sizden bıktım iyi görev yapmıyorsunuz

Discus and support sizden bıktım iyi görev yapmıyorsunuz in XBoX Games and Apps to solve the problem; microsoft solitare oyununa para yatıracağım kabul etmiyor düzeltirmisiniz....sizinle uğraşmaktan bıktım işinizi düzgün yapın... dr.savaş türel... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by savasturel, Jun 22, 2018.

1. savasturel
    savasturel Guest

microsoft solitare oyununa para yatıracağım kabul etmiyor düzeltirmisiniz....sizinle uğraşmaktan bıktım işinizi düzgün yapın...

dr.savaş türel "retired"

:)

savasturel, Jun 22, 2018
  2. OK Fowl
    OK Fowl Guest
    Kredi Kartımdan Abonelik Bedeli Çekiliyor. Mart-Ağustos arası [The subscription fee is withdrawn from my credit Card. Between March-august]

Daha fazla yardım için resmi sohbet/telefon ekibi ulaşmak için en iyi olabilir: support.Xbox.com/contact-us

[Translation - For more help you can be the best to reach the official Chat/phone team: support.Xbox.com/contact-us]

OK Fowl, Jun 22, 2018
  3. serdarokyaz
    serdarokyaz Guest
    oyun kaydı (Translation: Game Registration )

asphalt 8 oyununu sildim tekrar yükledim beni sıfırdan başlattı eski hesabımı vermedi. Xbox dan giriş yaparak oyun oynadım kaydımı bulamıyorum sizden ricam kaydıma bakılması ve bana gönderilmesi Xbox kaydım olursa eski hesabımdan oyun oynayabilirim

Translation: [ Asphalt 8 erased the game I re-installed it from scratch has not started my old account. I cannot find my record by logging in from Xbox. I can't find my record.]

serdarokyaz, Jun 22, 2018
  4. Frizio I iB
    Frizio I iB Guest

Hey there sizden bıktım iyi görev yapmıyorsunuz :)

Could you explain a bit more? cause i tried to translate, but i understand it's something about money?

Frizio I iB, Jun 22, 2018
  5. Frizio I iB Win User

Hey there :)

Could you explain a bit more? cause i tried to translate, but i understand it's something about money?
  6. THANOS OPRESSOR Win User

Forza Horizon 4 Açılmıyor

Merhaba!
    Kaldırma ve tekrar kurmayı deneyin, iyi şanslar!
  7. BeastBadshah Win User

xbox game pass

Bankanızla iletişime geçin, ödemenin neden

reddedildiğini iyi biliyorlar
  8. BeastBadshah Win User

Xbox Game Pass aboneliği başlattım Param çekildi fakat aboneliğim başlamadı[I started an Xbox Game Pass subscription My money has been withdrawn, but my subscription hasn"t started]

oyun geçişini kullanmaya devam et, iyi bir hizmet

[Translation - keep using the game pass, good service]
  9. BeastBadshah Win User

xbox game pass

Bankanızla iletişime geçin, ödemenin neden

reddedildiğini iyi biliyorlar

[Translation-Contact your bank, why the payment
    They know it's been rejected.]
Thema:

Loading...
  1. sizden bıktım iyi görev yapmıyorsunuz - Similar Threads - sizden bıktım iyi

2. xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...

in XBoX Games and Apps
    xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? [Translate] What are...: xBOX İçin tavsiye edeceğiniz en iyi oyunlar ve yazılımlar nelerdir ? 3d görselleştirme3d eğitim https://www..com/ [Translation-What are the best games and software you would recommend For xBOX?...