Rusky jazyk v hre AC II

Discus and support Rusky jazyk v hre AC II in XBoX Games and Apps to solve the problem; Ahoj mám Xbox series S, a když nainstaluji assassins creed 2 s zpětnou kompatibilitou z Xbox 360, menu je pouze ruština, změna jde pouze o jazyk... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by TomfriOT, Sep 9, 2022.

1. TomfriOT
    TomfriOT Guest

Rusky jazyk v hre AC II

Ahoj mám Xbox series S, a když nainstaluji assassins creed 2 s zpětnou kompatibilitou z Xbox 360, menu je pouze ruština, změna jde pouze o jazyk titulků, ale nabídka a vše v hře zůstává v ruštině. nějak změnit jazyk menu?

:)

TomfriOT, Sep 9, 2022
  2. JosefLBohorquez Win User

Rusky jazyk v hre AC II

Ahoj a děkujeme, že jste se dostali do komunity hráčů Microsoft Xbox. Jmenuji se Josef.

Jsem nezávislý poradce a uživatel Microsoft Xbox jako vy.

Doufám, že se vám dnes daří i přes tento TOMFRIOT

Odpovězte prosím na následující otázky, které vám pomohou správně:

Jaký jazyk a region používáte ve své konzoli?

Pokud zkusíte jinou hru pro Xbox 360, ruský jazyk se stále zobrazuje nebo ne?

Mimochodem, v jakém jazyce chcete hru hrát?

Ptám se na to, protože hra není kompatibilní se všemi jazyky

A čím jsi se to zatím snažil napravit?

Tak vám mohu poradit různé věci nebo jak postupovat

---------

Main language:

Hi and thanks for reaching Microsoft Xbox gamer's community. My name is Josef.
    I'm an Independent Advisor and a Microsoft Xbox user like you.

Hope you're doing great today despite this TOMFRIOT

Please answer the following questions to assist you properly :
    What language and region are you using in your console?
    If you try another Xbox 360 game, Russian language still appears or not?
    By the way, in what language do you want to play the game?
    I ask this because the game is not compatible with all the language
    And what did you tried so far to fix this?
    In that way I can advise you different things or how to proceed
  3. Fildaolda Win User

GTA změna jazyka z ruštiny na angličtinu [Translation - GTA change language from Russian to English]

Změna jazyka v system language a location nefunguje. Stále je jazyk v GTA V v ruštině.

Translation -

Changing the language in system language and location does not work.
    There is still a language in GTA V in Russian.
  4. Bl4ckR3alm Win User

how do you rank the 4 AC games?

1. AC II

2. AC Brotherhood

3. AC Revelations

4. AC I
  5. MartinKnejp Win User

Stratené položky v hre zakúpené v Store pre X BOX do GTA V [Translation - Lost items in the game purchased in the Store for X BOX to GTA V ]

Problem je, ze sa mi stratili zakupene auta v hre GTA V, nejaky cas som s nimi normalne hral a teraz nie su nikde v hre, preskumal som vsetko kde obvykle byvaju ine vozidla ktore sa mi este nestratili , ale Opresor ani to druhe stratene auto tam nie je z
    hry uplne zmizlo. Dakujem za ochotu riesit moj problem .

[Mod Translated - The problem is that I lost my cars in GTA V, I played with them for some time, and now they're not in the game, I have reviewed everything where I usually have other vehicles that I have never lost, but Oppressor or the other lost
    car there is not completely disappeared from the game. Thank you for your willingness to solve my problem.]
  6. John Dowding Win User

Random X1 Text

Its the ruskies massing on your One border, prepare for invasion!
Thema:

Rusky jazyk v hre AC II

Loading...
  1. Rusky jazyk v hre AC II - Similar Threads - Rusky jazyk hre

2. Stratené položky v hre zakúpené v Store pre X BOX do GTA V [Translation - Lost items in...

in XBoX Games and Apps
    Stratené položky v hre zakúpené v Store pre X BOX do GTA V [Translation - Lost items in...: Viac ako mesiac sa nemôžem dostáť k zakúpenému obsahu v hre GTA V, ktorý hrejem na X Box One X Kúpil som si niekoľko kariet shark card a kupil som auto z názvom [Mod Removed - see Guidelines]...
  3. BUDE Český jazyk pro DASHBOARD xbox one

in XBoX on Consoles
    BUDE Český jazyk pro DASHBOARD xbox one: PROSIM bude Český jazyk pro DASHBOARD xbox one předem děkuji za odpověď [Translation: PROSIM will be Czech for DASHBOARD xbox one thanks in advance for the answer]...