Πρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps

Discus and support Πρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps in XBoX on Windows to solve the problem; Είμαι συνδρομητής στο Game Pass PC και παίζω αυτήν την περίοδο το ori and the will of the wisps. Διαπίστωσα πως ενω αναγράφει μέσα στης λεπτομέρειες... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Alexander_Pari, Apr 18, 2020.

1. Πρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps

Είμαι συνδρομητής στο Game Pass PC και παίζω αυτήν την περίοδο το ori and the will of the wisps.

Διαπίστωσα πως ενω αναγράφει μέσα στης λεπτομέρειες του παιχνιδιού οτι υποστηρίζει HDR δεν λειτουργεί καθόλου ακόμα και μετά απο το τελευταίο update που ενημέρωσαν για το παιχνίδι.

Η Τν μου είναι η LG OLED C9 και υποστηρίζει το HDR 10 κανονικά.

Τελος θα ήθελα να αναφέρω πως ακόμα και με την ενεργοποίηση του HDR απο τα Windows το πρόβλημα παραμένει και το παιχνίδι δεν ανταποκρίνεται στα πρότυπα HDR.

:)

Alexander_Pari, Apr 18, 2020
  2. Aikaterini_Z Win User

Xbox Game Pass

Καλημέρα Αγγελος Χαρμπας

Απο την περιγραφή σου γίνεται κατανοητό ότι το πρόβλημα που σε απασχολεί αφορά σε χρέωση
    καθώς σου ζητούνται 9,99 ευρώ αντι για 1 ευρώ.

Επειδή το πρόβλημα αφορά σε χρέωση και όχι στη λειτουργία των Windows είναι απαραίτητο να επικοινωνήσεις με την αρμόδια υποστήριξη του Microsoft Store μέσω του ακόλουθου αριθμού τηλεφώνου 211 181 3880

Αναλυτικές πληροφορίες θα βρεις
    εδώ
    Επικοινωνία με την υποστήριξη του Microsoft
    Store

Σημείωση: Eκεί θα μπορέσουν να σε καθοδηγήσουν σχετικά με το συγκεκριμένο πρόβλημα καθώς διαθέτουν τα κατάλληλα εργαλεία για τον απαραίτητο έλεγχο της συνδρομής
    που έχεις επιλέξει.

Θεωρώ ότι σε παρέπεμψα στην αρμόδια υποστήριξη ωστόσο θα παραμείνω και πάλι μαζί σου σε περίπτωση που αντιμετωπίσεις κάποιο πröoβλημα που αφορά στη λειτουργία των
    Windows.

Με εκτίμηση

Αικατερίνη
  3. XBF - Evie Win User

Rocket league [Cross-Progression in Rocket League - PS4 to Xbox)

[Ο συνεργάτης χρησιμοποιεί μια εφαρμογή μεταφραστή. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να παρουσιαστεί κακή γραμματική και εσφαλμένη σύνταξη]

Γεια σου Κωνσταντίνος Μαγκανιώτης,

Ευχαριστούμε που προσεγγίστε τα φόρουμ του Xbox! Η Epic Games μόλις ανακοίνωσε ότι η πρόοδος μεταξύ πλατφορμών έχει προστεθεί στο Rocket League.

Για να γίνει αυτό, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό Epic Games. Η δημιουργία ενός ή η είσοδος στον υπάρχοντα λογαριασμό epic games είναι το πρώτο βήμα της διαδικασίας. Θα σας ζητηθεί να το κάνετε αυτό όταν ξεκινήσετε το Rocket League για πρώτη φορά μετά την ενημέρωση. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο σύνδεσης λογαριασμού Rocket League, που βρίσκεται εδώ: http://rocketleague.com/activate

Μόλις συνδεθείτε, θα σας ζητηθεί να ορίσετε μια κύρια πλατφόρμα. Η κύρια πλατφόρμα σας θα είναι η πηγή πρόοδός σας (Rocket Pass Progress, Ανταγωνιστική Κατάταξη, Επίπεδο XP), για όλες τις συνδεδεμένες πλατφόρμες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεση λογαριασμού, ανατρέξτε στο άρθρο βοήθειας της Epic Games εδώ: https://support.rocketleague.com/hc/en-us/articles/360055331413

Κάθε πλατφόρμα που συνδέεστε με τον Λογαριασμό σας Epic Games μοιράζεται το απόθεμά της με τις άλλες συνδεδεμένες πλατφόρμες σας, με μερικές βασικές εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, οι αγοραίες ιστώσεις/Esports Tokens είναι διαθέσιμες μόνο στην πλατφόρμα στην οποία αγοράζονται. Οι πιστώσεις που κερδίζονται από το Rocket Pass θα μοιραστούν σε όλες τις πλατφόρμες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Κοινόχρηστα αποθέματα, ανατρέξτε στο άρθρο βοήθειας της Epic Games εδώ: https://support.rocketleague.com/hc/en-us/articles/360053544774

Ελπίζω αυτό να βοηθήσει! Εάν αυτό απάντησε στην ερώτησή σας, σημειώστε το νήμα ως "Απαντηθεί".
  4. SpaFFTB Win User

NAT is Strict

Το πρόβλημα λύθηκε!! με αυτόματη επιδιόρθωση από τα Windows 10. Τώραμπαίνω κανονικά στο Xbox Live. Ευχαριστώ για της απάντησης σας!

[Translate by Mod]

Problem solved!! With automatic repair from Windows 10. Now I'm normally on Xbox Live. Thanks for your reply!

5. GiorgioMpolotsis Win User

Incorrectly formatted zip code

αρατήρησα ότι υπάρχει μια παρόμοια ερώτηση.

Ζω στην Κένυα και δεδομένου ότι η Κένυα δεν συγκαταλέγεται στις περιοχές Xbox Live, έβαλα τη δική μου στο Ηνωμένο Βασίλειο.
    Ωστόσο, ήθελα να αγοράσω κάτι από το κατάστημα χρησιμοποιώντας την πιστωτική μου κάρτα και όταν έβαλα τον ταχυδρομικό μου κώδικα (Κένυα), εμφανίζει το μήνυμα "Λανθασμένη μορφοποίηση ταχυδρομικού κώδικα".

Σε παρακαλώ βοήθησέ με.
  6. ΑγγελικηΘε Win User

Xbox Live doesnt work

Γεια σου. Το xbox μου ζωντανό συνηθισμένο έργο δεν είναι conneting καθόλου.
    Δοκίμασα τουλάχιστον 3 διαφορετικά δίκτυα και δουλεύω σε άλλες συσκευές και ναι στο xbox, αλλά δεν έχω συνδεθεί με το xbox live και τώρα δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια που έχω αγοράσει μέσα στο xbox και πήρα με το παιχνίδι που έχω.
    Τι κάνουμε λοιπόν; Το xbox έχει το δικό του πρόβλημα επειδή δεν πιστεύω ότι είναι το διαδίκτυο μου.
    Χθες δούλεψε καλά. Και ναι, έχω απενεργοποιήσει την κονσόλα και προσπάθησα να επανενεργοποιήσω και δεν θα βοηθήσει, αλλάζοντας το internet δεν θα βοηθήσει, δεν θέλω να ξεκινήσω ξανά τις ρυθμίσεις του xbox μου και ναι προσπάθησα να
    απεγκαταστήσω ένα από τα παιχνίδια που δεν δουλεύουν και δεν θα βοηθήσει.
    Και υπάρχουν πολλά άλλα παιχνίδια με λένε εγώ πρέπει να συνδεθεί xbox ζωντανά έτσι θα λειτουργούσε αλλά δεν ξέρω πώς.
    Και δεν μπορώ να συνδεθώ υποστήριξη Xbox για κάποιο λόγο ...
    [Translation- Hi. My Xbox Live wont work is not conneting at all. I tried at least 3 different networks and I work on other devices and yes on Xbox, but I have not connected to Xbox Live and now I can not play games that I bought inside the Xbox
    and I got with the game I have. So what do we do? The Xbox has its own problem because I don't believe it's my internet. Yesterday worked well. And yes, I turned off the console and I tried to reactivate and it will not help, changing the Internet will not
    help, I do not want to restart the settings of my Xbox and yes I tried to uninstall one of the games that do not work And it won't help. And there are many other games with say I need to connect Xbox Live so it would work but I do not know how. And I can't
    connect Xbox support for some reason... ]
Thema:

Πρόβλημα Σχετικά με το HDR στο ori and the will of the wisps