümde kendilerine geri ödeme...
  9. Oyuna giremiyorum [Translate- I can't get into the game]

in XBoX on Windows
    Oyuna giremiyorum [Translate- I can't get into the game]: Bilgisayarıma age of empires castle siege yükledim fakat ilk tıklamamda oyun ekranına ERROR ENCOUNTERED CONNECTİNG TO THE SERVER hatası veriyor.bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz....