Oyunum 2. Sefer Sıfırlandı![Translation-My game is second. The Expedition has been reset!]
Discus and support Oyunum 2. Sefer Sıfırlandı![Translation-My game is second. The Expedition has been reset!] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhaba! Xbox game pass aldım. Ve Minecraft Dungeons Yükledim. 2 Kere 20 Level sıfırlandı! Levellerimi nasıl geri alabilirim. [Translation-Hello! I... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by IIHanakoKun, Jun 24, 2020.
Thema:
Oyunum 2. Sefer Sıfırlandı![Translation-My game is second. The Expedition has been reset!]
Loading...
-
Oyunum 2. Sefer Sıfırlandı![Translation-My game is second. The Expedition has been reset!] - Similar Threads - Oyunum Sefer Sıfırlandı
-
Forza Horizon 4 Hesabım Sıfırlandı !
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 Hesabım Sıfırlandı !: İyi günler , steam üzerinden forza horizon 4 oyununu oynuyordum . Daha sonra oyunu sildim ve başka bir bilgisayara ayni hesaptan tekrar kurdum . Daha önce bağlanmis oldugum xbox hesabiyla girs... -
FORZA HORİZON 4 oyunum yüksek işlemci kullanıyor.
in XBoX Games and AppsFORZA HORİZON 4 oyunum yüksek işlemci kullanıyor.: Sistem özelliklerim: Processor: Intel(R) Core(TM) i5-7300HQ CPU @ 2.50GHz (4 CPUs), ~2.5GHz Memory: 8192MB RAM Available OS Memory: 8110MB RAM Page File: 9898MB used, 3190MB available Windows... -
Oyunum Kütüphanede gözükmüyor[Translation-My game doesn't appear in the Library]
in XBoX on WindowsOyunum Kütüphanede gözükmüyor[Translation-My game doesn't appear in the Library]: Ocak ayında microsoft strore dan Forza Horizon 4 satın almıştım. Uzun zamandır sıkıntısız bir şekilde oynuyordum bu gün gördüm ki ürün kütüphanemde gözükmüyor oyuna giremiyorum Windows... -
Lütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...
in XBoX Games and AppsLütfen yardım edin forza horizon 4 oyunum açılmıyor.[Please don't open my forza horizon 4...: MSI Afterburner uygulamasıyla gireyim dedim pişman oldum oyunum ne yaptıysam açılmıyor driver bios güncel o uygulamaları sildim gene açılmıyor sıfırladım sonra sildim forza horizonu geri yükledim...