Para İadesi[Translation-Refund]
Discus and support Para İadesi[Translation-Refund] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; 23 Eylül günü satın alıp hemen ardından iade ettiğim game pass için iade talebinde bulundum, iade edildi yazmasına rağmen herhangi bir geri ödeme... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by bilgintürkmen, Oct 3, 2020.
Thema:
Loading...
-
Para İadesi[Translation-Refund] - Similar Threads - Para İadesi Translation
-
xbox pc game pass para iadesi yapılmadı
in XBoX Games and Appsxbox pc game pass para iadesi yapılmadı: 14 Nisan'da aldığım xbox pc game pass aboneliğini 1 gün kullanıp iade etmeme rağmen para iadesi gelmedi *Moved from CPC to Xbox* 9edffdc8-40ad-475c-bd98-43771995b2ef -
in XBoX Sales and PromoPara İadesi[Translation-Refund]: Merhaba, bir süre önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım fakat fikrimi değiştirmem nedeniyle iptal ettim. İki seçenek çıktı karşıma, ya: "Son kullanma tarihine kadar Game Pass'i kullanmaya devam... -
Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]
in XBoX Sales and PromoXbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]: Bugün Xbox game pass'i iade ettim acaba kaç gün içinde para iadesi kartıma gelir ? [Translation - I returned the Xbox game pass today, and in how many days will the refund receive my card?]... -
Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]
in XBoX AccessibilityXbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]: Xbox Yetkilileri Öncelikle Merhaba Xbox GamePass Alması İçin Kardeşime Kartımı Vermiştim 5.90 Çekti Başta Ultimate Almış Ben İzin vermiştim Karttan şimdi ise 44 TL Çekilmiş Ve Geri İadesini... -
in XBoX on WindowsPara İadesi[Translation-Refund]: Xbox Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve bana para iadesi gerçekleştiğine dair e-mail geldi ama para iadem gerçekleşmedi . [Translation-I canceled my Xbox Game Pass membership and I received an... -
para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]
in XBoX Games and Appspara iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]: xbox games pass ultimate aldım fakat para iadesi geldi gözüksede para iade edilmedi [Mod Translation - I bought an xbox games pass ultimate but the refund appears to have arrived, but the money... -
Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...
in XBoX Sales and PromoXbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...: Direk konuya giriyorum Xbox Game Pass aldım ve iade etmek istedim ettim paranız kartınıza gönderilmiştir dedi baktım para falan yok gelmemiş şaka mı yapıyonuz dalga mı geçiyonuz anlamadım 2 gün... -
Xbox para iadesi gelmedi?
in XBoX on WindowsXbox para iadesi gelmedi?: Yakın zamanlarda xbox'da gamepass aldım ve 2-3 oyun oynadıktan hemen sonra iptal etmeye karar verdim, oyunlar oldukça sıkıcı ve hoşuma gitmemişti, iade ettikten ertesi gün sonra iade mesajı geldi... -
Para İadesi [Refund]
in XBoX Games and AppsPara İadesi [Refund]: 13.05.2020 tarihinde xboxım için live gold üyeliği satın aldım daha sonra yanlışlıkla bunun iptalini talep ettim uygulamadan ve iptal gerçekleşti bende daha sonra bir kez daha live gold üyeliği...