reklamacja pada [Translation: complaint falls]
Discus and support reklamacja pada [Translation: complaint falls] in XBoX on Consoles to solve the problem; Chciałym zareklamować PADA XBOX 360 przewodowego na platformę PC.. od razu mówie kupiłem pada.. nie konsole. [Translation: I would like to advertise... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by szymonardkiepski, Sep 14, 2015.
Thema:
reklamacja pada [Translation: complaint falls]
Loading...
-
reklamacja pada [Translation: complaint falls] - Similar Threads - reklamacja pada Translation
-
problem w polaczeniu pada od xbox do pc
in XBoX on Consolesproblem w polaczeniu pada od xbox do pc: Dzień dobry, Posiadam pada od xboxa one s i próbuje go podłączyć do pc pad wibruje, potem gdy klikam przycisk xbox pulsuje on przez chwile a potem gaśnie, dodatkowo komputer nie czyta pada nawet... -
Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one
in XBoX on ConsolesPrzekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one: PL A więc mój problem wygląda tak. Mam pada od xbox-a one i podłączam go do komputera za pomocą BT, ten pad ma złącze mini-jack do którego chciałem podpiąć słuchawki lecz dźwięk nadal wydobywa... -
reklamacja kodu gold live
in XBoX on Mobilereklamacja kodu gold live: Dzień dobry Zakupiłem w promocji w Media Expert kody do Gold na 3 miesiące o wartości 89.99 zł. Gdy chcę go dodać każdy z poziomy sklepu w Windows 10, czy konsoli Xbox One, czy wreszcie z poziomu... -
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft [Ubisoft Game Purchase Complaint]: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
Reklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupu w grze firmy Ubisoft: Witam, dokonałem zakupu w grze division 2 w zakładce dodatki. Produkt jednak nie spełnia oczekiwań a jego opis wprowadza w błąd kupującego i chcialbym go zareklamować, odstąpić od umowy. Fakt ten... -
Reklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...
in XBoX Games and AppsReklamacja zakupionej gry Project Cars 2 [Mod translation-Complaint about the purchased...: Witam, Jak mam złożyć reklamację na produkt zakupiony elektronicznie w sklepie Microsoft z poziomu konsoli Xbox one x? Zakupiłem grę Project Cars 2 . Niestety gra nie chodzi płynnie na konsoli... -
minecraft pada[minecraft on]
in XBoX Games and Appsminecraft pada[minecraft on]: dobrý den mam zakúpený minecraft for windows 10 a načíta iba okno mojang a hra sa vypne a neviem v čom je problém ......za odpoved dakujem [Translation - good day i have bought minecraft for... -
Jak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check...
in XBoX on WindowsJak sprawdzić stan baterii pada XBOX One w systemie Win10? [Mod Translation: How do I check...: Chciałbym sprawdzić stan baterii w moim padzie do XBOX One w systemie Windows 10, ale nigdzie nie mogę znaleźć. Z poważaniem Kuba [Mod Translation: I would like to check the battery status in... -
EROR KETIKA INSTAL DRIVER PACK PADA LAPTOP ACER -[Translation - ERROR WHEN INSTALL THE DRIVER ...
in XBoX AccessibilityEROR KETIKA INSTAL DRIVER PACK PADA LAPTOP ACER -[Translation - ERROR WHEN INSTALL THE DRIVER ...: Problem signature: Pertanyaan Saya Mengapa kalo saya Instal Driverpack atau yang lainya muncul seperti halaman dibawah ini? selalu Eror dan tdk bisa instal apapun.. mohon pencerahanya!...