Xbox aboneliğimi iptal edemiyorum [Edit - Translation] - I can't cancel my Xbox subscription
Discus and support Xbox aboneliğimi iptal edemiyorum [Edit - Translation] - I can't cancel my Xbox subscription in XBoX on Windows to solve the problem; Xbox game pass 14 günlük denemek için satın aldım fakat sonra beğenmedim, iptal etmeyi unuttum şuan 59 TL ödemem gözüküyor aboneliğimi iptal... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Emre_88, Apr 10, 2019.
Thema:
Xbox aboneliğimi iptal edemiyorum [Edit - Translation] - I can't cancel my Xbox subscription
Loading...
-
Xbox aboneliğimi iptal edemiyorum [Edit - Translation] - I can't cancel my Xbox subscription - Similar Threads - aboneliğimi iptal edemiyorum
-
Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...
in XBoX AccessibilityMail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her... -
Microsoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...: ilk ay indirimle aldığım ultimate i iptal ettiğim halde 2.ay 44.99 TRY para kesildi. -[Translation - Although I canceled the ultimate, which I bought with a discount in the first month, 44.99 TRY... -
XBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...
in XBoX Sales and PromoXBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...: XBOX Gamepass aldım ilk ay 5tl olarak çekti sonraki aylar parayı yatıramadığım için çekemedi doğal olarak iptal oldu gözüküyor ama 14tl olan gamepass i almak istiyorum izin vermiyor önce onu... -
Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]
in XBoX Games and AppsÜrün iptal [Mod Translation - Cancel product]: Merhaba yanlışlıkla xboxa rainbow six siege r6 kredisi satın aldım xbox yok fakat lütfen yardımcı olabilirmisiniz iade ürün talebi de çıkmıyor. [Mod Translation - Hi I accidentally bought a... -
Xbox Live Gold İptal Edilmiyor [Translation - Xbox Live Gold not cancelled]
in XBoX Sales and PromoXbox Live Gold İptal Edilmiyor [Translation - Xbox Live Gold not cancelled]: Gold üyeliğini iptal edemiyorum çünkü iptal etme bölümü yok. Kartımda para olmadığı için çekmemiş yani para olsa çekicek ve ben iptal etmek istiyorum. [Mod Removed Image - contained Personal... -
Süresi Geçmiş Üyeliğimi İptal Edemiyorum? [Translate] Can't Cancel My Expired Membership?
in XBoX Sales and PromoSüresi Geçmiş Üyeliğimi İptal Edemiyorum? [Translate] Can't Cancel My Expired Membership?: 3 aylık gamepass'i 6tlye aldıktan sonra yinelemesini kapatmak istediğimde kapatamadım, hatalarla karşılaştım. 3 ay sonunda kartımdan 177tl çekmeye çalıştınız fakat param yoktu. yinelemek için... -
xbox game pass ultimate aboneliğini iptal edemiyorum.
in XBoX Sales and Promoxbox game pass ultimate aboneliğini iptal edemiyorum.: Aboneliğimi iptal etmeye çalıştığımda "İptal" butonunu göremiyorum. Bana şu mesajı veriyor: "Aboneliğinizi geri yüklemek için ödeme yapın. Vadesinde ödenmemiş 177,00 ₺ nedeniyle şu anda askıya... -
Xbox Game Pass Ultimate Ödemeliği İptal Etme
in XBoX Sales and PromoXbox Game Pass Ultimate Ödemeliği İptal Etme: Xbox Game Pass Ultimate almıştım fakat yenilemeyi kapatmayı unutmuşum ve şu an yeniden ödeme yapmamı zorunlu kılıyor fakat iptal etmek istiyorum ama yapamıyorum. Ödemek zorunda değilsem iptal... -
Xbox Game Pass üyeliğimi iptal etmeyi unuttum.[Translation-I forgot to cancel my Xbox Game...
in XBoX Games and AppsXbox Game Pass üyeliğimi iptal etmeyi unuttum.[Translation-I forgot to cancel my Xbox Game...: 4 gün önce faturalandırılmış gözüküyor ama hesapta hiç bişey yapmadım 177tl ödenmemiş gözüküyor iptal de edemiyorum yalvarırım yardım edin ödeyemem eğer ödemezsem ne olur? [Translation-It looks...