Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...

Discus and support Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account... in XBoX on Consoles to solve the problem; Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?]... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by FilipUtnik, Jun 9, 2020.

1. FilipUtnik
    FilipUtnik Guest

Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...

Witam

Jak przenieść środki z jednego konta na drugie?

[Translation-Hello

How do I transfer funds from one account to another?]

:)

FilipUtnik, Jun 9, 2020
  2. XBF Brad A Win User

Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account to another]

Hi Filip,

Thanks for reaching out to the forums. We understand you have question on funds. Unfortunately, there is no way to transfer funds from one account to another. You can however if able,
    is gift the items
    you want to the other account. If what you are wanting to purchase shows gift under buy then it is able to be gifted. IF the gift doesn't show, it is not giftable. As there is nothing more we can do, I will be locking this thread.

Thanks,

Brad
  3. FabryZio3 Win User

Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

Hey there :)

I'm sorry but i think you cannot transfer it with an usb stick :S
  4. T3chnlgydude Win User

Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

5. x Edge x97 Win User

Was your account "hacked" or stolen? Let's start a count.

Nieautoryzowany dostęp - Polska. Na moje konto włamał się haker po czym z mojej karty kredytowej dokonał zakupu 1000 pkt Live i ponownie próbował zakupić 2000 pkt lecz na czas zauważyłem to zdarzenie. XBox Live stało się placem zabaw dla hakerów. Microsoft
    jest mało skuteczny i nic z tym nie robi pomimo narastających włamań na konta ich klientów i ich okradanie. Liczę na odszkodowanie ze strony Microsoft.
  6. XBF - Evie Win User

Konto xbox [Xbox account]

[Associate używa aplikacji tłumacza. Należy pamiętać, że może wystąpić słaba gramatyka i nieprawidłowa składnia]

Witaj AgnieszkaSiekierska,

Witamy na forum społeczności Xbox. Dziękujemy za podzielenie się z nami dzisiaj swoją troską i mamy nadzieję, że wszystko jest w porządku.

Niestety nie można odłączyć konta Microsoft od konta Xbox i nie można scalić i/lub ponownie powiązać z powodu obaw związanych z prywatnością.

Do każdego konta Microsoft jest dołączony profil Xbox. Jeśli masz dwa konta Microsoft, zalecamy usunięcie tego, którego nie będziesz używać, a w przyszłości będzie używane tylko przy użyciu drugiego konta Microsoft.

Jeśli chcesz, aby z istniejącym kontem Microsoft był skojarzony inny adres e-mail, a nawet całkowicie zmieniono istniejący adres e-mail, otoniektóre instrukcje, jak to zrobić.

Szczerze

XBF – Evie

Menedżer sukcesu klienta konsoli Xbox

Społeczność firmy Microsoft

-------------------------------------------

[Associate is using a translator application. Please be aware that poor grammar and incorrect syntax may occur]

Hello AgnieszkaSiekierska,

Welcome to the Xbox Community Forum. Thank you for sharing your concern with us today and we hope that all is well.

Unfortunately you cannot unlink a Microsoft Account from an Xbox Account, and you cannot merge and/or reassociate due to privacy concerns.

Each Microsoft Account has an Xbox profile attached to it. If you have two Microsoft accounts, we recommend deleting the one you will not use and only using the other Microsoft Account going forward.

If you want your existing Microsoft Account to have another email associated with it, or even change the existing email address entirely, here aresome instructions how to do so.

Sincerely,

XBF – Evie

Xbox Customer Success Manager

Microsoft Community
Thema:

Loading...
  1. Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account... - Similar Threads - Przelew jednego konta

2. Odzyskanie konta [Account recovery]

in XBoX Accessibility
    Odzyskanie konta [Account recovery]: Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer...
  3. Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4

in XBoX on Consoles
    Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4: W grze Minecraft PS4 edition jestem zalogowany na konto Microsoft i nie wiem jak się wylogować. 517608db-e2df-4f80-b3fc-e54c20ce5ef0
  4. zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360

in XBoX on Consoles
    zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?...
  5. Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...

in XBoX Sales and Promo
    Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...: Witam. Posiadam na koncie Microsoft 20zł i chciałem się zapytać czy mogę kupić za pomocą salda konta Microsoft subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate bez używania karty kredytowej na jeden miesiąc?...
  6. Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...

in XBoX Games and Apps
    Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...: Hej możecie mi powiedzieć jak odłączyć konto Microsoft od konta PS4? Niedawno założyłem nowe konto ale nie mogę rozłączyć starego konta z kontem od PS4.Nie mogę grać teraz ze znajomymi z...
  7. Gry z innego konta[Translation-Games from another account]

in XBoX Games and Apps
    Gry z innego konta[Translation-Games from another account]: Mam pytanie Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać zbanowanym to czy wtedy wszystko bedzie dobrze czy...
  8. Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

in XBoX Games and Apps
    Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi: Cześć,dzis zakupilem noweho PCta i rozpoczalem przenoszenie plikow ze starego. Pozostsla mi tylko jedna dosyc masywna (45gb) gra z Microsoft store, mianowicie sea of thieves. Jest ona zakupiona...
  9. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  10. Zamknięcie konta Microsoft

in XBoX Games and Apps
    Zamknięcie konta Microsoft: Witam. Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na innych koncie? Jeżeli nie to czy jest jakiś...