Wyłączanie xboxa one x

Discus and support Wyłączanie xboxa one x in XBoX Accessibility to solve the problem; Witam mam problem z konsola samoczynnie się wyłącza 1-2min po włączeniu takich gier jak fortnite , forza 4 po chwili włącza się spowrotem z komunikatem... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by AnnaLeśniewicz, Jun 30, 2022.

1. Wyłączanie xboxa one x

Witam mam problem z konsola samoczynnie się wyłącza 1-2min po włączeniu takich gier jak fortnite , forza 4 po chwili włącza się spowrotem z komunikatem o prawdopodobny przegrzaniu czy ktoś wie dlaczego tylko przy tych grach tak jes a przy innych działa normalnie beż zarzutu? Proszę o pomoc

:)

AnnaLeśniewicz, Jun 30, 2022
  2. XBF - Drew Win User

Wyłączanie xboxa one x

Hello AnnaLeśniewicz,

Thank you for coming to Xbox forums for support. You mentioned you’re having issues with your console turning off 1-2 minutes and you’re getting a message that your console is overheating.

Here are some resources that you should take a look at if you haven’t already:

Setting up your Xbox Series X|S console provides requirements about preparing the space for the console in the “before you begin” section.

This link will take you to console overheating search results from support.xbox.com which provides more information about how to keep the console from overheating and how to position and ventilate the console.

Troubleshoot Xbox console unexpectedly turning off provides information about how to troubleshoot the console overheating.

Please let me know if any of these resources helps you resolve your issue.

XBF – Drew
  3. XBF - Drew Win User

Wyłączanie xboxa one x

Witaj AnnaLeśniewicz,

Dziękujemy za przybycie na fora Xbox w celu uzyskania pomocy. Wspomniałeś, że masz problemy z konsolą wyłączającą się na 1-2 minuty i pojawia się komunikat, że konsola się przegrzewa.

Oto kilka zasobów, na które powinieneś spojrzeć, jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś:

Konfigurowanie konsoli Xbox Series X|S zawiera wymagania dotyczące przygotowania miejsca na konsolę w sekcji "przed rozpoczęciem".

To łącze prowadzi do wyników wyszukiwania przegrzania konsoli z support.xbox.com który zawiera więcej informacji o tym, jak zapobiec przegrzaniu konsoli oraz jak ustawić i przewietrzyć konsolę.

Rozwiązywanie problemów z nieoczekiwanym wyłączeniem konsoli Xbox zawiera informacje dotyczące sposobu rozwiązywania problemów z przegrzaniem konsoli.

Daj mi znać, jeśli którykolwiek z tych zasobów pomoże Ci rozwiązać problem.

XBF – Drew

[Associate korzysta z aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]
  4. Onyx Is Here Win User

Reset xboxa 360

Sorry to hear it. Please log in to https://account.microsoft.com/devices and register the console in your name using the serial number on the back. Once done you should either be able to reset the passcode or factory reset the console to remove the passcode.
  5. Keltic Rage Win User

Kinda upset

If my friends and my world doesn't crash or lock up on our old style xboxa then I tend to think the people that are having issues must have really.... Really bad connections.
  6. ZIPPY 71 Win User

How to level up reputation?

there is not much you can do other than add fellow avoid me gamers?im in same boat just cancelled xboxa sad day that we dont have positive feedback options only negative which users abuse to get bans or reputation lowered:(
Thema:

Wyłączanie xboxa one x

Loading...
  1. Wyłączanie xboxa one x - Similar Threads - Wyłączanie xboxa

2. Reset xboxa 360

in XBoX Accessibility
    Reset xboxa 360: Hej mam problem kupiłem xboxa 360 na allegro (był używany) i zauważyłem że jest blokada rodzicielska. W skrócie wie ktoś jak zresetować blokade rodzicielską b2b69f63-1d29-4e7b-9459-88a90937afdc