Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma

Discus and support Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhabalar, Forza Horizon oyununu satın aldım. Satın alırken kullandığım e-posta hesabını şimdi değiştirmek istiyorum. Şimdi bu e-posta hesabındaki... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by omerkutuk, Mar 25, 2018.

1. omerkutuk
    omerkutuk Guest

Merhabalar, Forza Horizon oyununu satın aldım. Satın alırken kullandığım e-posta hesabını şimdi değiştirmek istiyorum. Şimdi bu e-posta hesabındaki oyunumu başka bir e-posta hesabıma aktarabilir miyim?

[Translated]

[Translated]

:)

omerkutuk, Mar 25, 2018
  2. noragoswami
    noragoswami Guest
    Forza Horizon 3 Standard Edition Açılmıyor [Translation- Forza Horizon 3 Standard Edition does not open....]

[Mod Removed-TOU Violation]

Oyunu satınaldıktan birkaç hafta süresince oyunu sorunsuz oynuyordum fakat bir süre sonra oyun yavaşlamaya başladı grafik ayarlarında küçük bir düzenleme sonrası bir süre daha normal bir şekilde oynadım ama şuan Oyuna tıklıyorum resminin olduğu sayfada beni
    20 saniyeye yakın bir sürede bekletiyor sonra bilgilendirici metin çıkıyor ordada 20 saniyeye yakın bekletiyor. Oyun donuyor sonra oyundan atıyor. sorunumun nasıl düzelebilir yardımlarınızı rica ediyorum.

teşekkürler,

noragoswami, Mar 25, 2018
  3. Oyun İade İşlemi

Merhaba dün Forza Horizon 3 oyunu aldım ama bilgisayarımın kaldırmadığını fark ettim. Oyunda sürekli şekilde drop oluşuyor. Bu nedenle oyunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinize anlam verebilmiş değilim. Bütün yazıyı okudum iade izinini falan filan
    ama neden böyle bir sistem kullandığınızı bilmiyorum. Bayramda topladığım paralar ile oyunu bi heves edip aldım ama karşılaştığım durum çok üzücüydü. Üstüne üstlük bir de iade kısmını okuduğumda karşılaştığım durum ? Yani yardım etmenizi istiyorum lütfen otomatik
    cevap vermeyin. Bilgisayarımı güçlendiricek maddi durumum yok ve 110 tl de ihtiyacım olan bir para. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

EmreCandemir1, Mar 25, 2018
  4. Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma

Hi there!

Unfortunately, there is no way to transfer content from one account to another.

You might reach out to the
    chat team
    to see about refunding the purchase so you can buy it on your other account though!

You can also set up your main account as the
    Home console
    and play the game on all your accounts on one Xbox One console if you like.

Mister Getafix, Mar 27, 2018
  5. Mister Getafix Win User

Hi there!

Unfortunately, there is no way to transfer content from one account to another.

You might reach out to the
    chat team
    to see about refunding the purchase so you can buy it on your other account though!

You can also set up your main account as the
    Home console
    and play the game on all your accounts on one Xbox One console if you like.
  6. XBF - Hayabusa Win User

Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased through the Microsoft Store doesn't appear in my account.]

Hello kubilay bardak,

Microsoft Store'dan satın aldığınız oyunu yüklemek için:

Windows 10/11 cihazınızda Microsoft hesabınızda oturum açın.

Hesabınızda oturum açın

1. Microsoft Store uygulamasını açın. Uygulamayı bulma hakkında daha fazla bilgi için "Satın alma ve yükleme" bölümüne bakın.
    2. Daha fazlasını gör'ü seçin (... ) tıklayın ve ardından Kitaplığım'ı seçin.
    3. Yüklemek istediğiniz oyunun yanındaki Yükle'yi seçin.
    Not Kitaplığım'da listelenen yalnızca belirli sayıda öğe görürsünüz. Geçerli listenin en altına kaydırırsanız daha fazla içerik görünür.

Oyunu kütüphanenizde görmüyorsanız, satın alma işlemini gerçekleştirdiğiniz hesapta oturum açtığınızdan emin olun.

Bu satın alma işlemi için hangi hesabın doğru olduğunu belirleme konusunda yardıma ihtiyacınız varsa nereye bakacağınızla ilgili fikirler için satın alma geçmişinizi kontrol edin.

Xbox satın alma geçmişinizi kontrol etme

Bu satın alma işlemini gerçekleştiren hesabın Microsoft hesabı e-posta adresini veya parolasını bilmiyorsanız aşağıdakilerden birini deneyin:

Microsoft hesabınızın e-posta adresini bulma

Kayıp Microsoft hesabı parolanızı sıfırlama veya kurtarma

Microsoft hesabınızı ne zaman oluşturduğunuzu düşünün. O sırada e-posta için farklı bir internet servis sağlayıcısı mı kullanıyordunuz? Microsoft hesabı e-posta adresiniz aslında bir kullanıcı adı olduğundan, Xbox'ta oturum açmak için kullanmak üzere bu eski e-posta hesabına erişebilmeniz gerekmez.

Bazı örnekler şunlardır:

1. @MyISP.com kullanıyordunuz ve @MyCableProvider.net
    2. Üniversiteden @MySchool.edu gibi bir e-posta adresi kullandınız.
    3. Önceki bir işte sahip olduğunuz e-posta adresini (örneğin, @TheCompany.com
    Umarım bu yardımcı olur,

-Hayabusa

[Yukarıdaki metin makine çevirisiyle yazılmıştır ve orijinal yazının doğru bir temsili olmayabilir]

[The text above is machine translated and may not be an accurate representation of the original post]

Hello kubilay bardak,

To install your game that your purchased from the Microsoft Store:

Sign in to your Microsoft account on your Windows 10/11 device.

Sign in to your account

1. Open the Microsoft Store app. See the “Buy and install” section for more info on how to find the app.
    2. Select See more (...) in the top-right corner of the screen, and then select My Library.
    3. Select Install next to the game you want to install.

Note You’ll only see a certain number of items listed in My Library. If you scroll to the bottom of the current list, more content will appear.
    If you do not see the game in your library, make sure you are logged into the same account that you made the purchase.

If you need help figuring out which account is correct for this purchase, check your purchase history for ideas on where to look.

Check your Xbox purchase history

If you don't know the Microsoft account email address or password for the account that made this purchase, try one of these:

Find your Microsoft account email address

Reset or recover your lost Microsoft account password

Think back to when you created your Microsoft account. Were you using a different internet service provider for email at the time? Because your Microsoft account email address is essentially a username, you don’t need to be able to access that old email account to use it to sign in to Xbox.

Some examples include:

• You were using @MyISP.com and have switched to @MyCableProvider.net
    • You used an email address from college, such as @MySchool.edu
    • You used the email address you had at a previous job, such as @TheCompany.com
    Hope this helps,

-Hayabusa
  7. noragoswami Win User

Forza Horizon 3 Standard Edition Açılmıyor [Translation- Forza Horizon 3 Standard Edition does not open....]

Oyunu satınaldıktan birkaç hafta süresince oyunu sorunsuz oynuyordum fakat bir süre sonra oyun yavaşlamaya başladı grafik ayarlarında küçük bir düzenleme sonrası bir süre daha normal bir şekilde oynadım ama şuan Oyuna tıklıyorum resminin olduğu sayfada beni
    20 saniyeye yakın bir sürede bekletiyor sonra bilgilendirici metin çıkıyor ordada 20 saniyeye yakın bekletiyor. Oyun donuyor sonra oyundan atıyor. sorunumun nasıl düzelebilir yardımlarınızı rica ediyorum.

teşekkürler,

8. XBF - Tali Win User

Xbox Gamepass

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba Melih,

Xbox forumlarına ulaştığınız için teşekkür ederiz! Anladığımdan emin olmak için xbox game pass üyeliği satın aldınız, ancak üyelik hesabınız üzerinden hala kullanılamıyor mu? Aşağıdaki adımları denemeden önce, siparişinizin işlendiğini onaylamak için bir e-posta aldınız mı? Banka hesabınızdan Game Pass aboneliği için ücret tahsil mi aldınız?

Bir e-posta onayı aldıysanız ancak hala aboneliğe erişiminiz yoksa veya banka hesabınızın ücretlendirildiğini fark ederseniz ve hala etkin bir abonelik görmüyorsanız doğrudan Xbox Desteği'ne bağlanmanız gerekebilir. Ulaşmadan önce sorun gidermek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki makaleyi inceleyin. Makale ayrıca, satın alma işleminin yapıldığı hesapla giriş yaptıktan sonra sizi hesap aboneliklerinize yönlendirebilecektir.

Subscriptions and Billing

Xbox Support

Umarım bu yardımcı olur!

-Tali

[Aşağıdaki "Evet" düğmesine dokunarak sorunuzu yanıtlarsa bize bildirin]
  9. HeHe Boy Win User

The Walking Dead New Frontier Arapça Sorunu [The Walking Dead New Frontier Arabic Issue]

Cevap verdiğiniz için teşekkürler. Oyunu PC'de oynuyorum ve Windows 11 kullanıyorum. Oyunu İngilizce olarak oynamak istiyorum. Şu anda onu düzenlemek için bir şey denemedim [Cevabınız için teşekkürler. PC'de oynama ve Windows 11 yönetmeliği. Oyunu İngilizce oynamak istiyorum. Şimdiye kadar düzeltmek için hiçbir şey denemedim.]
Thema:

Loading...
  1. Oyunu farklı Bir E-posta Hesabına Aktarma - Similar Threads - Oyunu farklı Bir

2. 1980'de geçen Perfect dark oyunu

in XboX Insiders
    1980'de geçen Perfect dark oyunu: bir istek veya bir fikir nerden bakıldığına göre değişir ancak böyle bir oyun yapılsa güzel olur herhalde diye düşündüm aklımdaki oyun 1980'lerde geçen sinematik ve aksiyon macera olan her bölümü...
  3. Xbox series s oyunu başlatmaması / xbox series s not open game

in XBoX Games and Apps
    Xbox series s oyunu başlatmaması / xbox series s not open game: I have series s forza horizon 4 after I first downloaded the game, when I opened the game, it stayed on the loading screen, after closing the game and opening it again, I played and stopped while...
  4. game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi

in XBoX Games and Apps
    game pass ile oyunu indirirken yarıda kesilmesi: [Türkçe] Ben bu sabah game pass aldım ve ilk forza horizon 4'ü indirmeye başladım. Akşam olduğunda (yani şuan) oyunun indirmesi yarıda durdu. Ayrıntıları göre tıkladığımda bana 0x8024402c diye bir...
  5. XBOX Store üzerinden indirdiğim oyunu silmeme rağmen hala yer kaplıyor. - Deleted folder...

in XBoX on Windows
    XBOX Store üzerinden indirdiğim oyunu silmeme rağmen hala yer kaplıyor. - Deleted folder...: Merhaba, Bugün xbox üzerinden bilgisayarıma dead by daylight adlı oyunu indirmeye koydum ve sonra vazgeçip indirmeyi iptal ettim lakin indirmeye başladığım anda oyun için diskimde 20 gb bir alan...
  6. microsoft store 'den aldıgım oyunu baska platformdada oynamak ıstıyorum[Translation-I want...

in XBoX Games and Apps
    microsoft store 'den aldıgım oyunu baska platformdada oynamak ıstıyorum[Translation-I want...: microsoft store dan aldığım sea of thieves i steama yuklemek ıstıyorum. steama hesabıma sea of thieves eklemek ıcın kodu nerden temin etmeliyim ? [Translation-I want to download the sea of...
  7. Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...

in XBoX Games and Apps
    Xbox game pass PC ile kurdugum oyunu farklı bir diske nasıl tasirim[Translation-How do I...: Öncelikle iyi günler benim sorum ben game pass pc ile yukledigim oyunu hdd diskimden ssd diskime tasimak istiyorum bunu oyunu en baştan indirmek zorunda kalmadan gerceklestirmenin bir yolu var mi...
  8. Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...

in XBoX on Consoles
    Oyunu satın aldığınız hesaptan giriş yapın hatası[Translation-Sign in from the account from...: Merhaba, 3 ay önce şu an kullanmadığım bir gamepassli hesaptan nba2k20 indirmiştim. sonrasında kendi gamepassli hesabıma geçtim. Ancak bugün böyle bir hata aldım ve oyun açılmıyor. Oyunu...
  9. Microsoft Store'dan indirdiğim oyunu sildiğim halde diskte yer açılmadı [Edit -...

in XBoX on Windows
    Microsoft Store'dan indirdiğim oyunu sildiğim halde diskte yer açılmadı [Edit -...: Microsoft Store'dan Hellblade: Senua's Sacrifice oyununu bitirdikten sonra uygulamalardan kaldırdım. 20 GB yer açılması lazımdı ama açılmadı hala aynı durumda. [Edit - Translation] - After...
  10. Microsoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?

in XBoX on Windows
    Microsoft Storeden Alınan oyunu indirme nasıl oluyor?: Benim Sorum Şu Şekilde Microsoft Storeden aldığımız bir oyun örnek Forza Horizon 4 bu oyunu bilgisayarımıza indirmek için Steam gibi bir oyun platformu indirmemiz gerekiyormu yoksa başka bir...