Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ...
Discus and support Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ... in XBoX Games and Apps to solve the problem; Aplikace XBOX stejně jako microsoft EDGE nejdou odinstalovat. Ani XBOX ani EDGE nepoužívám a nikdy používat nebudu.Používám leta CHROME, stejně tak... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by RománekDelfínek, Nov 29, 2018.
Thema:
Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ...
Loading...
-
Proč nejde aplikace XBOX odinstalovat a musím jí mít v počítači i když jí nikdy ... - Similar Threads - Proč nejde aplikace
-
Dřív šlo ale teď nejde hraní S.W. Battlefront I po netu. Proč? [Translation-But it was ...
in XBoX on ConsolesDřív šlo ale teď nejde hraní S.W. Battlefront I po netu. Proč? [Translation-But it was ...: Zdravím. Nedávno mi vypršelo na xbox jedno hraní po internetu 14 dní zdarma a tak jsem si koupil xboxLIVE gold na 12.měsícu. Po obdržení kódu jsem aktivoval po spuštění star w. battlefron 1 mi...