Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...
Discus and support Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam, Jak mam złożyć reklamację na produkt zakupiony elektronicznie w sklepie Microsoft z poziomu konsoli Xbox one x? Zakupiłem grę Project Cars 2 .... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by LordGesik, Jan 8, 2020.
Thema:
Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...
Loading...
-
Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased... - Similar Threads - Reklamacja zakupionej gry
-
podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...
in XBoX Games and Appspodczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate... -
reklamacja kodu gold live
in XBoX on Mobilereklamacja kodu gold live: Dzień dobry Zakupiłem w promocji w Media Expert kody do Gold na 3 miesiące o wartości 89.99 zł. Gdy chcę go dodać każdy z poziomy sklepu w Windows 10, czy konsoli Xbox One, czy wreszcie z poziomu... -
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
brak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]
in XBoX on Consolesbrak zakupionej gry na koncie[Translation-no purchased game in your account]: zakupiłem grę na microsoft store zapłaciłem z konta i gry nie ma co zrobić? [Translation-I bought a game on the microsoft store I paid from the account and the game has nothing to do?]... -
reklamacja pada [Translation: complaint falls]
in XBoX on Consolesreklamacja pada [Translation: complaint falls]: Chciałym zareklamować PADA XBOX 360 przewodowego na platformę PC.. od razu mówie kupiłem pada.. nie konsole. [Translation: I would like to advertise PADA XBOX 360 wired to the PC platform .....