Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi

Discus and support Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi in XBoX Games and Apps to solve the problem; Cześć,dzis zakupilem noweho PCta i rozpoczalem przenoszenie plikow ze starego. Pozostsla mi tylko jedna dosyc masywna (45gb) gra z Microsoft store,... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Eryklew, Apr 22, 2020.

1. Eryklew
    Eryklew Guest

Cześć,dzis zakupilem noweho PCta i rozpoczalem przenoszenie plikow ze starego. Pozostsla mi tylko jedna dosyc masywna (45gb) gra z Microsoft store, mianowicie sea of thieves. Jest ona zakupiona poprzez usługe xbox game pass i tu moje pytanie. Czy istnieje
    jakis sposob by przeniest owa gre z jednego komputera na drugi przy uzyciu pendriva? Kabla? Ponowne pobieranie raczej nie wchodzi w gre bo Internet osiaga predkosci gora 2mb/s. Z gory dziekuje za pomoc.

:)

Eryklew, Apr 22, 2020
  2. FabryZio3 Win User

Hey there :)

I'm sorry but i think you cannot transfer it with an usb stick :S
  3. T3chnlgydude Win User

4. SZARYGAMER Win User

michael jackson the experiance

nic z tego gdy daje opcje kup teraz to przekierowuje mnie do zewnętrznych sklepow a ja nie chce gry kupować po raz drugi tylko ponownie ja pobrać a to nie jest możliwe bo gry najwyraźniej nie ma na serwerach microsoftu
  5. GrzegorzBak Win User

Dance Central 3 oraz problem z importem utworow z Dance Central 2

po pierwsze: Uwaga Importowanie zawartości z gry Dance Central lub Dance Central 2 jest płatne. Ponadto musisz mieć token importu dołączony do wcześniejszej wersji gry.

po drugie: Wprowadź 25-cyfrowy kod wydrukowany na tylnej okładce podręcznika do gry Dance Central 2.

Uwaga Pomiń ten krok, jeśli gra Dance Central 2 została pobrana z usługi Gry na żądanie.

po trzecie musisz kupić Dance Central Export Pack, którą to możliwość powinieneś mieć właśnie podczas procesu importu piosenek. co jest napisane na Twoim kodzie który masz przy DC3?
  6. HackingSpartan8 Win User

Xbox Live Gold - kupno gry [Mod Translation-Xbox Live Gold - buying games]

Tak grę będzie można uruchomić na stałe, subskrybcja gold daje przeczeny na gry na własność. Tylko darmowe gry z gold nie można uruchamiać jak subskrypcja się skończy

[Mod Translation-Yes, you can run the game permanently, subscribing to gold will give you ownership breaks.
    Only free games from gold cannot be started as the subscription ends]
Thema:

Loading...
  1. Przebiesienie gry z jednego komputera na drugi - Similar Threads - Przebiesienie gry jednego

2. podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...

in XBoX Games and Apps
    podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem...: podczas gry assasins Cred Originins włącza się klawiatura ekranowa podczas sterowania padem Xbox (w opcjach klawiatura ekranowa jest wyłączona) ***Post moved by the moderator to the appropriate...
  3. Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...

in XBoX on Consoles
    Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...: Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?] cdf39722-3f77-484c-b7ab-0e48ace277ff