Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową.

Discus and support Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową. in XBoX Games and Apps to solve the problem; Czy da się przenieść grę na płycie tak aby była ona w wersji cyfrowej i abym nie musiał wkładać płyty aby w nią grać ?... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KubaGrzegorzek, May 12, 2020.

1. Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową.

Czy da się przenieść grę na płycie tak aby była ona w wersji cyfrowej i abym nie musiał wkładać płyty aby w nią grać ?

:)

KubaGrzegorzek, May 12, 2020
  2. XBF Leo G Win User

Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową. -[Translation - Transferring games from CD to digital.]

Hello KubaGrzegorzek,

Thanks for posting on the Xbox forums. We understand that you are interested in learning how to turn a disc license to a digital license. Also, you would like to know if the console will allow you to

uninstall the disc version and install the digital version
    of the game without any issues. As stated by the ambassador, the license on the disc must be read by the console in order to launch the game. Therefore, the disc must be in the console in order
    to play it. If you uninstall the disc version of the game, you will be able to purchase the digital version and install that one instead. We hope this information helps
    KubaGrzegorzek!
  3. KubaGrzegorzek Win User

Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową. -[Translation - Transferring games from CD to digital.]

A jeśli bym odinstalował tą grę to czy będe ją mógł kupić w wersji cyfrowej na microsoft store czy będzie mi pisało że gre mam kupioną i bedę mógł ja tylko pobrać i nadal będe musiał grać w tą gre z płytą ?

Mam nadzieję że wiecie o co mi chodzi ( • ‿ • )

-[Translation - And if I uninstalled this game, will I be able to buy it in digital version on Microsoft Store or will I be told that I have bought the game and will be able to download it and will still have to play this game with the disc?

I hope you know what I mean (• ‿ •)]
  4. Sagaroth Win User

Hey
    KubaGrzegorzek
    ,

A CD-format (physical) game does not, or rarely, include the dematerialized version, you will still need the CD to run the game, even if it is downloaded to your console.
  5. Onyx Is Here Win User

Kupno Forzy horizon 4 pomoc [Translation - Buying Forzy Horizon 4 Help]

Witaj, gra jest wymieniona jako tytuł w dowolnym miejscu. Jednak, aby uzyskać grę w dowolnym miejscu, która gra zarówno na konsoli, jak i na komputerze, musisz kupić cyfrową wersję gry Xbox.

Translation

Hello, the game is listed as a play anywhere title. However, in order to get the play anywhere version that plays on both the console and computer you must purchase the digital Xbox version of the game.
  6. Przemoo1982 Win User

jak to jest z kupowaniem DLC ??

DLC to dodatki do gier czy to w formie dodatkowym misji czy map do rozgrywki Multiplayer. Akcesoria dla avatara to co innego. DLC raz ściągnięte może być użyte na każdym koncie zalogowanym na danej konsoli. Elementy Avatara są dostępne tylko w obrębie danego
    konta.
Thema:

Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową.

Loading...
  1. Przenoszenie gier w wersji CD na wersję cyfrową. - Similar Threads - Przenoszenie gier wersji

2. Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]

in XBoX Games and Apps
    Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]...
  3. Problem z otwieraniem gier XBOX GamePass[Translation-The problem with opening XBOX GamePass...

in XBoX on Windows
    Problem z otwieraniem gier XBOX GamePass[Translation-The problem with opening XBOX GamePass...: Witam, Jakiś czas temu przestały mi działać gry w aplikacji Xbox gamepass na windows. Komunikat jak poniżej. Jedną przeinstalowałem - działa, ale nie wyobrażam sobie tego rozwiązania dla...
  4. kopiowanie gier na inny dysk

in XBoX Games and Apps
    kopiowanie gier na inny dysk: Mam pytanie czy da się skopiować grę z dysku c na inny dysk i przy okazji nie tracić jej z pierwszego dysku? e2009876-e0ec-448e-853a-5ac419b71b08
  5. Problem z logowaniem się gier na na profil xbox live[Translation-Problem signing in to Xbox...

in XBoX Games and Apps
    Problem z logowaniem się gier na na profil xbox live[Translation-Problem signing in to Xbox...: Witam! Mam problem, który mnie denerwuje od kilku dni. Ostatnimi czasy niewiele korzystałem z aplikacji microsoft, ale parę dni temu zauważyłem, że demo Forza 4 wyświetla komunikat "nie można...
  6. Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...

in XBoX Games and Apps
    Udostępnianie gier na konsoli poprzez ustawienie jako konsoli domowej [Translation-Sharing...: [img] Witam, Otóż chcąc udostępnić gry innym domownikom na mojej niedawno zakupionej konsol Xbox One S poprzez opcję "moja konsola domowa" otrzymuję od kilku dni błąd zamieszczony w załączniku....
  7. Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games

in XBoX Games and Apps
    Instalacja gier [TRANSLATED] Installing games: Kiedy próbuję zainstalować coś z microsoft store (grę lub aplikację) to strona się odświeża, pojawia się przycisk zainstaluj, po jego kliknięciu (nawet 10 razy) nic się nie dzieje... Proszę o...
  8. Ustawienie Gier\gry [Giergry. setting]

in XBoX Games and Apps
    Ustawienie Gier\gry [Giergry. setting]: Mam gry w game pass Drift 4,horizon forza Chcialbym ustawic na dwoch graczy na pady/kontrolerow by z kolega zagrac ,jak ustawic Translation: [I have game pass Drift 4, Horizon Forza I want to...
  9. Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...

in XBoX Games and Apps
    Nie moge zainstalowac 2 gier z katalogu "Play Anywhere" z XBOX Game Pass [Translation - I can ...: Witam. Mam aktywny Xbox Game Pass, mimo to nie mam mozliwosci zainstalowania 2 gier, chodzi o: Tacoma - Kup Tacoma — sklep Microsoft Store pl-PL Deep Rock Galactic - Deep Rock Galactic na...
  10. Włamanie na konto oraz wykupienie gier [Hacking into your account and buying games]

in XBoX on Windows
    Włamanie na konto oraz wykupienie gier [Hacking into your account and buying games]: Witam. Dzisiejszej nocy ktoś Włamał się na moje konto i zakupił gry za ponad 300zl i wysłał je na swoje konto. Co robić? [Translation - Hello. Tonight I hacked my account and bought the game...