Şifre sıfırlama hatası [Password reset error]
Discus and support Şifre sıfırlama hatası [Password reset error] in XBoX Accessibility to solve the problem; Selamlar. Bu hesaptan farkli bir hesabim icin (xbox'ta kullandığım) sifre sifirlama isleminde kredi kartı bilgilerime kadar girdiğim halde bilgiler... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by ÖZGÜNTOKER, Mar 6, 2022.
Thema:
Şifre sıfırlama hatası [Password reset error]
Loading...
-
Şifre sıfırlama hatası [Password reset error] - Similar Threads - Şifre sıfırlama hatası
-
Playstation Minecraft bedrock'ta crossbow hatası veriyor.Nasıl düzeltebilirim?
in XBoX AccessibilityPlaystation Minecraft bedrock'ta crossbow hatası veriyor.Nasıl düzeltebilirim?: In Playstation Minecraft bedrock version, I can't access my account for about 1 month. It gives a crossbow error. My account was open in the past, but now it does not see my account.I tried to... -
Football Manager 2023 Xbox Hatası (0x89235107)
in XBoX Games and AppsFootball Manager 2023 Xbox Hatası (0x89235107): Football managere giriş sağlayamıyorum. Bütün xbox oyunlarını sorunsuz oynuyorum fakat fm de böyle bir hata alıyorum. Bir çok çözüm yolu denedim fakat hata devam etmekte. hizmetler bölümünden... -
Minecraft PlayStation4 Edition Hatası
in XBoX AccessibilityMinecraft PlayStation4 Edition Hatası: Merhabalar, Minecraft PS4 oynarken Microsoft hesabımla ücretsiz oturum açmayı denedim fakat "Eyvah! Görünüşe göre bu hesap zaten bağlı. Lütfen daha önce bağlı olan Microsoft Hesabınız... -
Forza Horizon 4 % hesaplama hatası
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 % hesaplama hatası: Game Pass aracılığıyla Forza Horizon 4 Standart Edition yüklüyorum. Xbox uygulamasında 42 GB indirme olmasına rağmen %23 yazıyor. İşlem merkezinde ise %49 yazıyor. Ne buna sebep olmuş olabilir?... -
forza horizon 4 ıpsec hatası
in XBoX on Windowsforza horizon 4 ıpsec hatası: Teredo hatasını çözmeme rağmen ıpsec 0x00000000 hatası alıyorum ve forza horizon 4te online giremiyorum lüten yardım edin. [img] d15ccc39-1c63-46ae-92aa-77179927b50b -
Xbox Game Pass Format Sonrası Oyunları Görmeme Hatası / Xbox Game Pass can't see my games...
in XBoX Games and AppsXbox Game Pass Format Sonrası Oyunları Görmeme Hatası / Xbox Game Pass can't see my games...: Xbox Game Pass kullanıcısıyım ve oyunlarımı D: klasörüne yüklüyorum. Bugün bilgisayarıma yani C: diskine format attım. Xbox'a girdim ve yüklemiş olduğum oyunların görünmediğini fark ettim. Oyunlar... -
Xbox Live 0x80048888 hatası -[Translation - Xbox Live error 0x80048888]
in XBoX on WindowsXbox Live 0x80048888 hatası -[Translation - Xbox Live error 0x80048888]: Merhaba. Yaklaşık 1 hafta önce Xbox Game Pass For Pc aboneliği aldım ve sıkıntı olmadan bazı oyunları kurup rahatça oynadım. Sonrasında ise bir anda bu hata kodunu alarak Xbox üyeliğime giriş... -
Xbox Herhangi Oyun Sıfırlama Nasıl Oluyor? [How Does Xbox Reset Any Games?]
in XBoX Games and AppsXbox Herhangi Oyun Sıfırlama Nasıl Oluyor? [How Does Xbox Reset Any Games?]: Daha birkaç hafta önce Xbox live Gold ile indirime giren The crew 2 Gold Edition almıştık ancak bu oyunun daha önce ücretsiz denemesini indirmiştik ve paralı orijinal yüklediğimizde deneme... -
xbox sıfırlama [xbox reset]
in XBoX Games and Appsxbox sıfırlama [xbox reset]: Xboxumu istemeyerek fabrika ayarlarını döndürdüm kodla oynadığım oyun ve xboxumu alınca yanında lelen fifa 17 oyunumu geri yükleyemedim oyunlarımı geri almak istiyorum [Translation-I reset myXbox...