Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ...

Discus and support Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Aplikace XBOX stejně jako microsoft EDGE nejdou odinstalovat. Ani XBOX ani EDGE nepoužívám a nikdy používat nebudu.Používám leta CHROME, stejně tak... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by RománekDelfínek, Nov 29, 2018.

1. Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ...

Aplikace XBOX stejně jako microsoft EDGE nejdou odinstalovat. Ani XBOX ani EDGE nepoužívám a nikdy používat nebudu.Používám leta CHROME, stejně tak nebudu používat OUTLOOK, používám leta GMAIL. Nevidím důvod na tom nic měnit. Celé to vnímám jako vnucování
    produktů které nechci. Totéž platí pro office, používám open office a jsem s ním spokojený. SKYPE jsem se už zbavil. Také ho nikdy používat nebudu, používám facebook a whatsap.

[Translation - You can't uninstall the XBOX app just like Microsoft EDGE. Neither XBOX nor EDGE is used and I will never use it. I use Letâ CHROME, likewise I will not use OUTLOOK, I use Letâ GMAIL. I don't see a reason to change anything. I perceive
    it all as vnucováníproduktů which I do not want. The same is true for office, I use open office and I am happy with it. I've gotten rid of SKYPE. Also I will never use it, I use Facebook and WHATSAP.]

:)

RománekDelfínek, Nov 29, 2018
  2. majk96cz
    majk96cz Guest
    hra sea of thieves

nejde mi spustit hra moře zlodějů i když ji mám stáhlou a mám aktivní xbox live gold.

majk96cz, Nov 29, 2018
  3. Jurgen1488
    Jurgen1488 Guest
    Chyba 0x80a4001a [Translation-Unless 0x80a4001a ]

Je to problém globální ale ne všech, stává se to hodně lidem, když konzoli resetuješ do továrního nastavení. S tím že vymažeš jen účet ale ne hry a aplikace tak potom to bude fungovat.

[Translation - It's a global problem but not all, it happens to a lot of people when the console Resets to factory settings. With that erase only account but not games and applications so then it will work.]

Jurgen1488, Nov 29, 2018
  4. M3tal Daz3
    M3tal Daz3 Guest

Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ...

You can use the feedback app to post suggestions or opinions for MS products. The Feedback Hub app, available in Microsoft Store, is the go-to place to send suggestions to help them improve your Windows experience.After you open the app, search for feedback
    similar to yours and then upvote it, and even comment on it if you like. If you don’t see any, please provide new feedback in one of the listed categories so other people can upvote it

M3tal Daz3, Nov 29, 2018
  5. M3tal Daz3 Win User

Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy nebudu používat? [Translation - Why can't I uninstall the XBOX app and have it on my computer even if I never use it?]

You can use the feedback app to post suggestions or opinions for MS products. The Feedback Hub app, available in Microsoft Store, is the go-to place to send suggestions to help them improve your Windows experience.After you open the app, search for feedback
    similar to yours and then upvote it, and even comment on it if you like. If you don’t see any, please provide new feedback in one of the listed categories so other people can upvote it
  6. Worixos Win User

Forza Horizon 3

Omlouvám se, nenapsal jsem, že jí hraji na pC :)
  7. Jindřich Poustecký Win User

Xbox One

Takže když chci hrát FIFA a další od EA games, stačí mít EA access? Gamepass ani Live nepotřebuji. A jde hrát třeba FIFA 19 ve dvou (proti sobě) když koupím dva ovladače?

[Translation - So when I want to play FIFA and others from EA Games, just have EA access? I don't need Gamepass or Live. and goes to play for example FIFA 19 in two (against each other) when I buy two drivers? ]
  8. MiroslavMarek2 Win User

Game Downloading

Nejde to ani v telefonu a ani přes PC
  9. Jurgen1488 Win User

Chyba 0x80a4001a [Translation-Unless 0x80a4001a ]

Je to problém globální ale ne všech, stává se to hodně lidem, když konzoli resetuješ do továrního nastavení. S tím že vymažeš jen účet ale ne hry a aplikace tak potom to bude fungovat.

[Translation - It's a global problem but not all, it happens to a lot of people when the console Resets to factory settings. With that erase only account but not games and applications so then it will work.]
Thema:

Loading...
  1. Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ... - Similar Threads - Proč nejde aplikace

2. Dřív šlo ale teď nejde hraní S.W. Battlefront I po netu. Proč? [Translation-But it was ...

in XBoX on Consoles
    Dřív šlo ale teď nejde hraní S.W. Battlefront I po netu. Proč? [Translation-But it was ...: Zdravím. Nedávno mi vypršelo na xbox jedno hraní po internetu 14 dní zdarma a tak jsem si koupil xboxLIVE gold na 12.měsícu. Po obdržení kódu jsem aktivoval po spuštění star w. battlefron 1 mi...