Pri objednaní bezplatnej hry v "Games with Gold" mi odišla z účtu plná suma za hru...

Discus and support Pri objednaní bezplatnej hry v "Games with Gold" mi odišla z účtu plná suma za hru... in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Dobrý deň, pri objednaní hry WRC 6 FIA WORLD RALLY CHAMPION SHIP, ktorá je ešte stále v ponuke "Games with Gold", teda bezplatne, mi odišla z účtu plná... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by dbhawker, Feb 3, 2019.

1. dbhawker
    dbhawker Guest

Pri objednaní bezplatnej hry v "Games with Gold" mi odišla z účtu plná suma za hru...

Dobrý deň, pri objednaní hry WRC 6 FIA WORLD RALLY CHAMPION SHIP, ktorá je ešte stále v ponuke "Games with Gold", teda bezplatne, mi odišla z účtu plná suma 59,99 €. Odvtedy sa neviem nikde dopátrať, ako túto transakciu stornovať. Niekoľko krát som sa snažil
    dovolať na telefonickú podporu Microsoft Slovensko, žiaľ, po cca 10 minútach čakania som to vzdal, nie je možné sa tam dovolať.

Vie niekto poradiť, ako túto platbu stornovať. Hru som ani nenainštaloval. Na XBOX sme kúpili veľa hier, ale za to, čo je práve ponúkané bezplatne nechcem platiť plnú sumu. Chcel som hru vyskúšať a takto to dopadlo.

Ďakujem za odpoveď,

[Translation-

Hello, when ordering the WRC 6 FIA WORLD RALLY CHAMPION SHIP, which is still in the "Games with Gold" menu, therefore free of charge, I am leaving my full account of € 59.99.
    Since then, I have no idea how to cancel this transaction.
    Several times, I tried to call Microsoft Slovakia phone support, unfortunately, after about 10 minutes of waiting I gave up, it is impossible to call there.

Does anyone know how to cancel this payment?
    I did not install the game either.
    We bought a lot of games on XBOX, but I do not want to pay the full amount for what is being offered for free.
    I wanted to try the game and it turned out that way.

Thank you for your response,

]

:)

dbhawker, Feb 3, 2019
  2. XBF Diego M Win User

Pri objednaní bezplatnej hry v "Games with Gold" mi odišla z účtu plná suma za hru [Translation-When ordering a free game at "Games with Gold", I have left my full account for the game]

Hi dbhawker,

The only reason I can imagine that it charged you for the game is that the account with the Xbox Live Gold subscription was not signed in when you were trying to get the game or there is some issue with your subscription renewal. It indeed is free currently
    for Xbox Live Gold subscribers so it should not have charged you if you have an active Gold subscription.

First I recommend double checking your account to make sure the Xbox Live Gold service is active. You can do so from your console under Account settings and then select the Subscriptions option. You can also go to account.microsoft.com and then go to the
    Subscriptions and Services tab on the top banner.

Check your billing history and look at the transaction of the game and check to see if an option to request a refund is listed there.

If there is no option you will need to contact customer support for your region again. Is this the number that you tried?

Slovakia

Hours of operation:

Monday - Friday: 8:00 to 16:00

Saturday: closed

Sunday: Closed

Phone Numbers

0800 004 557

If that line doesn't work then look at this thread and try to call another support number for the region that is closest to you:

https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/xbox-suppport-international-phone-numbers/a7c6947b-825a-4e5c-a19e-c43912ae4015
  3. Lubos123 Win User

Hry na XBOX One a PC (XBOX One and PC games)

Keď si kúpim XBOX Live a nejakú hru ktorá je v akcii s XBOX Live službou (EARTHLOCK, RAZED,...) tak tie hry budem vlastniť aj keď mi vyprší platnosť XBOX Live?
    Keď si kúpim spomínané hry s XBOX Live službou, tak sa mi uložia na môj Microsoft účet a budem ich môcť hrať aj na PC? (myslím hry ktoré si treba kúpiť, ale sú v zľave vďaka XBOX Live Gold)
    Hry ktoré sú zadarmo zo službou XBOX Live Gold, tak sa dajú hrať len po určitú dobu, alebo dokým mi nevyprší platnosť na XBOX Live?
    Hry z EA Access sa dajú stiahnuť cez Microsoft store aj na PC ?(keďže ide o digitálnu licenciu)

To isté aj s XBOX Game Pass, hry sa dajú pomocou služby hrať aj na PC aj na konzole XBOX?

Ktoré koľvek hry ktoré si kúpim na XBOX ONE cez Microsoft store, sa budú môcť hrať aj na PC? (keďže ide o digitálnu licenciu)
  4. jakubkuzniar Win User

Payment

1. Mam pytanie. Chciałbym spłacić swoją zaległość za subskrypcje xbox game pass. Posiadam pieniądze na koncie Microsoft. Jest to wystarczająca suma. Czemu nie może mi pobrać pieniędzy właśnie z tego konta?
  5. Jiří Hloušek Win User

Age of Empires 3: fatal code error 0xf

Jsem z České Republiky.

Mám tento problém jen s touto hrou, ostatní hry série Age of Empires jsou v pohodě.

Hru jsem od instaloval a nainstaloval, windows jsem přeinstaloval(čistá instalace windows 11 pro).
  6. XBF - Amory Win User

Jak sdílet instalované programy na jednom účtu na jiný ?

Dobrý den, prosím, opravte mě, pokud jsem něco špatně pochopil, když na tom společně pracujeme.

Chápu, že se pokoušíte hrát hry EA z účtu, který není váš? Například přítel má předplatné her EA a vy chcete hrát hry dostupné v tomto předplatném prostřednictvím sdílení her?

Pokud tomu tak je, pak vysvětlením je, že sdílení her funguje pro hry a služby Xbox, které jsou staženy s účtem osoby, která je původně zakoupila, ale pro druhou osobu, která hraje, jim umožní přístup pouze ke hrám (a možná Game Pass, pokud bylo druhé zařízení nastaveno jako domácí zařízení), ale ne služby třetích stran, jako je EA Play.

Například můj přítel a já oba hrajeme Xbox na konzoli (totéž platí, pokud jsme byli na PC). Na svém účtu Xbox mají hry a předplatná (například Xbox Game Pass a EA Play). Já ne. Chci hrát s jejich hrami na své konzoli. Nejprve potřebuji, aby se přihlásili k mé konzoli a stáhli hry prostřednictvím svého profilu do mé konzole. Když se znovu přihlásím ke svému profilu, můžu tyto hry hrát. Jejich předplatné EA Play ale nemohu používat na svém profilu nebo účtu.

To bylo trochu dlouhé. Doufám, že jsem správně pochopil otázku a že to pomůže objasnit.

Pokud ne, dejte mi prosím vědět a můžeme na tom pokračovat.

[Používá se automatizovaný překladač. Prosím, odpusťte případné gramatické chyby.]
Thema: