problém s účtem [Account problem]

Discus and support problém s účtem [Account problem] in XBoX Accessibility to solve the problem; mám dotek v noci mi přišel sms že moje emailová adresa se zmenšuje na další a další, co se děje oje telefonní číslo se změnilo muže mi prosím někdo... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by LukášPantauer, May 6, 2019.

1. problém s účtem [Account problem]

mám dotek v noci mi přišel sms že moje emailová adresa se zmenšuje na další a další, co se děje oje telefonní číslo se změnilo muže mi prosím někdo odpovědět kdo má s tímto nějkou zkušenost? nejde mi na ten účet přihlásit z duvodu té změněné
    emailové adresy čísla a asi i hesla díky za odpověd.

[Translation - I have a touch at night I came SMS that my email address is shrinking to the next and next what is going on the drawbar phone number has changed man please someone answer me who has this experience? I can't sign in to the
    account from the changed email address of the number and about the password thanks for the reply.]

:)

LukášPantauer, May 6, 2019
  2. XBF Lance J Win User

Hey Lukas,

Thank you for reaching out. In order to better assist you, we'd like for you to clarify a few things for us. Are you able to access your account through our

Account management
    site. If you are unable to do so, we have an
    Account Recovery
    site for instances such as this. Be sure to let us know how it goes or if something new pops up. Cheers! :D
  3. fb7d887c-1549-4c61-a Win User

mám dotaz v noci mi přišla sms že moje emailová adresa se zmenila na jinou, a pak přišla další sms že i telefonní číslo se změnilo muže mi prosím někdo odpovědět kdo má s tímto nějkou zkušenost? nejde mi na ten účet přihlásit z duvodu
    té změněné emailové adresy čísla a asi i hesla díky za odpověd.
  4. XBF - Evie Win User

Minecraft - problémy s účtem

[Spolupracovník používá překladatelskou aplikaci. Vezměte prosím na vědomí, že se může vyskytnout špatná gramatika a nesprávná syntaxe]

Dobrý den, AlešPelucha,

Vítejte na fóru komunity Xbox. Děkujeme, že jste se s námi dnes podělili o své obavy, a doufáme, že je vše v pořádku.

Ujistěte se, že se přihlašujete pomocí účtu, který jste použili při nákupu hry Minecraft.

Pokud dochází k chybě, kdy se hra zasekla v demo režimu, i když jste ji zakoupili, navštivte tento článek podpory který vám pomůže vyřešit chybu.

Pokud stále dochází k problému s hrou, která se nezobrazuje ve vašem účtu, doporučujeme kontaktovat Mojang Support přímo.

Dále upozorňujeme, že pokud jste hru zakoupili pomocí účtu Mojang, začaly migrace, při kterých uživatelé změní svůj účet Mojang na účet Microsoft. Doporučujeme provést migraci účtu, pokud jste tak ještě neučinili – a další informace naleznete v článku podpory společnosti Mojang na téma Problémy s migrací účtu a nejčastější dotazy.

Těšíme se na vaši odpověď. Dejte nám prosím vědět, zda tyto návrhy pomáhají, výběrem možnosti "Ano" nebo "Ne" vedle položky "Byla tato odpověď užitečná?". Pokud tato odpověď odpověděla na vaši otázku, vyberte ji jako "Odpověď". Kromě toho, pokud je potřeba nějaké nedorozumění nebo objasnění, odpovězte prosím na tuto odpověď.

S pozdravem

Správce úspěchu zákazníků Xbox

Komunita Microsoftu

---------------------------------------

[Associate is using a translator application. Please be aware that poor grammar and incorrect syntax may occur]

Hello AlešPelucha,

Welcome to the Xbox Community Forum. Thank you for sharing your concern with us today and we hope that all is well.

Please ensure that you are signing in with the account that you used when you purchased Minecraft.

If you are experiencing the error where the game is stuck in Demo Mode even though you purchased it, please visit this support article that helps troubleshoot the error.

If you are still experiencing an issue with the game not appearing in your account, we recommend that you contact Mojang Support directly.

Additionally, please note that if you purchased the game with a Mojang Account that migrations have begun that has users change their Mojang Account to a Microsoft Account. We recommend that you perform the account migration if you have not done so already – and please visit Mojang’s support article on Account Migration Issues and FAQ for more information.

We look forward to your response. Kindly let us know if these suggestions help by selecting “Yes” or “No” next to “Was this response helpful?”. If this response answered your question, please select it as the “Answer”. Additionally, if there is any misunderstanding or clarification needed, please reply to this response.

Sincerely,

XBF – Evie

Xbox Customer Success Manager

Microsoft Community
  5. Jurgen1488 Win User

Chyba 0x80a4001a [Translation-Unless 0x80a4001a ]

Je to problém globální ale ne všech, stává se to hodně lidem, když konzoli resetuješ do továrního nastavení. S tím že vymažeš jen účet ale ne hry a aplikace tak potom to bude fungovat.

[Translation - It's a global problem but not all, it happens to a lot of people when the console Resets to factory settings. With that erase only account but not games and applications so then it will work.]
  6. StruckCrayon6 Win User

I cant redeem 12 month gold code

1 mají stejný problém :-(
Thema:

Loading...
  1. problém s účtem [Account problem] - Similar Threads - problém účtem Account

2. My account was hacked and they changed my email

in XBoX Accessibility
    My account was hacked and they changed my email: My email was hacked and my Microsoft account was hacked and they changed my email already. I have a couple games and game packs I bought on that account, what can I do?...
  3. How Can I get My Account Unblocked?

in XBoX Accessibility
    How Can I get My Account Unblocked?: I have had some jarring bloke from China decide to hack my account and in all fairness, it was good that Microsoft had noticed this was not normal and blocked my account from anyone using it....
  4. xBox account from organizer to member?

in XBoX Accessibility
    xBox account from organizer to member?: How can I change my son's xBox account that's under my personal email as an adult to a proper child account so that I can access his account under the family safety app and instill healthy use and...
  5. Locked out of account due to 2FA

in XBoX Accessibility
    Locked out of account due to 2FA: I have lost my phone so I do not have access to the mobile number and email address associated with the account and with 2FA set up I cannot access an. Microsoft customer service is essentially...
  6. My account is gone. My email doesn’t exist. My 3months of Live is gone. The support in...

in XBoX Accessibility
    My account is gone. My email doesn’t exist. My 3months of Live is gone. The support in...: My account is gone. My email doesn’t exist. My 3monthes of Live is gone. The support in India is pointless. How do I get help?? 761b0c8e-882d-4269-bd56-2b65b7ad0525
  7. I have problém with set departure and arrival

in XBoX Games and Apps
    I have problém with set departure and arrival: And so that if I go to the world map and select any airport, for example LAX, and select any aircraft. So it moves me to the airport where I tried to fly for the first time in free flying with a...
  8. Minecraft - problémy s účtem

in XBoX Games and Apps
    Minecraft - problémy s účtem: Dobrý den, Mám problém s přihlášením k Minecraft účtu. Když se přihlásím napíše mi to, že nemám koupený Minecraft účet, při tom ho vlastním. Poradili by jste mi co mám dělat?...
  9. Minecraft problém

in XBoX on Windows
    Minecraft problém: Nainstaloval jsem aktulizaci Minecraft Windows 10 1.12.1 poté jsem Minecraft zapl po chvíli se mi však vypl a když ho zapnu vyskočí logo Mojang poté bílá obrazovka a ta nezmizí jednou jsem jí tam...
  10. XBOX ONE - Předplatné problém. XBOX ONE-Subscription problem.

in XBoX on Consoles
    XBOX ONE - Předplatné problém. XBOX ONE-Subscription problem.: Dobrý den. Mám následující problém a absolutně si nevím rady jak dál postupovat. Prosím tímto o radu jak se z této situace dostat, protože po přečtení všech FAQ a nápověd Microsoft nejsem moudrý....