Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...

Discus and support Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from... in XBoX on Consoles to solve the problem; Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle... Discussion in 'XBoX on Consoles' started by berkaypehlivan, Sep 2, 2020.

1. Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...

Merhaba,

3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu indirmiş olduğunuz hesaptan oturum açın diyor. Ancak benim şu anda o hesaba
    erişimim mümkün değil. Kendi gamepass ultimate olan hesabımla oynamaya devam etmek için oyunu silip yeni hesabımla yüklemekten başka bir çözüm yolu var mıdır?

[Translation-Hello there,

3 months ago I downloaded nba2k20 from an account with gamepass that I am not currently using. Then I switched to my own gamepass account. But today I got an error like this and the game won't open. It says sign in from the account you downloaded
    the game from. However, I am currently unable to access that account. Is there any other solution to continue playing with my gamepass ultimate account other than deleting the game and installing it with my new account?]

:)

berkaypehlivan, Sep 2, 2020
  2. XBF Brad A Win User

Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from which you purchased the game error]

Hi Berkaypehlivan,

Thanks for reaching out to the forums. We see you have question on a game issue. Unfortunately, you would need to log in on the account. If you set

home console
    on the old profile, you can share everything from the account on the console then. We recommend trying to recover it, especially if you are being charged for Ultimate game pass etc. Why are you not able to sign in on the account?

Thanks,

Brad
  3. Njal the Blue Win User

xbox gold üyelik nasıl iptal ederim?[How do I cancel xbox gold membership?]

Merhaba, gidin: https://account.microsoft.com ve Xbox giriş bilgileriniz ile giriş yapın. Hizmetler ve abonelikler sekmesini açın ve orada iptal edebilirsiniz.

[Translation - Hi, go to: https://account.microsoft.com and log in with your Xbox login. Open the Services and Subscriptions tab and cancel there.]
  4. RedCarGamer Win User

WarThunder Altın geri iade [Translation - WarThunder Gold return]

[Translated with Bing Translator]

№. Oyun War Thunder pc sürümünde kullanmak mümkün olmayacak bu yüzden herhangi bir yerde başlık değildir, çünkü satın aldığınız yere dönmek gerekir.

---

No. You will need to return to where you bought it because the game War Thunder is not a play anywhere title so you wont be able to use in the PC version.
  5. ErenKurt2 Win User

Forza Horizon 4 Kyıt Dosyası Silindi. (Mod Translation: The Forza Horizon 4 kyıt file has been deleted. )

Oyunu silip tekrardan yükledim zaten ondan sonra böyle oldu. Oyunu hep aynı cihaz üzerinden oynadım. Bu sorunu ilk kez yaşıyorum. Çözülmesini istiyorum şu an bu yüzden 400 TL verdiğim oyunu oynayamıyorum. Oyunu silme sebebim oyuna giriş ekranında oyundan
    atmasıydı.

(translate - I have erased the game and uploaded it again. I've always played the game on the same device. I'm having this problem for the first time. I don't want to play the game I gave you $ 400. The reason I wiped the game was to play the game
    on the screen.)
  6. XBF - Drew Win User

Ödemeyi Yapmama Rağmen Xbox Aboneliğim Başlatılmadı!

Merhaba Nasuh, Destek için forumlarda bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Xbox Game Pass'i zaten satın aldığınızı ancak üyeliğinizin başlamadığını, ancak Hizmetler ve abonelikler sayfanızı kontrol ettiğinizi ve satın alma geçmişinizde gösterildiğini söylediniz. Yetkilendirme sorununuzu çözmenize yardımcı olabilecek sorun giderme adımları şunlardır:

Game Pass'i satın alan hesapla Xbox ve Microsoft Store uygulamasından çıkış yapın ve ardından tekrar giriş yapın

Xbox Game Pass mobil uygulamasında oturum açın ve ardından yetkilendirmeyi tanıyıp tanımadı olup olmadığını görmek için PC'deki

Xbox uygulamasını yenileyin Xbox uygulamasını PC'ye kaldırma ve yeniden yükleme

Yetkilendirmeler, yenilemeden sonra hesabınızda görünmeden önce 24 saate kadar sürebilir. Bu adımlar işe yaramazsa ve 24 saatten uzun bir süre geçtiyse, daha fazla hesap sorun giderme için lütfen Xbox Desteği ile iletişime geçin.

Turkish translation.

Birkaç gün beklemek zorunda kaldığın için gerçekten üzgünüm. Umarım bu cevap yardımcı olur.

Sağlanan sorun giderme adımlarından herhangi biri sorununuzu çözerse lütfen bana bildirin.

XBF – Drew

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]
Thema:

Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...

Loading...
  1. Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from... - Similar Threads - Oyunu satın aldığınız

2. 1980'de geçen Perfect dark oyunu

in XboX Insiders
    1980'de geçen Perfect dark oyunu: bir istek veya bir fikir nerden bakıldığına göre değişir ancak böyle bir oyun yapılsa güzel olur herhalde diye düşündüm aklımdaki oyun 1980'lerde geçen sinematik ve aksiyon macera olan her bölümü...
  3. Xbox series s oyunu başlatmaması / xbox series s not open game

in XBoX Games and Apps
    Xbox series s oyunu başlatmaması / xbox series s not open game: I have series s forza horizon 4 after I first downloaded the game, when I opened the game, it stayed on the loading screen, after closing the game and opening it again, I played and stopped while...
  4. game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi

in XBoX Games and Apps
    game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi: [Türkçe] Ben bu sabah game pass aldım ve ilk forza horizon 4'ü indirmeye başladım. Akşam olduğunda (yani şuan) oyunun indirmesi yarıda durdu. Ayrıntıları göre tıkladığımda bana 0x8024402c diye bir...
  5. XBOX Store üzerinden indirdiğim oyunu silmeme rağmen hala yer kaplıyor. - Deleted folder...

in XBoX on Windows
    XBOX Store üzerinden indirdiğim oyunu silmeme rağmen hala yer kaplıyor. - Deleted folder...: Merhaba, Bugün xbox üzerinden bilgisayarıma dead by daylight adlı oyunu indirmeye koydum ve sonra vazgeçip indirmeyi iptal ettim lakin indirmeye başladığım anda oyun için diskimde 20 gb bir alan...
  6. microsoft store 'den aldıgım oyunu baska platformdada oynamak ıstıyorum[Translation-I want...

in XBoX Games and Apps
    microsoft store 'den aldıgım oyunu baska platformdada oynamak ıstıyorum[Translation-I want...: microsoft store dan aldığım sea of thieves i steama yuklemek ıstıyorum. steama hesabıma sea of thieves eklemek ıcın kodu nerden temin etmeliyim ? [Translation-I want to download the sea of...
  7. Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...

in XBoX Games and Apps
    Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi...
  8. Microsoft Store'dan indirdiğim oyunu sildiğim halde diskte yer açılmadı [Edit -...

in XBoX on Windows
    Microsoft Store'dan indirdiğim oyunu sildiğim halde diskte yer açılmadı [Edit -...: Microsoft Store'dan Hellblade: Senua's Sacrifice oyununu bitirdikten sonra uygulamalardan kaldırdım. 20 GB yer açılması lazımdı ama açılmadı hala aynı durumda. [Edit - Translation] - After...
  9. Microsoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?

in XBoX on Windows
    Microsoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?: Benim Sorum Şu Şekilde Microsoft Storeden aldığımız bir oyun örnek Forza Horizon 4 bu oyunu bilgisayarımıza indirmek için Steam gibi bir oyun platformu indirmemiz gerekiyormu yoksa başka bir...
  10. xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...

in XBoX on Windows
    xbox one da satın aldığım minecraft oyunu açılmıyor [Translate] The Minecraft game I bought...: merhabalar, yaklaşık bir senedir kullandığımız minecraft oyunu xbox da açamıyorum. mojang yazısı çıkıyor ve tekrar ana sayfaya dönüyor... parasını verip oynayamadığımız oyunla ilgili acil çözüm...