Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar

Discus and support Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar in XBoX Accessibility to solve the problem; Merhaba, Tamamlanmamış bir ödeme işleminden dolayı kredi kartımdan 2 kere 5TL, toplamda 10TL para çekildi ve geri iade yapılmadı. Neden? Para iadesi... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by rashad.r, Dec 4, 2019.

1. rashad.r
    rashad.r Guest

Merhaba,

Tamamlanmamış bir ödeme işleminden dolayı kredi kartımdan 2 kere 5TL, toplamda 10TL para çekildi ve geri iade yapılmadı. Neden? Para iadesi talep ediyorum.

Hayırlı günler dilerim.

:)

rashad.r, Dec 4, 2019
  2. WPAK Win User

Web translation:

Funds withdrawn from my credit card due to incomplete payment transactions

Hi,

Due to an incomplete payment transaction, my credit card was withdrawn twice for 5TL, totaling 10TL and no refund was made.
    Why is that? I demand a refund.

Have a good day.

Response:

Hi there,

for any billing/payment related issues like yours it's best to contact Xbox Support via Phone (or Chat) at
    http://support.xbox.com/contact-us

They should be able to look into the details and hopefully help you fix the issue.

Let us know the results
  3. LegendDolby1986 Win User

steam hesabımda para

merhaba maalesef
    xbox'ınızdaki kredi için borsa parası takas edemezsiniz, bunu xbox hesabınız üzerinden satın almanız gerekecek.
  4. Selçuk Çokkuvvetli Win User

xbox aboneliği [Translation - Xbox Subscription]

peki geri ödeme olcak mı

------

[Mod Translation - What about reimbursement?]
  5. benpat9 Win User

PC için Xbox Games Pass aboneliğinin faturasını ödeyemiyorum, yenileyemiyorum. -[Translation - I cannot pay or renew the bill for the Xbox Games Pass for PC subscription.]

Ödeme gerçekleştirildi. Sorun kalmadı.

-[Translation - Payment has been made.
    There was no problem.]
  6. XBF-JoannaDark Win User

Xbox gamepass için param çekildi ama üyeliğimi kullanamıyorum

Merhaba Nedim TalhaŞal

Sipariş geçmişinizde veya hesabınızın abonelik sayfasında bir ücret görmediyseniz sipariş hiçbir zaman geçmedi. Pur-processorderdelicined hatası, siparişin geçmediği ve hesaba hiçbir şey alınmadığı anlamına gelir. Ödeme yapmak için farklı bir yol kullanmak, mevcut ödeme formunuzu kabul etmediği ve mağazamızın kabul ettiği bir ödeme formu kullanmanız gerektiği anlamına gelir. Bazen hesabınızda bir girişim görürsünüz, ancak bu gider. Sana özel bir mesaj gönderdim ve kendi sonumu tekrar kontrol etmekten mutluluk duyarım.

Teşekkürler

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor. Lütfen zayıf dilbilgisi ve yanlış sözdizimi oluşabileceğini unutmayın]
Thema:

Loading...
  1. Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden dolayı kredi kartımdan çekilen paralar - Similar Threads - Tamamlanmamış ödeme işlemlerinden

2. Xbox geri ödeme

in XBoX Sales and Promo
    Xbox geri ödeme: Önceden xbox game pass pc 3 aylık kazanmıştım. Ve kart eklememi istemişti. 2 gün önce kartıma para yatırdım ve dün microsoft kartımdan "Microsoft PC 1 Month" adında 30tl çekmiş kısacası aboneliğim...
  3. Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!

in XBoX Sales and Promo
    Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!: Xbox gamepass almak için satın al butonuna bastım yükleniyorda kaldı ve bir süre sonra tekrar tekrar denedim ve bi türlü başaralı olmadı sonra kartımdan 5.90₺ halinde 4 kez ücret kesmiş ve bir...
  4. İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...

in XBoX Sales and Promo
    İninal ile Xbox Game Pass PC Lütfen ödeme hizmet sağlayıcınızla görüşün hatası. [Translate]...: i cant buy the game and this shows up. can u please help. thank you. 261393a0-6ac7-4000-8ec5-d02016569ff3
  5. microsoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...

in XBoX on Windows
    microsoft hesabıma ödeme yöntemi olarak atm kartı ekleyemiyorum[Translation-I cannot add an...: xbox game pass hesabı satın almak istiyorum. ödeme yöntemi olarak atm kartı eklemek istiyorum. ancak girdiğim bilgiler sürekli yanlış çıkıyor. tekrar tekrar kontrol ediyorum ama olmuyor. kart...
  6. XBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...

in XBoX Sales and Promo
    XBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...: XBOX Gamepass aldım ilk ay 5tl olarak çekti sonraki aylar parayı yatıramadığım için çekemedi doğal olarak iptal oldu gözüküyor ama 14tl olan gamepass i almak istiyorum izin vermiyor önce onu...
  7. ödeme yöntemi[Translation-Payment method]

in XBoX Games and Apps
    ödeme yöntemi[Translation-Payment method]: ben ilk aboneliği başka kartla yaptım ama bidahaki aya iptal ettim aboneliği şimdi yine yapcam ama başka kartla yapamıyorum sebebi nedir [Translation-I made the first subscription with another...
  8. Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]

in XBoX Sales and Promo
    Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]: Geçen ay iptal ettiğim xbox gamepass ultimate ürünüm için bugün yeniden ödeme alınmaya çalışıldı. Kartımda para olmadığı için microsoft ödemeyi alamadı şimdi aboneliği iptal etmeye çalışıyorum ama...
  9. Xbox Game Pass Ultimate Ödeme Yapamıyorum !

in XBoX on Windows
    Xbox Game Pass Ultimate Ödeme Yapamıyorum !: Xbox Game Pass Ultimate indirimli üyeliğimi bundan 3 ay önce 5,90 ₺ almıştım. Üyeliğimi 1 gün arayla iptal etmeyi unutmuşum bu yüzden Microsoft hesabıma 134,99 ₺ kesmiş. Fakat bu ödemeyi...
  10. Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...

in XBoX on Windows
    Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...: Xbox Game Pass Ultimateyi 1 ay kullandım ve sonrasında kullanmadım. Otomatik ödeme açık olduğundan fatura yazmış fakat ben sistemi kullanmadığım için parasınıda yatırmadım. Kullanmadığım sisteme...