przeniesienie zapisów gry na drugie konto (Transferring game saves to a second account)
Discus and support przeniesienie zapisów gry na drugie konto (Transferring game saves to a second account) in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam, pytanie, Musiałem otworzyć drugie konto ( pierwsze konto jest syna ) na mojej konsoli xbox one. Na starym konciejest dużo savów z Wiedźmina 3 i... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by JacekMarkowicz1, Oct 6, 2019.
Thema:
przeniesienie zapisów gry na drugie konto (Transferring game saves to a second account)
Loading...
-
przeniesienie zapisów gry na drugie konto (Transferring game saves to a second account) - Similar Threads - przeniesienie zapisów gry
-
podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...
in XBoX Games and Appspodczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate... -
forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...
in XBoX Games and Appsforza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów [Mod Translation: Forza Horizon 4 has...: forza horizon 4 wystąpił błąd pobierania zapisów , wyskakuje mi taki komunikat , jak to naprawić ? Internet mam Xbox app Mam ( zalogowane ) Forza hub jest [Mod Translation: Forza Horizon 4...