"przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu kontroli rodzicielskiej w...

Discus and support "przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu kontroli rodzicielskiej w... in XBoX Accessibility to solve the problem; Title translation "Privilege blocked-this feature is blocked due to parental control in Xbox Live " Dzień dobry jak odblokować "przywilej... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by PacodeBydzia, Sep 1, 2019.

1. PacodeBydzia
    PacodeBydzia Guest

"przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu kontroli rodzicielskiej w...

Title translation

"Privilege blocked-this feature is blocked due to parental control in Xbox Live "

Dzień dobry jak odblokować "przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu kontroli rodzicielskiej w usludzie xbox live" Problem pojawia się w Forz Horizon Z góry dziękuję za pomoc

[Translated by Mod]

Good morning how to unlock "Privilege blocked-this feature is blocked due to parental control in Xbox Live Uspeople " The Problem arises in Forz Horizon thank you in advance for your help

:)

PacodeBydzia, Sep 1, 2019
  2. Korhog Win User

"przywilej zablokowany - ta funkcja jest zablokowana z powodu kontroli rodzicielskiej w usludzie xbox live" [Translate] "Privilege blocked-this feature is blocked..

3. kapi pandzioch Win User

Trying to Unblock Connection

ratunku nie wiem jak odblokować zabezpieczenie kontroli rodzicielskiej a zapomniałem hasła
  4. WiktorekG2009 Win User

Czech Republic...Error 80151909 - Cannot connect console to xbox live......

[zacytować]
    Hej wszystkim,

Bardzo mi przykro z powodu problemów z połączeniem. Czy każdy z was doświadcza tego problemu?
    Jeśli tak, daj nam znać, kto jest Twoim dostawcą usług internetowych, dzięki czemu możemy pogłębiać spojrzenie.

Informuj nas!

[/zacytować]
    A.

POLAND - Plus
  5. SightedNote4371 Win User

GTA 4 Problem z pobraniem

miejsce na dysku mam ma pojemnosc 16 GB i jest całkowicie pusty konto jest polskie przynajmniej w opcjach regionalnych tak pisze ale kozystam z niego w norwegii czy to moze byc problem ze ip jest NO a nie PL
  6. Vigilium Win User

Alert usługi Xbox Live!

Zaglądaj zawsze na link, który podałem wyżej. Jeśli masz ten problem, a w tym samym czasie w podanym linku cokolwiek jest na czerwono, to znaczy, że coś jest nie tak po stronie serwerów Microsoftu, a z twoim kontem/konsolą wszystko w porządku.
Thema:

Users found this page by searching for:

1. Forza Horizon 4 kontrola rodzicielska

,
  2. forza horizon 4 problem z ustawieniem kontroli rodzicielskiej

,
  3. Ta funkcja jest zablokowana z powodu ustawień kontroli rodzicielskiej Xbox Live