Para iadesi alamadım [I didn't get a refund]

Discus and support Para iadesi alamadım [I didn't get a refund] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Yanlışlıkla bir ödemeyi 3 4 kez yaptım hemen geri iade ettim kartımdan para çekildi 1 2 gün geçti yatmadı hala [Translation-I accidentally made a... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by yiğit canyontkan, Mar 12, 2020.

1. Para iadesi alamadım [I didn't get a refund]

Yanlışlıkla bir ödemeyi 3 4 kez yaptım hemen geri iade ettim kartımdan para çekildi 1 2 gün geçti yatmadı hala

[Translation-I accidentally made a payment 3 4 times immediately returned the money from my card withdrew 1 2 days still did not lie]

:)

yiğit canyontkan, Mar 12, 2020
  2. yiğit canyontkan Win User

3. AngelObullets Win User

4. ClassicRhino438 Win User

Xbox game pass

Kusura bakmayın oto klavye mağduruyum yaklaşık 3 hafta önce Xbox game pass aboneliğimi iptal etmeme rağmen hala para iadesi alamadım yardımcı olurmusunuz?

-[Translation - I'm sorry, I'm a victim of auto keyboard about 3 weeks ago I canceled my Xbox game pass subscription, but I still do not get a refund can you help?]
  5. Compra360 Win User

para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]

Sorun değil.

[Mod Translation - No problem.]

Admin/moderator can lock and archieve. (If it's something you do lol)
  6. Compra360 Win User

para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]

Paranın kartınıza ulaşması 3-5 iş günü sürer, sabırlı olun

[Mod Translation - It takes 3-5 working days for the money to reach your card, be patient]
Thema:

Loading...
  1. Para iadesi alamadım [I didn't get a refund] - Similar Threads - Para iadesi alamadım

2. xbox pc game pass para iadesi yapılmadı

in XBoX Games and Apps
    xbox pc game pass para iadesi yapılmadı: 14 Nisan'da aldığım xbox pc game pass aboneliğini 1 gün kullanıp iade etmeme rağmen para iadesi gelmedi *Moved from CPC to Xbox* 9edffdc8-40ad-475c-bd98-43771995b2ef
  3. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX Sales and Promo
    Para İadesi[Translation-Refund]: Merhaba, bir süre önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım fakat fikrimi değiştirmem nedeniyle iptal ettim. İki seçenek çıktı karşıma, ya: "Son kullanma tarihine kadar Game Pass'i kullanmaya devam...
  4. Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]

in XBoX Sales and Promo
    Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]: Bugün Xbox game pass'i iade ettim acaba kaç gün içinde para iadesi kartıma gelir ? [Translation - I returned the Xbox game pass today, and in how many days will the refund receive my card?]...
  5. Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]

in XBoX Accessibility
    Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]: Xbox Yetkilileri Öncelikle Merhaba Xbox GamePass Alması İçin Kardeşime Kartımı Vermiştim 5.90 Çekti Başta Ultimate Almış Ben İzin vermiştim Karttan şimdi ise 44 TL Çekilmiş Ve Geri İadesini...
  6. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX Sales and Promo
    Para İadesi[Translation-Refund]: 23 Eylül günü satın alıp hemen ardından iade ettiğim game pass için iade talebinde bulundum, iade edildi yazmasına rağmen herhangi bir geri ödeme almadım. [Translation-On September 23, I...
  7. Para İadesi[Translation-Refund]

in XBoX on Windows
    Para İadesi[Translation-Refund]: Xbox Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve bana para iadesi gerçekleştiğine dair e-mail geldi ama para iadem gerçekleşmedi . [Translation-I canceled my Xbox Game Pass membership and I received an...
  8. para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]

in XBoX Games and Apps
    para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]: xbox games pass ultimate aldım fakat para iadesi geldi gözüksede para iade edilmedi [Mod Translation - I bought an xbox games pass ultimate but the refund appears to have arrived, but the money...
  9. Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...

in XBoX Sales and Promo
    Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...: Direk konuya giriyorum Xbox Game Pass aldım ve iade etmek istedim ettim paranız kartınıza gönderilmiştir dedi baktım para falan yok gelmemiş şaka mı yapıyonuz dalga mı geçiyonuz anlamadım 2 gün...
  10. Para iadesi alamadım

in XBoX Sales and Promo
    Para iadesi alamadım: Yanlışlıkla bir ödemeyi 3 4 kez yaptım hemen geri iade ettim kartımdan para çekildi 1 2 gün geçti yatmadı hala 5bbd2602-46dd-46d3-b018-5f1c890bdd52