Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.]
Discus and support Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.] in XBoX Accessibility to solve the problem; Witam, posiadam konsolę xbox 360. Dość dawno temu uszkodził się napęd DVD, w związku z tym że naprawa była droga konsola wylądowała w piwnicy do dnia... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Ariel_Cristiano, Sep 30, 2018.
Thema:
Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.]
Loading...
-
Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.] - Similar Threads - Pytanie odnośnie konsoli
-
Inne konto na konsoli Xbox [Edit - Translation] - Another account on Xbox
in XBoX Games and AppsInne konto na konsoli Xbox [Edit - Translation] - Another account on Xbox: Mam pytanie Czy gdybym kupił konto z grami na allegro ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem odinstalował te gry ( aby nie być narażonym na zbanowanie konsoli ) i gdybym potem kupił... -
Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...
in XBoX Games and AppsUdostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...: [img] Witam, Otóż chcąc udostępnić gry innym domownikom na mojej niedawno zakupionej konsol Xbox One S poprzez opcję "moja konsola domowa" otrzymuję od kilku dni błąd zamieszczony w załączniku.... -
Sprzedaż konsoli Xbox one
in XBoX Games and AppsSprzedaż konsoli Xbox one: Witam wszystkich. Chcialbym sprzedac swoja konsole xbox one s na jej dysku twardym znajduja sie trzy gry w wersji cyfrowej chcialbym je sprzedac razem z konsola czy jest mozliwosc zebym zachowal... -
ustawienia fabryczne i zerowanie ustawień konsoli
in XBoX on Consolesustawienia fabryczne i zerowanie ustawień konsoli: How to restore your Xbox 360 factory settings and reset your system. The goal is to remove any system locks 3c29ba0f-966f-45e6-98b8-8634c9814d13