Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one
Discus and support Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one in XBoX on Consoles to solve the problem; PL A więc mój problem wygląda tak. Mam pada od xbox-a one i podłączam go do komputera za pomocą BT, ten pad ma złącze mini-jack do którego chciałem... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by mijo11, Mar 17, 2022.
Thema:
Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one
Loading...
-
Przekierowanie dźwięku z komputera na pada xbox one - Similar Threads - Przekierowanie dźwięku komputera
-
Brak dźwięku w Forza Horizon 5
in XBoX Games and AppsBrak dźwięku w Forza Horizon 5: Po ostatniej aktualizacji Forza Horizon 5 nie działa dźwięk :( 9cd349eb-6c14-4572-970c-f400a621ac49 -
: Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]
in XBoX TV Hardware: Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv]: : Brak dźwięku w telewizorze [No sound on tv] Witam serdecznie mam problem ponieważ nie mogę oglądać filmów z braku możliwości dźwiękowych. Czy potrzeba jest podłączenie głośników do tv?próbowałam... -
po formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...
in XBoX Games and Appspo formacie komputera nie mam kupionej gry[I have not bought the game after the computer...: kupiłem grę forza horizon 4 było wszystko dobrze ale po formacie nie mogę jej pobrać bo każę mi ją kupic a w historii zawowień nie wyświetla się może dlatego ze była ta gra aktywowana za pomocą... -
Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi
in XBoX Games and AppsPrzebiesienie gry z jednego komputera na drugi: Cześć,dzis zakupilem noweho PCta i rozpoczalem przenoszenie plikow ze starego. Pozostsla mi tylko jedna dosyc masywna (45gb) gra z Microsoft store, mianowicie sea of thieves. Jest ona zakupiona... -
Brak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]
in XBoX Games and AppsBrak dźwięku metro exodus Xbox one [Mod translation-No metro sound exodus Xbox one]: Witwjcie. Mam problem z dźwiękiem w grze metro exodus. Po rozpoczęciu gry, gdy ,,intro"(scena gdzie bohater opowiada że nie jest stworzony do życia w metrze) dobiegnie końca dźwięk wyłącza się....