reklamacja pada [Translation: complaint falls]

Discus and support reklamacja pada [Translation: complaint falls] in XBoX on Consoles to solve the problem; Chciałym zareklamować PADA XBOX 360 przewodowego na platformę PC.. od razu mówie kupiłem pada.. nie konsole. [Translation: I would like to advertise... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by szymonardkiepski, Sep 14, 2015.

1. reklamacja pada [Translation: complaint falls]

Chciałym zareklamować PADA XBOX 360 przewodowego na platformę PC.. od razu mówie kupiłem pada.. nie konsole.

[Translation: I would like to advertise PADA XBOX 360 wired to the PC platform .. once I say I bought it rains .. not consoles.]

:)

szymonardkiepski, Sep 14, 2015
  2. Robtobibok
    Robtobibok Guest
    Xbox one x kontroler problem z jackiem.

Witaj forum, sprawę mam. Grałem sobie wczoraj grzecznie na xox na słuchawkach podpiętych do pada, wyłączyłem konsolę - dziś uruchomiłem ją znowu i x nie wykrywa żadnych headsetów podłączonych do pada przez jacka (brak ikony w dashu, brak opcji ustawień dźwięku).
    Grzebałem w ustawieniach konsoli, podłączałem innego pada (lunar), aktualizowałem pady, podpinałem je przez usb, zresetowałem system do zera (użyłem pendrivea), sprawdziłem trzy różne zestawy słuchawek (w tym jedne od xboxa) i zero reakcji. Śmieszne jest
    to, że gdy słuchawki podłączone są do pada od scorpio to w jednej z nich słychać delikatnie statyczne buczenie, gdy podłączam je do kontrolera lunar, nie ma żadnego dźwięku... Jakieś pomysły? Myślę, że pad od scorpio się skopał (poszedł jack) a ten lunar nie
    ma bluetooth więc może konsola wysyła dźwięk tylko w takim formacie...

Robtobibok, Sep 14, 2015
  3. complaint question

So i just got a message for a black ops infection and mod lobby and i was wondering what category that would fall under in the complaint section. Is it a text message complaint or a cheating complaint?

Weekend Zombi, Sep 14, 2015
  4. XBF - Dom Win User

Podłączenie pada

[Associate korzysta z aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub niespójna składnia]

Witaj PawełKujawski,

Dziękujemy za skontaktowanie się z Tobą w sprawie problemu. Ponieważ kontroler dla konsoli Xbox 360 nie ma łączności Bluetooth, jeśli chcesz używać go bezprzewodowo z systemem Windows, musisz kupić bezprzewodowy odbiornik do gier dla konsoli Xbox 360. Niestety nie sprzedajemy już sprzętu Xbox 360, więc musisz go kupić u innego sprzedawcy.

[Daj nam znać, jeśli to odpowiedziało na Twoje pytanie, dotykając "Tak" poniżej]

English Translation:

[Associate uses a translator application, please be aware that grammatical errors or inconsistent syntax may occur]

Hello PawełKujawski,

Thank you for reaching out about your issue.

Since the Xbox 360 controller lacks Bluetooth connectivity, you will have to purchase an Xbox 360 Wireless Gaming Receiver if you’d like to use it wirelessly with Windows. Unfortunately, we no longer sell Xbox 360 hardware so you’d have to purchase one through another retailer.

[Let us know if this answered your question by tapping "Yes" below]
  5. KamilSę Win User

Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]

Dziękuję za informację jednak zakup został dokonany w grze a nie w Microsoft Store. Tu własnie jest problem. Na moim koncie transakcji nie widnieje zakup ponieważ został on sfinalizowany za "kredyty premium" które są dostępne w grze (np po zakupie na Microsoft
    Store). Dla mnie za zakup zawartości w grze odpowiada jej producent gry (Ubisoft) jednak on wskazuje Microsoft jako stronę / sprzedawcę w sprawie zakupu i jego zwrotu.

Thank you for the information, however, the purchase was made in the game and not in the Microsoft Store. There is a problem here. There is no purchase on my transaction account because it was finalized for "premium credits" which are available in the
    game ("premium credits - eg after purchasing from the Microsoft Store). For me, the game producer (Ubisoft) is responsible for purchasing content in the game, but he indicates Microsoft as the side/ dealer
    on the purchase and its return.
  6. M3tal Daz3 Win User

Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]

7. XBF Diego M Win User

Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased Project Cars 2 game]

Hi LordGesik

Thank you for taking the time to post on the Xbox forums. It's best to post on the game developer's website or community forum if you were not pleased with the game. In this case, it would be Slightly Mad Studios: https://www.slightlymadstudios.com/contact/

What troubleshooting have you done to try and correct the issue? Is this the only game that you are having issues with?

Let us know and maybe we can provide some solutions on the console to improve gameplay.
  8. WPAK Win User

Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased Project Cars 2 game]

Hi there,

I assume a good place to report issues with the game would be the forums specifically for this game. they can be found here:

http://forum.projectcarsgame.com/fo...n-XBOX-One&s=d7a53c189189e34de82fb5121604cf7b

There are also some things you can try on the console to see if it improves anything.

For example you can try

please try the manual power cycle steps like mentioned on the following link, be sure to wait at least 60 seconds before powering on again:

http://support.xbox.com/xbox-one/console/power-cycle-console

Also try the steps here:
    https://beta.support.xbox.com/search?phrase=Game%20performance%20issues

Let us know the results
Thema:

reklamacja pada [Translation: complaint falls]

Loading...
  1. reklamacja pada [Translation: complaint falls] - Similar Threads - reklamacja pada Translation

2. problem w polaczeniu pada od xbox do pc

in XBoX on Consoles
    problem w polaczeniu pada od xbox do pc: Dzień dobry, Posiadam pada od xboxa one s i próbuje go podłączyć do pc pad wibruje, potem gdy klikam przycisk xbox pulsuje on przez chwile a potem gaśnie, dodatkowo komputer nie czyta pada nawet...
  3. Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one

in XBoX on Consoles
    Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one: PL A więc mój problem wygląda tak. Mam pada od xbox-a one i podłączam go do komputera za pomocą BT, ten pad ma złącze mini-jack do którego chciałem podpiąć słuchawki lecz dźwięk nadal wydobywa...
  4. reklamacja kodu gold live

in XBoX on Mobile
    reklamacja kodu gold live: Dzień dobry Zakupiłem w promocji w Media Expert kody do Gold na 3 miesiące o wartości 89.99 zł. Gdy chcę go dodać każdy z poziomy sklepu w Windows 10, czy konsoli Xbox One, czy wreszcie z poziomu...
  5. Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]

in XBoX Games and Apps
    Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten...
  6. Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft

in XBoX Games and Apps
    Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten...
  7. Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...

in XBoX Games and Apps
    Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...: Witam, Jak mam złożyć reklamację na produkt zakupiony elektronicznie w sklepie Microsoft z poziomu konsoli Xbox one x? Zakupiłem grę Project Cars 2 . Niestety gra nie chodzi płynnie na konsoli...
  8. minecraft pada[minecraft on]

in XBoX Games and Apps
    minecraft pada[minecraft on]: dobrý den mam zakúpený minecraft for windows 10 a načíta iba okno mojang a hra sa vypne a neviem v čom je problém ......za odpoved dakujem [Translation - good day i have bought minecraft for...
  9. Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check...

in XBoX on Windows
    Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check...: Chciałbym sprawdzić stan baterii w moim padzie do XBOX One w systemie Windows 10, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Z poważaniem Kuba [Mod Translation: I would like to check the battery status in...
  10. EROR KETIKA INSTAL DRIVER PACK PADA LAPTOP ACER -[Translation - ERROR WHEN INSTALL THE DRIVER ...

in XBoX Accessibility
    EROR KETIKA INSTAL DRIVER PACK PADA LAPTOP ACER -[Translation - ERROR WHEN INSTALL THE DRIVER ...: Problem signature: Pertanyaan Saya Mengapa kalo saya Instal Driverpack atau yang lainya muncul seperti halaman dibawah ini? selalu Eror dan tdk bisa instal apapun.. mohon pencerahanya!...