Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]
Discus and support Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhaba yanlışlıkla xboxa rainbow six siege r6 kredisi satın aldım xbox yok fakat lütfen yardımcı olabilirmisiniz iade ürün talebi de çıkmıyor. [Mod... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MehmetKarabulut3, Jan 6, 2020.
Thema:
Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]
Loading...
-
Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product] - Similar Threads - Ürün iptal Mod
-
Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...
in XBoX AccessibilityMail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her... -
Microsoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...: ilk ay indirimle aldığım ultimate i iptal ettiğim halde 2.ay 44.99 TRY para kesildi. -[Translation - Although I canceled the ultimate, which I bought with a discount in the first month, 44.99 TRY... -
XBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...
in XBoX Sales and PromoXBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...: XBOX Gamepass aldım ilk ay 5tl olarak çekti sonraki aylar parayı yatıramadığım için çekemedi doğal olarak iptal oldu gözüküyor ama 14tl olan gamepass i almak istiyorum izin vermiyor önce onu... -
Yanlışlıkla aldğım ürün
in XBoX Games and AppsYanlışlıkla aldğım ürün: Micrasoft'tan aldığım rainbow six siege'i xbox'ım olmadğı için oyniyamam yanlışlıkla satın aldığım bir üründür geri iadesini almak istiyorum oyunu daha oynamadım onun yerine paramla game pass... -
Microsoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]
in XBoX Games and AppsMicrosoft store ürün almadan para kesmesi[Microsoft store money withdrawal without product]: Merhaba ben forza horizon 4 almak istiyordum bilgilerimi girdikten sonra kartda 156 tl olmasına rağmen oyun almadı ama microsoft store benden parayı kesti lütfen bana yardımcı olun. [Translation... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: Merhabalar Biraz önce PC platformu için satın aldığımı zannettiğim bir oyun oldu. İade için nereye baksam başka bir linke yönlendiriyor. Hesabımda herhangi bir XBOX cihaz olmamasına rağmen bana... -
Ürün iadesi[Product refund]
in XBoX Games and AppsÜrün iadesi[Product refund]: 31.01.2018 tarihinde 49 TL'ye almış olduğum 2670 Rainbow Six Siege kredisini iade etmek istiyorum. [Translation - I would like to return the 2670 Rainbow Six Siege loan that I bought on... -
ÜRÜN İADESİ [Product Refund]
in XBoX on WindowsÜRÜN İADESİ [Product Refund]: Merhabalar, Ben 1 Ocak 2019 tarihinde PC için olduğunu sanarak yanlışlıkla XBox için satılan aşağıdaki ürünleri satın aldım. Satın alma bilgilerimi aşağıda veriyorum. XBox'ım yok. Dolayısıyla bu... -
Yanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]
in XBoX Games and AppsYanlış ürün satın aldım -[Translation - I bought the wrong item]: Merhabalar daha demin 2 adet yanlışlıkla 49.90 TL'lik 2670 rainbow six siege kredisi satın aldım ve bunları iade etmek istiyorum lütfen yardımcı olun boşu boşuna 100 lira param gitti nereden iade...