Süresi Geçmiş Üyeliğimi İptal Edemiyorum? [Translate] Can't Cancel My Expired Membership?
Discus and support Süresi Geçmiş Üyeliğimi İptal Edemiyorum? [Translate] Can't Cancel My Expired Membership? in XBoX Sales and Promo to solve the problem; 3 aylık gamepass'i 6tlye aldıktan sonra yinelemesini kapatmak istediğimde kapatamadım, hatalarla karşılaştım. 3 ay sonunda kartımdan 177tl çekmeye... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by emesquik, Sep 15, 2019.
Thema:
Süresi Geçmiş Üyeliğimi İptal Edemiyorum? [Translate] Can't Cancel My Expired Membership?
Loading...
-
Süresi Geçmiş Üyeliğimi İptal Edemiyorum? [Translate] Can't Cancel My Expired Membership? - Similar Threads - Süresi Geçmiş Üyeliğimi
-
Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...
in XBoX AccessibilityMail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her... -
Serviş siparişi süresi
in XBoX on ConsolesServiş siparişi süresi: Xbox series s controllerimi garanti dahilinde istenilen şekilde ups kargo ile ayın 14'dünde gönderdim fakat 10 günü geçmesine rağmen hala bir gelişme, bir bilgilendirme alamadım bu durum normal... -
XBOX ONE S Türkiye Garanti Süresi Hakkında [About XBOX ONE S Turkey Warranty Period]
in XBoX Sales and PromoXBOX ONE S Türkiye Garanti Süresi Hakkında [About XBOX ONE S Turkey Warranty Period]: İyi Günler; 17 Mart 2020 Tarihinde Mediamarkt adlı internet sitesi üzerinden 1TB Xbox ONE S Oyun Konsolunu satın aldım fakat garanti süresini sorguladığımda 17 Mart 2021 tarihinde dolacağı... -
Xbox Game Pass üyeliğimi iptal etmeyi unuttum.[Translation-I forgot to cancel my Xbox Game...
in XBoX Games and AppsXbox Game Pass üyeliğimi iptal etmeyi unuttum.[Translation-I forgot to cancel my Xbox Game...: 4 gün önce faturalandırılmış gözüküyor ama hesapta hiç bişey yapmadım 177tl ödenmemiş gözüküyor iptal de edemiyorum yalvarırım yardım edin ödeyemem eğer ödemezsem ne olur? [Translation-It looks...