Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma
Discus and support Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar, Forza Horizon oyununu satın aldım. Satın alırken kullandığım e-posta hesabını şimdi değiştirmek istiyorum. Şimdi bu e-posta hesabındaki... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by omerkutuk, Mar 25, 2018.
Thema:
Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma
Loading...
-
Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma - Similar Threads - Oyunu farklı Bir
-
1980'de geçen Perfect dark oyunu
in XboX Insiders1980'de geçen Perfect dark oyunu: bir istek veya bir fikir nerden bakıldığına göre değişir ancak böyle bir oyun yapılsa güzel olur herhalde diye düşündüm aklımdaki oyun 1980'lerde geçen sinematik ve aksiyon macera olan her bölümü... -
Xbox series s oyunu başlatmaması / xbox series s not open game
in XBoX Games and AppsXbox series s oyunu başlatmaması / xbox series s not open game: I have series s forza horizon 4 after I first downloaded the game, when I opened the game, it stayed on the loading screen, after closing the game and opening it again, I played and stopped while... -
game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi
in XBoX Games and Appsgame pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi: [Türkçe] Ben bu sabah game pass aldım ve ilk forza horizon 4'ü indirmeye başladım. Akşam olduğunda (yani şuan) oyunun indirmesi yarıda durdu. Ayrıntıları göre tıkladığımda bana 0x8024402c diye bir... -
XBOX Store üzerinden indirdiğim oyunu silmeme rağmen hala yer kaplıyor. - Deleted folder...
in XBoX on WindowsXBOX Store üzerinden indirdiğim oyunu silmeme rağmen hala yer kaplıyor. - Deleted folder...: Merhaba, Bugün xbox üzerinden bilgisayarıma dead by daylight adlı oyunu indirmeye koydum ve sonra vazgeçip indirmeyi iptal ettim lakin indirmeye başladığım anda oyun için diskimde 20 gb bir alan... -
microsoft store 'den aldıgım oyunu baska platformdada oynamak ıstıyorum[Translation-I want...
in XBoX Games and Appsmicrosoft store 'den aldıgım oyunu baska platformdada oynamak ıstıyorum[Translation-I want...: microsoft store dan aldığım sea of thieves i steama yuklemek ıstıyorum. steama hesabıma sea of thieves eklemek ıcın kodu nerden temin etmeliyim ? [Translation-I want to download the sea of... -
Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...
in XBoX Games and AppsXbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi... -
Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...
in XBoX on ConsolesOyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...: Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu... -
Microsoft Store'dan indirdiğim oyunu sildiğim halde diskte yer açılmadı [Edit -...
in XBoX on WindowsMicrosoft Store'dan indirdiğim oyunu sildiğim halde diskte yer açılmadı [Edit -...: Microsoft Store'dan Hellblade: Senua's Sacrifice oyununu bitirdikten sonra uygulamalardan kaldırdım. 20 GB yer açılması lazımdı ama açılmadı hala aynı durumda. [Edit - Translation] - After... -
Microsoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?
in XBoX on WindowsMicrosoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?: Benim Sorum Şu Şekilde Microsoft Storeden aldığımız bir oyun örnek Forza Horizon 4 bu oyunu bilgisayarımıza indirmek için Steam gibi bir oyun platformu indirmemiz gerekiyormu yoksa başka bir...