Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one

Discus and support Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one in XBoX on Consoles to solve the problem; PL A więc mój problem wygląda tak. Mam pada od xbox-a one i podłączam go do komputera za pomocą BT, ten pad ma złącze mini-jack do którego chciałem... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by mijo11, Mar 17, 2022.

1. mijo11
    mijo11 Guest

PL

A więc mój problem wygląda tak.

Mam pada od xbox-a one i podłączam go do komputera za pomocą BT, ten pad ma złącze mini-jack do którego chciałem podpiąć słuchawki lecz dźwięk nadal wydobywa się z głośników mojego laptopa, lecz gdy pada podłączę do komputera za pomocą USB dźwięk jest już odtwarzany na padzie. Co mogę zrobić by to przesyłanie dźwięku działało przez BT?

EN

So my problem is this.

I have a controller from xbox one and I connect it to the computer using BT, this pad has a mini-jack connector to which I wanted to connect the headphones, but the sound still comes from the speakers of my laptop, but when controller I connect to the computer via USB, the sound is already played on a gamepad. What can I do to make this audio streaming work via BT?

** Xbox is not supported in the selected locale, moving to English to get proper support via translation.

** Moved from Windows/Windows 10/Devices & Drivers

:)

mijo11, Mar 17, 2022
  2. XBF - Hayabusa Win User

Witaj mijo11,

Funkcja Bluetooth nie obsługuje żadnych załączników, takich jak zestawy słuchawkowe, klawiatury Chatpad ani adapter zestawu słuchawkowego stereo dla konsoli Xbox.

Gdy kontroler jest podłączony przez Bluetooth, urządzenia audio nie są obsługiwane. Aby użyć zestawu słuchawkowego, podłącz kontroler bezpośrednio do komputera za pomocą USB lub adaptera bezprzewodowego Xbox dla systemu Windows 10 albo podłącz urządzenie audio bezpośrednio do komputera.

Możesz użyć zestawu słuchawkowego Bluetooth podłączonego do komputera lub kupić adapter bezprzewodowy Xbox dla systemu Windows, który umożliwi korzystanie z zestawu słuchawkowego na kontrolerze.

[Powyższy tekst jest tłumaczony maszynowo i może nie być dokładnym odzwierciedleniem oryginalnego postu]

[The text above is machine translated and may not be an accurate representation of the original post]

Hello mijo11,

Bluetooth does not support any attachments, such as headsets, chatpads, or the Xbox Stereo Headset Adapter.

When your controller is connected via Bluetooth, audio devices are not supported. To use a headset, connect your controller directly to your PC by using a USB cable or the Xbox Wireless Adapter for Windows 10, or connect your audio device directly to your PC.

You can use a Bluetooth headset connected to your PC, or you can purchase the Xbox Wireless Adapter for Windows, which would allow you to use the headset on the controller.
  3. FabryZio3 Win User

Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

Hey there :)

I'm sorry but i think you cannot transfer it with an usb stick :S
  4. T3chnlgydude Win User

Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

5. chmielekxd Win User

gra się Crushuje

korzystam z windowsa 10

korzystam z wewnętrznego systemu operacyjnego

grę dzisiaj pobrałem i próbowałem ją odpalić po raz pierwszy

pobrałem ją z usługi XBOX na komputer

nie próbowałem nic naprawiać, napisałem od razu na forum
  6. XBF - Dom Win User

Microsoft store nie chce się włączyć! [Microsoft store won't turn on!]

[Associate korzysta z aplikacji tłumacza, należy pamiętać, że mogą wystąpić błędy gramatyczne lub niespójna składnia]

Witam MarekKaleta,

Dziękujemy za skontaktowanie się z nami w sprawie twojego problemu!

Zresetowanie ustawień komputera przez ponowną instalację systemu Windows 10 może rozwiązać problem. Więcej informacji na temat przestrzegania tego procesu znajduje się w linku poniżej:

Opcje odzyskiwania w programie Windows (microsoft.com)

(Uwaga: Jeśli planujesz użyć metody "Usuń wszystko", polecam tworzenie kopii zapasowych i plików, do których nie chcesz utracić dostępu)

[Mam nadzieję, że te sugestie pomogą! Jeśli to odpowiedziało na twoje pytanie, zaznacz wątek jako "Odpowiedziano."]
Thema:

Loading...
  1. Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one - Similar Threads - Przekierowanie dźwięku komputera

2. Brak dźwięku w Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49
  3. : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]

in XBoX TV Hardware
    : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam...
  4. po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...

in XBoX Games and Apps
    po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...: kupiłem grę forza horizon 4 było wszystko dobrze ale po formacie nie mogę jej pobrać bo każę mi ją kupic a w historii zawowień nie wyświetla się może dlatego ze była ta gra aktywowana za pomocą...
  5. Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

in XBoX Games and Apps
    Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi: Cześć,dzis zakupilem noweho PCta i rozpoczalem przenoszenie plikow ze starego. Pozostsla mi tylko jedna dosyc masywna (45gb) gra z Microsoft store, mianowicie sea of thieves. Jest ona zakupiona...
  6. Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]

in XBoX Games and Apps
    Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....