Sipariş İptal [Translation: Order cancellation]
Discus and support Sipariş İptal [Translation: Order cancellation] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Microsoft Store'da dikkatsizliğim sonucu yanlış ürün satın aldım, sipariş iptali yapabilir miyim? sipariş numaram 9157592606 [Translation: I purchased... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by davuterol, Oct 16, 2018.
Thema:
Sipariş İptal [Translation: Order cancellation]
Loading...
-
Sipariş İptal [Translation: Order cancellation] - Similar Threads - Sipariş İptal Translation
-
Sipariş geçmişi sorunu
in XBoX on WindowsSipariş geçmişi sorunu: Ben sipariş geçmişime baktığım zaman sadece Xbox konsoldan aldığım oyunlar gözüküyor ama ben PC Microsoft store dan PC oyunları aldım onlar gözükmüyor nasıl çözcem bu sorunu... -
Mail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...
in XBoX AccessibilityMail hesabıma giriş yapamadığım için Xbox gamepass üyeliğimi iptal edemiyorum [I can't...: Merhabalar.xbox gamepass almak için özel olarak açtığım fakat sifresini unuttuktan sonra birdaha asla giris yapamadığım hesabımin xbox gamepass uyeligini iptal etmek istiyorum.Mail hesabımı her... -
Microsoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...: ilk ay indirimle aldığım ultimate i iptal ettiğim halde 2.ay 44.99 TRY para kesildi. -[Translation - Although I canceled the ultimate, which I bought with a discount in the first month, 44.99 TRY... -
XBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...
in XBoX Sales and PromoXBOX Gamepass geciken ödeme ve İPTAL EDİLEMİYOR[XBOX Gamepass delayed payment and CANNOT BE...: XBOX Gamepass aldım ilk ay 5tl olarak çekti sonraki aylar parayı yatıramadığım için çekemedi doğal olarak iptal oldu gözüküyor ama 14tl olan gamepass i almak istiyorum izin vermiyor önce onu... -
[mod removed personal information] sipariş no[Translation-[mod removed personal...
in XBoX Games and Apps[mod removed personal information] sipariş no[Translation-[mod removed personal...: merhabalar tekrar aldığım paketteki 700 coini etkinleştirmek için 25 karakterden oluşan kod gerekiyor.Bu kodu nerden temin edebilirim. [Translation-hellos again 25 characters code is required... -
Assassin's creed valhalla ön sipariş?[Translation-Assassin's creed valhalla pre-order]
in XBoX Games and AppsAssassin's creed valhalla ön sipariş?[Translation-Assassin's creed valhalla pre-order]: Şu an için ön sipariş verilemiyor. Ne zaman ön siparişe açılır? [Translation-Cannot be pre-ordered at this time. When does it pre-order? ] 8e9e0fc1-9679-4d0a-bdcf-c91a4d0ba444 -
Ön sipariş? [Pre-order?]
in XBoX Games and AppsÖn sipariş? [Pre-order?]: Merhabalar umarım iyisinizdir. Sizlere iki sorum olacaktı; 1) Microsoft storedan verilen ön siparişler "Dijital kod" halinde mi gelecek, anında mi gelecek normal oyun almışız gibi? 2) Ön... -
Ürün iptal [Mod Translation - Cancel product]
in XBoX Games and AppsÜrün iptal [Mod Translation - Cancel product]: Merhaba yanlışlıkla xboxa rainbow six siege r6 kredisi satın aldım xbox yok fakat lütfen yardımcı olabilirmisiniz iade ürün talebi de çıkmıyor. [Mod Translation - Hi I accidentally bought a... -
Xbox Live Gold İptal Edilmiyor [Translation - Xbox Live Gold not cancelled]
in XBoX Sales and PromoXbox Live Gold İptal Edilmiyor [Translation - Xbox Live Gold not cancelled]: Gold üyeliğini iptal edemiyorum çünkü iptal etme bölümü yok. Kartımda para olmadığı için çekmemiş yani para olsa çekicek ve ben iptal etmek istiyorum. [Mod Removed Image - contained Personal...