Para iadesi alamadım [I didn't get a refund]
Discus and support Para iadesi alamadım [I didn't get a refund] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Yanlışlıkla bir ödemeyi 3 4 kez yaptım hemen geri iade ettim kartımdan para çekildi 1 2 gün geçti yatmadı hala [Translation-I accidentally made a... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by yiğit canyontkan, Mar 12, 2020.
Thema:
Para iadesi alamadım [I didn't get a refund]
Loading...
-
Para iadesi alamadım [I didn't get a refund] - Similar Threads - Para iadesi alamadım
-
xbox pc game pass para iadesi yapılmadı
in XBoX Games and Appsxbox pc game pass para iadesi yapılmadı: 14 Nisan'da aldığım xbox pc game pass aboneliğini 1 gün kullanıp iade etmeme rağmen para iadesi gelmedi *Moved from CPC to Xbox* 9edffdc8-40ad-475c-bd98-43771995b2ef -
Para İadesi[Translation-Refund]
in XBoX Sales and PromoPara İadesi[Translation-Refund]: Merhaba, bir süre önce Xbox Game Pass Ultimate satın aldım fakat fikrimi değiştirmem nedeniyle iptal ettim. İki seçenek çıktı karşıma, ya: "Son kullanma tarihine kadar Game Pass'i kullanmaya devam... -
Xbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]
in XBoX Sales and PromoXbox game pass para iadesi[Xbox game pass para iadesi]: Bugün Xbox game pass'i iade ettim acaba kaç gün içinde para iadesi kartıma gelir ? [Translation - I returned the Xbox game pass today, and in how many days will the refund receive my card?]... -
Xbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]
in XBoX AccessibilityXbox GamePass Para İadesi[Translation-Xbox GamePass refund]: Xbox Yetkilileri Öncelikle Merhaba Xbox GamePass Alması İçin Kardeşime Kartımı Vermiştim 5.90 Çekti Başta Ultimate Almış Ben İzin vermiştim Karttan şimdi ise 44 TL Çekilmiş Ve Geri İadesini... -
in XBoX Sales and PromoPara İadesi[Translation-Refund]: 23 Eylül günü satın alıp hemen ardından iade ettiğim game pass için iade talebinde bulundum, iade edildi yazmasına rağmen herhangi bir geri ödeme almadım. [Translation-On September 23, I... -
in XBoX on WindowsPara İadesi[Translation-Refund]: Xbox Game Pass üyeliğimi iptal ettim ve bana para iadesi gerçekleştiğine dair e-mail geldi ama para iadem gerçekleşmedi . [Translation-I canceled my Xbox Game Pass membership and I received an... -
para iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]
in XBoX Games and Appspara iadesi alamadım [Mod Translation - did not get a refund]: xbox games pass ultimate aldım fakat para iadesi geldi gözüksede para iade edilmedi [Mod Translation - I bought an xbox games pass ultimate but the refund appears to have arrived, but the money... -
Xbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...
in XBoX Sales and PromoXbox Game Pass para iadesi yaptım ama para gelmedi[Translation-I refunded Xbox Game Pass,...: Direk konuya giriyorum Xbox Game Pass aldım ve iade etmek istedim ettim paranız kartınıza gönderilmiştir dedi baktım para falan yok gelmemiş şaka mı yapıyonuz dalga mı geçiyonuz anlamadım 2 gün... -
Para iadesi alamadım
in XBoX Sales and PromoPara iadesi alamadım: Yanlışlıkla bir ödemeyi 3 4 kez yaptım hemen geri iade ettim kartımdan para çekildi 1 2 gün geçti yatmadı hala 5bbd2602-46dd-46d3-b018-5f1c890bdd52