Oyunum Kütüphanede gözükmüyor[Translation-My game doesn't appear in the Library]
Discus and support Oyunum Kütüphanede gözükmüyor[Translation-My game doesn't appear in the Library] in XBoX on Windows to solve the problem; Ocak ayında microsoft strore dan Forza Horizon 4 satın almıştım. Uzun zamandır sıkıntısız bir şekilde oynuyordum bu gün gördüm ki ürün kütüphanemde... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Doğukan Saatcioglu, May 8, 2020.
Thema:
Oyunum Kütüphanede gözükmüyor[Translation-My game doesn't appear in the Library]
Loading...
-
Oyunum Kütüphanede gözükmüyor[Translation-My game doesn't appear in the Library] - Similar Threads - Oyunum Kütüphanede gözükmüyor
-
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
FORZA HORİZON 4 oyunum yüksek işlemci kullanıyor.
in XBoX Games and AppsFORZA HORİZON 4 oyunum yüksek işlemci kullanıyor.: Sistem özelliklerim: Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8110MB RAM Page File: 9898MB used, 3190MB available Windows... -
Microsoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!
in XBoX Sales and PromoMicrosoft Store Ödeme Başarısız Oldu 4 Kez Para Çekti ve Hiç Bir Şey Gözükmüyor!: Xbox gamepass almak için satın al butonuna bastım yükleniyorda kaldı ve bir süre sonra tekrar tekrar denedim ve bi türlü başaralı olmadı sonra kartımdan 5.90₺ halinde 4 kez ücret kesmiş ve bir... -
Oyunum 2. Sefer Sıfırlandı![Translation-My game is second. The Expedition has been reset!]
in XBoX Games and AppsOyunum 2. Sefer Sıfırlandı![Translation-My game is second. The Expedition has been reset!]: Merhaba! Xbox game pass aldım. Ve Minecraft Dungeons Yükledim. 2 Kere 20 Level sıfırlandı! Levellerimi nasıl geri alabilirim. [Translation-Hello! I got an Xbox game pass. And I uploaded Minecraft... -
Microsoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store üzerinden satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor veya satın alma...: [Translation - The game I purchased through the Microsoft Store does not appear in my account or appears in the purchase history] Sea of thieves oyununu microsoft store üzerinden satın alıp... -
Gamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]
in XBoX Games and AppsGamepas satın aldım banka tarafından para çekildi ama hesapta gözükmüyor[Translation]: Bugün Sanal kartım ile 1 aylığı 5,90TL olan game pass satın aldım ancak kredi kartımın ödeme geçmişinide microsoft store üzerinden 5,90TL çekilmiş olmasına rağmen gamepass üyeliğim gelmedi... -
Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...
in XBoX Games and AppsLütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...: MSI Afterburner uygulamasıyla gireyim dedim pişman oldum oyunum ne yaptıysam açılmıyor driver bios güncel o uygulamaları sildim gene açılmıyor sıfırladım sonra sildim forza horizonu geri yükledim...