Samoczynne utworzenie się konta [Translation -Automatic creation of an account]
Discus and support Samoczynne utworzenie się konta [Translation -Automatic creation of an account] in XBoX Accessibility to solve the problem; Witam! Po zalogowaniu się na stronę microsoft, samoczynnie utworzył się nowy profil z nowym tagiem gracza. Gdy na konsoli probuje logowac się na swoje... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by KonradWpo, Jun 13, 2019.
Thema:
Samoczynne utworzenie się konta [Translation -Automatic creation of an account]
Loading...
-
Samoczynne utworzenie się konta [Translation -Automatic creation of an account] - Similar Threads - Samoczynne utworzenie się
-
podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...
in XBoX Games and Appspodczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate... -
Pad się rozłącza
in XBoX on ConsolesPad się rozłącza: Witam, mam problem z padem, otóż po roku użytkowania chodził normalnie, praktycznie ciągle przez USB go używałem, a od jakiegoś tygodnia, sam z siebie przy zapalonym logo xboxa, jakby się zaciął i... -
gra się Crushuje
in XBoX Games and Appsgra się Crushuje: kiedy próbuje uruchomic gre SnowRunner wyskakuje mi taki komunikat. Jak mam to naprawić? [img] a77982ad-1d04-4df3-88e3-9c29b83ccaba -
Gry się nie uruchamiają
in XBoX Games and AppsGry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]... -
Gry się nie pobierają.
in XBoX on WindowsGry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84 -
Forza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]
in XBoX Games and AppsForza Horizon 4 - nie włącza się[Translation-Forza Horizon 4 -does not turn on]: Witam, 2 dni temu zakupiłem forze na storze ms, lecz ów gra nie reaguje. Po naciśnięciu ikony Forzy pokazuje się logo i po około 40 sec znika. Próbowałem różnych metod których znalazłem w... -
Pomocy! włamali się na konto [Edit - Translation] - Help! broke into the account
in XBoX on ConsolesPomocy! włamali się na konto [Edit - Translation] - Help! broke into the account: Ktoś włamał mi się na konto i zmienił hasła. Próbuję zresetować hasło Już 3 razy pisałem - pomyślnie przechodzę weryfikację i dostaje linka wpisuje nazwę konta i otrzymuje za każdym razem ta sama... -
Nie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...
in XBoX on WindowsNie mam opcji zalogowania się do aplikacji Xbox Beta. -[Translation - I don't have the...: Nie mogę zalogować się do aplikacji Xbox Beta, gdy klikam "Zaloguj się" pojawia się na ułamek sekundy okno, po czym znika i aplikacja się odświeża. -[Translation - I can't sign in to the Xbox... -
xbox 360 łączy się z siecią, ale nie łączy się z internetem, komputer go nie widzi - pomocy
in XBoX Accessibilityxbox 360 łączy się z siecią, ale nie łączy się z internetem, komputer go nie widzi - pomocy: Konsola xbox 360 łączy się z siecią domową ORANGE bezprzewodowo. Nie łączy się z internetem. Wypróbowałam wszystkie zalecenia znalezione w sieci. Nic nie pomaga. Nie mam włączonych filtrów...