Samoczynne utworzenie się konta [Translation -Automatic creation of an account]

Discus and support Samoczynne utworzenie się konta [Translation -Automatic creation of an account] in XBoX Accessibility to solve the problem; Witam! Po zalogowaniu się na stronę microsoft, samoczynnie utworzył się nowy profil z nowym tagiem gracza. Gdy na konsoli probuje logowac się na swoje... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by KonradWpo, Jun 13, 2019.

1. KonradWpo
    KonradWpo Guest

Witam!

Po zalogowaniu się na stronę microsoft, samoczynnie utworzył się nowy profil z nowym tagiem gracza. Gdy na konsoli probuje logowac się na swoje konto, wyswietla mi komunikat niewlasciwy adres email i hasło. Mial ktos do czynienia z podobnym problemem?

Pozdrawiam

-------

[Mod Translation - Hello! After logging into the microsoft website, a new profile with a new player tag was created automatically.
    When the console tries to log in to his account, he displays the wrong email address and password message.
    Did anyone have to deal with a similar problem?
    greetings]

:)

KonradWpo, Jun 13, 2019
  2. XBF Amber M Win User

Hi Konrad,

Thanks for bringing this issue to the forums. If you've logged into the Microsoft website and now have a different gamertag, then you have not logged in using your original log in credentials. In order to log into your original gamertag, you would need to
    enter the correct email address and password to the account. Email addresses can only be assigned to one gamertag for log in and cannot be used for a different gamertag.

If you're having difficulty in recalling your correct email, then I would recommend attempting to retrieve it using our

Lost Account Solution
    for best results.

Give this a try and let us know the results.

I hope that this helps you out!
  3. aluskoks Win User

Ps4 minecraft

Nie można połączyć się z kontem microsoft w minekrafcie

Gdy spróbujemy się połączyć wyskakuje „próbowaliśmy połączyć się na konto Microsoft, ale coś poszło nie tak”.

- [Tłumaczenie - Nie mogę zalogować się do konta Microsoft w Minekraft

Podczas próby zalogowania się, „próbowaliśmy zalogować się na konto Microsoft, ale coś poszło nie tak”.
  4. DarLenGor Win User

Za pomocą mojego konta live i nr kart kredytowej ktoś ukradł mi pieniądze [Translate] Using my live account and no credit card number someone stole my money

A jak się mogę dowiedzieć co zostało kupione?lub na którą konsolę?jaka gra lub usługa?w historii konta xbox nie mam historii. Widać tylko na koncie bankowym?jesli ktoś kupił moją kartą to chyba da się sprawdzić kto jest na niej zalogowany

[Translate by Mod]

And how can I find out what was purchased? or on which console? What game or service? I have no history in my Xbox account history. You Can see only the bank account? If someone bought my card is probably possible to check who is logged on it
  5. BeastBadshah Win User

Subskrypcja Xbox Game Pass[Xbox Game Pass subscription]

Zaloguj się za pomocą konta microsoft w dowolnej przeglądarce przy użyciu komputera i wybierz zaznaczoną kartę tam, gdzie pojawiła się twoja subskrypcja z przyciskiem anulowania

[Translation - Log in using your microsoft account in any browser using your computer and select the selected tab where your subscription appeared with the cancel button]

6. Geth Win User

Włamanie na konto oraz wykupienie gier [Hacking into your account and buying games]

Będziesz musiał skontaktować się bezpośrednio z obsługą Xbox. Dzięki obsłudze czatu lub pomocy telefonicznej. Zalecam także skonfigurowanie opcji bezpieczeństwa dla tego konta.
Thema:

Loading...
  1. Samoczynne utworzenie się konta [Translation -Automatic creation of an account] - Similar Threads - Samoczynne utworzenie się

2. podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...

in XBoX Games and Apps
    podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate...
  3. Pad się rozłącza

in XBoX on Consoles
    Pad się rozłącza: Witam, mam problem z padem, otóż po roku użytkowania chodził normalnie, praktycznie ciągle przez USB go używałem, a od jakiegoś tygodnia, sam z siebie przy zapalonym logo xboxa, jakby się zaciął i...
  4. gra się Crushuje

in XBoX Games and Apps
    gra się Crushuje: kiedy próbuje uruchomic gre SnowRunner wyskakuje mi taki komunikat. Jak mam to naprawić? [img] a77982ad-1d04-4df3-88e3-9c29b83ccaba
  5. Gry się nie uruchamiają

in XBoX Games and Apps
    Gry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]...
  6. Gry się nie pobierają.

in XBoX on Windows
    Gry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84
  7. Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]

in XBoX Games and Apps
    Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]: Witam, 2 dni temu zakupiłem forze na storze ms, lecz ów gra nie reaguje. Po naciśnięciu ikony Forzy pokazuje się logo i po około 40 sec znika. Próbowałem różnych metod których znalazłem w...
  8. Pomocy! włamali się na konto [Edit - Translation] - Help! broke into the account

in XBoX on Consoles
    Pomocy! włamali się na konto [Edit - Translation] - Help! broke into the account: Ktoś włamał mi się na konto i zmienił hasła. Próbuję zresetować hasło Już 3 razy pisałem - pomyślnie przechodzę weryfikację i dostaje linka wpisuje nazwę konta i otrzymuje za każdym razem ta sama...
  9. Nie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...

in XBoX on Windows
    Nie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...: Nie mogę zalogować się do aplikacji Xbox Beta, gdy klikam "Zaloguj się" pojawia się na ułamek sekundy okno, po czym znika i aplikacja się odświeża. -[Translation - I can't sign in to the Xbox...
  10. xbox 360 łączy się z siecią, ale nie łączy się z internetem, komputer go nie widzi - pomocy

in XBoX Accessibility
    xbox 360 łączy się z siecią, ale nie łączy się z internetem, komputer go nie widzi - pomocy: Konsola xbox 360 łączy się z siecią domową ORANGE bezprzewodowo. Nie łączy się z internetem. Wypróbowałam wszystkie zalecenia znalezione w sieci. Nic nie pomaga. Nie mam włączonych filtrów...