Pomyłkowy zakup[Translation-Mistaken purchase]

Discus and support Pomyłkowy zakup[Translation-Mistaken purchase] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; W dniu 11.06.2020 omyłkowo złożyłem zamówienie w microsoft store Nie zauważyłem, że produkt dotyczy konsoli xboxone, której nie posiadam. Chwilę... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by PawelKalinowski2, Jun 16, 2020.

1. Pomyłkowy zakup[Translation-Mistaken purchase]

W dniu 11.06.2020 omyłkowo złożyłem zamówienie w microsoft store Nie zauważyłem, że produkt dotyczy konsoli xboxone, której nie posiadam.

Chwilę później złożyłem kolejne zamówienie tym razem już na właściwą konsolę xbox360.

Czy jest szansa na zwrot za pierwsze zamówienie gdyż jak pisałęm wcześniej nie mogę wykorzystać tego zamówienia - brak sprzętu.

[Translation-On 11.06.2020, I mistakenly placed an order in microsoft store I did not notice that the product is for xboxone console, which I do not have.

A short time later, I placed another order this time for the correct xbox360 console.

Is there a chance to return for the first order because as I wrote earlier I can not use this order - no equipment.]

:)

PawelKalinowski2, Jun 16, 2020
    Error:Failed to connect to localhost port 9200: Connection refused
Thema:

Pomyłkowy zakup[Translation-Mistaken purchase]