Przeniesienie postępu z gry, rozwiązanie problemu z FH4[Transferring progress from the...
Discus and support Przeniesienie postępu z gry, rozwiązanie problemu z FH4[Transferring progress from the... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Witam. Przychodzę tutaj z prośbą o udzielenie odpowiedzi na moje pytanie. W te święta kupiłem sobie XBOX'a ONE X i zalogowałem się tam za pomocą... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by MagikEU, Mar 6, 2019.
Thema:
Przeniesienie postępu z gry, rozwiązanie problemu z FH4[Transferring progress from the...
Loading...
-
Przeniesienie postępu z gry, rozwiązanie problemu z FH4[Transferring progress from the... - Similar Threads - Przeniesienie postępu gry
-
podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...
in XBoX Games and Appspodczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate... -
Przeniesienie postępu z gry Forza Horizon 4
in XBoX Games and AppsPrzeniesienie postępu z gry Forza Horizon 4: Witam. Przychodzę z prośbą o udzielenie odpowiedzi na moje pytanie. Niedawno zakupiłem usługę Xbox Game Pass. Zacząłem grać w Forza Horizon 4. Gra bardzo mi się spodobała, dlatego postanowiłem... -
Przeniesienie postępu forza horizon 4[Translation-Move forza horizon 4 progress]
in XBoX Games and AppsPrzeniesienie postępu forza horizon 4[Translation-Move forza horizon 4 progress]: Witam czy jak mam xbox one s i mam forze horizon 4 to czy jak kupię xbox one x to jak się zaloguje na moje konto to będę miał postęp gry czy trzeba zacząć od nowa? [Translation-Hi, if I have...