Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft
Discus and support Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KamilSę, May 22, 2020.
Thema:
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft
Loading...
-
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft - Similar Threads - Reklamacja zakupu grze
-
reklamacja kodu gold live
in XBoX on Mobilereklamacja kodu gold live: Dzień dobry Zakupiłem w promocji w Media Expert kody do Gold na 3 miesiące o wartości 89.99 zł. Gdy chcę go dodać każdy z poziomy sklepu w Windows 10, czy konsoli Xbox One, czy wreszcie z poziomu... -
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
Dotpay - Odrzucenie zakupu gry
in XBoX Games and AppsDotpay - Odrzucenie zakupu gry: Witam. Zakupiłem dzisiaj grę poprzez dotpay i zostały pobrane pieniądze. Po godzienie zauważyłem że w historii zakupu widnieje gra lecz z napisem Odrzucono. Po zakupie dostałem meila: "... -
Asphalt 8 utrata danych w grze.
in XBoX Games and AppsAsphalt 8 utrata danych w grze.: Witam. Niestety po kolejnym uruchomieniu gry zostały utracone wszystkie dane. Gra uruchomiła się tak jak tuż po instalacji. W związku z tym, że poniosłem też koszta związane z uzyskaniem lepszych... -
Skype a dźwięk w grze[Translation-Skype and in-game audio]
in XBoX Games and AppsSkype a dźwięk w grze[Translation-Skype and in-game audio]: Hej Mam problem gdy gram w nowego coda I rozmawiam ze znajomymi na Skype nie mogę nic mówić, ani nie słyszę nikogo w grze. Tak reszta dźwięku działa normalnie. I nie wiem czy to da się zmienić,... -
Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...: Witam, Jak mam złożyć reklamację na produkt zakupiony elektronicznie w sklepie Microsoft z poziomu konsoli Xbox one x? Zakupiłem grę Project Cars 2 . Niestety gra nie chodzi płynnie na konsoli... -
Problem z dołaczeniem do sesji online w grze forza horizon 4 [Problem with joining an...
in XBoX Games and AppsProblem z dołaczeniem do sesji online w grze forza horizon 4 [Problem with joining an...: Witam moj brat ma taki problem ze nie może dołaczyc do wspólnej gry wyskakuje wyszukiwanie sesji po czym komunikat nie mozna pobrać adresu ip zrobiony reinstal gry reset konsoli i reset rutera i... -
Brak zakupu w historii (Mod Translation: No purchase in history)
in XBoX Sales and PromoBrak zakupu w historii (Mod Translation: No purchase in history): W dniu dzisiejszym zakupiłem grę UFC 3 Delux Edition na promocji w sklepie Microsoft Store. Jako formę płatności wybrałem blik. Dostałem e-mail zwrotny o akceptacji transakcji z systemu dotpay,... -
reklamacja pada [Translation: complaint falls]
in XBoX on Consolesreklamacja pada [Translation: complaint falls]: Chciałym zareklamować PADA XBOX 360 przewodowego na platformę PC.. od razu mówie kupiłem pada.. nie konsole. [Translation: I would like to advertise PADA XBOX 360 wired to the PC platform .....