Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania

Discus and support Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania in XBoX on Windows to solve the problem; ostatnio zapłaciłem za subskrypcję do usługi Xbox game pass na komputer PC (beta). Prawdopodobnie nie zdążyłem anulować subskrybcji i dostałem... Discussion in 'XBoX on Windows' started by HassandDakroyub, May 17, 2020.

1. Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania

ostatnio zapłaciłem za subskrypcję do usługi Xbox game pass na komputer PC (beta). Prawdopodobnie nie zdążyłem anulować subskrybcji i dostałem powiadomienie (na telefonie ponieważ płaciłem przez operatora w sieci Play) iż pieniądze zostaną naliczone do
    rachunku, więc szybko wszedłem w microsoft store i próbowałem anulować subskrycje, ale w zakładce Usługi i subskrybcje mam powiadomienie że pass ma się skończyć wczoraj tak jak na obrazku. Jak próbuje anulować mamtakie powiadomienie. Czy ktoś jest w stanie
    mi pomóc? Przepraszam za chaotyczną wiadomość ale bardzo się śpieszę. Z góry dziękuje.
    Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania [​IMG]

Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania [​IMG]

:)

HassandDakroyub, May 17, 2020
  2. Njal the Blue Win User

3. SebeK. Win User

Problem z realizacją kodu [Translation - Problem with the implementation of the code]

Kod zawiera całe 25 znaków a został kupiony w lokalnym sklepie , nadal nie moge go wykorzystać.

[Translation - The code contains the entire 25 characters and was bought in the local store, I still can not use it.]
  4. SpaceJankey Win User

Minecraft Windows 10 Edition

Cześć! Czy próbowałeś wykorzystać kod w Sklepie Microsoft?

[Translation]

Hi! Have you tried to use the code in the Microsoft store?
  5. P1anka Win User

Problem z Minecraft Launcher

w microsoft store nie mam takie czegoś i nie próbowałem instalować programu na nowym użytkowniku
  6. Inteler Win User

Robux

Czy mogę kupić Premium w sklepie Microsoft Store w Roblox za pomocą karty podarunkowej o wartości 1000 USD? Sprawdziłem mój komputer i ma sklep Microsoft i został pobrany, więc czy mogę kupić premium w Roblox z kartą podarunkową?

(Kategoria jest losowa, ponieważ nie zadałbym tego pytania bez jednego)
    Welcome! Come on, it's not possible to get a free (I think) robux on store microsoft! But there is a small catch

Everyone knows Youtube exists, you will quickly learn how to get there, there are robuxes, and more! WAIT! Before you watch, be sure to follow the instructions in the video!

Thanks! If I helped, remember not to leave me a trace! 😂 Thanks -
Thema:

Loading...
  1. Subskrybcja w sklepie Microsoft store nie do anulowania - Similar Threads - Subskrybcja sklepie Microsoft

2. Microsoft can you please unlink Jofiel_is_Daddy in Minecraft’s Microsoft because I can’t...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft can you please unlink Jofiel_is_Daddy in Minecraft’s Microsoft because I can’t...: please Microsoft you are a big company that never help horrible company 75e3864a-efbd-4111-baef-4641b2e7e3c9
  3. Do i get my money back for a false description at the Microsoft store?

in XBoX Games and Apps
    Do i get my money back for a false description at the Microsoft store?: I purchased warhammer darktide as a gift in the microsoft shop. The description says its compatible with xbox one consoles but its not. What do i do now? 986ce98c-55f5-4d91-8387-2b41d2b5ec11
  4. as soon as I log into my microsoft account on xbox.com I immediatley get signed out?

in XBoX Accessibility
    as soon as I log into my microsoft account on xbox.com I immediatley get signed out?: as soon as I log into my microsoft account on xbox.com I immediatley get signed out? 3f528993-cd27-4e94-924a-7d2b0139735e
  5. How do Microsoft manage Xbox gamers with autsim

in XBoX Games and Apps
    How do Microsoft manage Xbox gamers with autsim: I have an autistic son whose only social outlet is playing Xbox Live games with his online friends, he doesn't leave his room often as he struggles with crowds and is awkward with face-to-face...
  6. Microsoft took my money for the xbox gamepass but it still tells me to pay ...i did check...

in XBoX Accessibility
    Microsoft took my money for the xbox gamepass but it still tells me to pay ...i did check...: Microsoft took money from my account for my xbox gamepass,but it didnt activate,it still tells me to pay and i double checked the R199 was deducted 3f088f69-c204-4b45-bb37-cd4830357ffd
  7. Microsoft flight simulator 2024 xbox x problem

in XBoX Games and Apps
    Microsoft flight simulator 2024 xbox x problem: hello, why does the game turn off after starting the game.while playing the career missions. the game does not throw any code. dae7e525-ecfd-41c4-9f13-b22d0c39137f
  8. Subskrybcja Game Pass na PC[Translation-game pass subscription on PC]

in XBoX on Windows
    Subskrybcja Game Pass na PC[Translation-game pass subscription on PC]: Kupiłem subskrypcje Game pass na pc, kiedy chcę pobrać jakąkolwiek grę nic się nie dzieje. Microsoft Store pokazuje że mogę ją pobrać ale kiedy klikam opcje Zainstaluj nic się nie dzieje (Wszystko...
  9. Subskrybcja Xbox Gamepass Ultimate[Translation-Subscription Xbox gamepass ultimate]

in XBoX Sales and Promo
    Subskrybcja Xbox Gamepass Ultimate[Translation-Subscription Xbox gamepass ultimate]: Witam, mam pytanie odnośnie oferty Xbox Gamepass Ultimate pierwszy miesiąc za 4 złote. Czy jeśli zdecyduje się na tą subskrypcje i zapłace te 4 zł to czy moge zrezygnować w dowolnym momencie aby...
  10. Zalegla subskrybcja

in XBoX on Consoles
    Zalegla subskrybcja: Witam czy moge za zalegla subskrybcje zaplaci kwotą na koncie microsoft poniewaz subs cykliczna zostala ustawiona przypadkowo [Translation-Hi, if I can forazle subscriptions will pay the amount...