Para iadesi!! [ Refund!!]
Discus and support Para iadesi!! [ Refund!!] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Fortnite 1000 vbucks aldım ve 1 gün olduğu hesabıma gelmedi görüşürüz xbox artık bende ps4 alıcam Translation: [ I bought the Fortnite 1000 vbucks... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by yiğitkahveci, Feb 6, 2019.
Thema:
Para iadesi!! [ Refund!!]
Loading...
-
Para iadesi!! [ Refund!!] - Similar Threads - Para iadesi Refund
-
Para İadesi[Translation-Refund]
in XBoX Sales and PromoPara İadesi[Translation-Refund]: Merhaba, bir süre önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım fakat fikrimi değiştirmem nedeniyle iptal ettim. İki seçenek çıktı karşıma, ya: "Son kullanma tarihine kadar Game Pass'i kullanmaya devam... -
Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]
in XBoX AccessibilityXbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]: Xbox Yetkilileri Öncelikle Merhaba Xbox GamePass Alması İçin Kardeşime Kartımı Vermiştim 5.90 Çekti Başta Ultimate Almış Ben İzin vermiştim Karttan şimdi ise 44 TL Çekilmiş Ve Geri İadesini... -
in XBoX Sales and PromoPara İadesi[Translation-Refund]: 23 Eylül günü satın alıp hemen ardından iade ettiğim game pass için iade talebinde bulundum, iade edildi yazmasına rağmen herhangi bir geri ödeme almadım. [Translation-On September 23, I... -
in XBoX on WindowsPara İadesi[Translation-Refund]: Xbox Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve bana para iadesi gerçekleştiğine dair e-mail geldi ama para iadem gerçekleşmedi . [Translation-I canceled my Xbox Game Pass membership and I received an... -
para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]
in XBoX Games and Appspara iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]: xbox games pass ultimate aldım fakat para iadesi geldi gözüksede para iade edilmedi [Mod Translation - I bought an xbox games pass ultimate but the refund appears to have arrived, but the money... -
Para İadesi [Refund]
in XBoX Games and AppsPara İadesi [Refund]: 13.05.2020 tarihinde xboxım için live gold üyeliği satın aldım daha sonra yanlışlıkla bunun iptalini talep ettim uygulamadan ve iptal gerçekleşti bende daha sonra bir kez daha live gold üyeliği... -
Para iadesi alamadım [I didn't get a refund]
in XBoX Sales and PromoPara iadesi alamadım [I didn't get a refund]: Yanlışlıkla bir ödemeyi 3 4 kez yaptım hemen geri iade ettim kartımdan para çekildi 1 2 gün geçti yatmadı hala [Translation-I accidentally made a payment 3 4 times immediately returned the money... -
Xbox Game Pass Ultimate para iadesi gelmiyor[Xbox Game Pass Ultimate does not come refund]
in XBoX Sales and PromoXbox Game Pass Ultimate para iadesi gelmiyor[Xbox Game Pass Ultimate does not come refund]: Xbox Game Pass Ultime 3 aylık 5,90TL adlı paket satın alımını gerçekleştirdim. Sonrasında biraz göz gezdirdim ve içinde bulunan oyunların cihazıma uygun olmadığını farkettim. İade talebinde... -
Xbox Game Pass Ultimate para iadesi gelmiyor[Xbox Game Pass Ultimate does not come refund]
in XBoX Sales and PromoXbox Game Pass Ultimate para iadesi gelmiyor[Xbox Game Pass Ultimate does not come refund]: Öncelikle merhabalar. Sorunum şu şekilde; Xbox Game Pass Ultimate 3 aylık 5,90TL'adlı paketi satın aldım. Ancak bu paketteki oyunların konsol için olduğunu farkedince iade talebinde bulundum....