Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.]

Discus and support Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.] in XBoX Accessibility to solve the problem; Witam, posiadam konsolę xbox 360. Dość dawno temu uszkodził się napęd DVD, w związku z tym że naprawa była droga konsola wylądowała w piwnicy do dnia... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by Ariel_Cristiano, Sep 30, 2018.

1. Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.]

Witam, posiadam konsolę xbox 360. Dość dawno temu uszkodził się napęd DVD, w związku z tym że naprawa była droga konsola wylądowała w piwnicy do dnia dzisiejszego. Odpalam konsolkę by zobaczyć czy działa a tu patrzę blokada konsolo
    [Mod Removed – Profanity]. Konsola oryginalnie zakupiona, gry oryginalnie były kupowane w sklepach. Nigdy nie było używanie na niej jakiekolwiek nielegalne oprogramowanie czy też gry pirackie. Konsola działała normalnie gdy była wynoszona do
    piwnicy. Moje pytanie brzmi jak to możliwe że konsola została zablokowana skoro nie była używana przez długi czas? Poniżej kilka screenów. Niech ktoś mi powie o co tu chodzi i jakim cudem jest ban.

Translation: [Hi, I have an Xbox 360. A long time ago damaged DVD Drive, so that the repair was the way the console landed in the basement to the present day. Fires a console to see if it works and here I look to lock the console
    [Mod Removed – Profanity]. Console originally purchased, the games were originally purchased in stores. There has never been any illegal software or pirated games on it. The console worked normally when it was brought to the basement. My question
    is how is it possible that the console has been blocked since it was not used for a long time? Below are some screenshots. Let someone tell me what's going on and what a miracle is the ban.]

Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.] [​IMG]

[Mod Removed – Personal Information]

Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.] [​IMG]

:)

Ariel_Cristiano, Sep 30, 2018
  2. eDiiz91
    eDiiz91 Guest
    jak to jest z kupowaniem DLC ??

Wiem co to są DLC i nie chodziło mi o stroje z mk dla avatara tylko o stroje do gry mk9 ^^ + fatele czy jakas dodatkową postac ... i nie odpowidziałes mi na pytanie , czy po zakupie tego DLC jest ono przypisane do danego konta i jak bym zagrał na innej konsoli
    (np.kumpla konsoli) to bym pobrał mój GT i mogł pobrac DLC za free które u siebie zakupiłem za MSP

eDiiz91, Sep 30, 2018
  3. Witam! -[Translation - Hello!]

Czy moge jakoś zainstalować aplikację ipli na konsoli x box one? Czy mogę jakoś korzystać z iplii na tej konsoli?

-[Translation - Can I somehow install the Ipli app on the X box one console? Can I somehow use iplii on this console?]

marzenanieradka, Sep 30, 2018
  4. XBF Leslie D
    XBF Leslie D Guest

Hi Ariel,

For information regarding your ban, you’ll need to visit the Enforcement site here: https://enforcement.xbox.com/.

As this is only forum support we don't have access to any enforcement information.

XBF Leslie D, Sep 30, 2018
  5. XBF Leslie D Win User

Hi Ariel,

For information regarding your ban, you’ll need to visit the Enforcement site here: https://enforcement.xbox.com/.

As this is only forum support we don't have access to any enforcement information.
  6. eDiiz91 Win User

jak to jest z kupowaniem DLC ??

Wiem co to są DLC i nie chodziło mi o stroje z mk dla avatara tylko o stroje do gry mk9 ^^ + fatele czy jakas dodatkową postac ... i nie odpowidziałes mi na pytanie , czy po zakupie tego DLC jest ono przypisane do danego konta i jak bym zagrał na innej konsoli
    (np.kumpla konsoli) to bym pobrał mój GT i mogł pobrac DLC za free które u siebie zakupiłem za MSP
  7. XBF - Staniel Win User

Darmowy minecraft windows 10

[Associate używa aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub nieprawidłowa składnia]

Pozdrowienia Inteler,

Świetne pytanie! Niestety, Minecraft dla Windows 10 nie jest dostępny za darmo. Jedyną wersją Minecrafta, w którą możesz grać bez płacenia bezpośrednio za nią, jest ta zawarta w Game Pass, a jest to edycja Bedrock dostępna na konsoli Xbox.

Nie oznacza to, że nie zmieni się to później. Będę na bieżąco publikować na Xbox Wire dla przyszłych aktualizacji! Mam nadzieję, że to pomoże i szczęśliwa gra.

[Daj nam znać, jeśli to odpowiedziało na Twoje pytanie, dotykając "Tak" poniżej]
  8. XBF - Dom Win User

Podłączenie pada

[Associate korzysta z aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub niespójna składnia]

Witaj PawełKujawski,

Dziękujemy za skontaktowanie się z Tobą w sprawie problemu. Ponieważ kontroler dla konsoli Xbox 360 nie ma łączności Bluetooth, jeśli chcesz używać go bezprzewodowo z systemem Windows, musisz kupić bezprzewodowy odbiornik do gier dla konsoli Xbox 360. Niestety nie sprzedajemy już sprzętu Xbox 360, więc musisz go kupić u innego sprzedawcy.

[Daj nam znać, jeśli to odpowiedziało na Twoje pytanie, dotykając "Tak" poniżej]

English Translation:

[Associate uses a translator application, please be aware that grammatical errors or inconsistent syntax may occur]

Hello PawełKujawski,

Thank you for reaching out about your issue.

Since the Xbox 360 controller lacks Bluetooth connectivity, you will have to purchase an Xbox 360 Wireless Gaming Receiver if you’d like to use it wirelessly with Windows. Unfortunately, we no longer sell Xbox 360 hardware so you’d have to purchase one through another retailer.

[Let us know if this answered your question by tapping "Yes" below]
  9. Njal the Blue Win User

Wymiana dysku [Replacing the drive]

Nie wiem, jak konsola modyfikacja przerywa Kodeks postępowania i ryzykuje banem konsoli. Dlatego nie można się o tym opowiadać na forum.

[Translation - I do not know how the console modification interrupts code of conduct and risks the console ban. Therefore, you can not talk about it on the forum.]
Thema:

Loading...
  1. Pytanie odnośnie konsoli. [Question about the console.] - Similar Threads - Pytanie odnośnie konsoli

2. Inne konto na konsoli Xbox [Edit - Translation] - Another account on Xbox

in XBoX Games and Apps
    Inne konto na konsoli Xbox [Edit - Translation] - Another account on Xbox: Mam pytanie Czy gdybym kupił konto z grami na allegro ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem odinstalował te gry ( aby nie być narażonym na zbanowanie konsoli ) i gdybym potem kupił...
  3. Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...

in XBoX Games and Apps
    Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...: [img] Witam, Otóż chcąc udostępnić gry innym domownikom na mojej niedawno zakupionej konsol Xbox One S poprzez opcję "moja konsola domowa" otrzymuję od kilku dni błąd zamieszczony w załączniku....
  4. Sprzedaż konsoli Xbox one

in XBoX Games and Apps
    Sprzedaż konsoli Xbox one: Witam wszystkich. Chcialbym sprzedac swoja konsole xbox one s na jej dysku twardym znajduja sie trzy gry w wersji cyfrowej chcialbym je sprzedac razem z konsola czy jest mozliwosc zebym zachowal...
  5. ustawienia fabryczne i zerowanie ustawień konsoli

in XBoX on Consoles
    ustawienia fabryczne i zerowanie ustawień konsoli: How to restore your Xbox 360 factory settings and reset your system. The goal is to remove any system locks 3c29ba0f-966f-45e6-98b8-8634c9814d13