Xbox 1 tl yerine 1 TL + 7 TL Çekti -[Translation - Xbox 1 TL instead of 1 TL + 7 TL Pulled]

Discus and support Xbox 1 tl yerine 1 TL + 7 TL Çekti -[Translation - Xbox 1 TL instead of 1 TL + 7 TL Pulled] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Başlıkta da söylediğim gibi, 1 kartan hem kendime hem arkadaşı aldım. Fakat ikimizden de toplamda 16 TL aldı. Ekstra 14 tl aldınız. Bu paranın iadesini... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by TolgaCelebi, Dec 31, 2018.

1. TolgaCelebi
    TolgaCelebi Guest

Xbox 1 tl yerine 1 TL + 7 TL Çekti -[Translation - Xbox 1 TL instead of 1 TL + 7 TL Pulled]

Başlıkta da söylediğim gibi, 1 kartan hem kendime hem arkadaşı aldım. Fakat ikimizden de toplamda 16 TL aldı. Ekstra 14 tl aldınız. Bu paranın iadesini istiyorum.

-[Translation - As I said in the title, I took one card with both myself and a friend. But both of us received 16 TL in total. You received an extra 14 TL. I want the money back.]

:)

TolgaCelebi, Dec 31, 2018
    Error:Failed to connect to localhost port 9200: Connection refused
Thema: