OYUNCU ETİKETİNİZE BU İÇERİK YASAKLANMIŞTIR[Translation-THIS CONTENT IS PROHIBITED ON YOUR...
Discus and support OYUNCU ETİKETİNİZE BU İÇERİK YASAKLANMIŞTIR[Translation-THIS CONTENT IS PROHIBITED ON YOUR... in XBoX on Windows to solve the problem; Merhaba; Forza Horizon 4 içeriğini çevrimiçi olarak oynayamıyorum konu hakkında değerli yardımlarınızı ivedi bir şekilde rica ediyorum.... Discussion in 'XBoX on Windows' started by Sezer Alk, Apr 16, 2020.
Thema:
OYUNCU ETİKETİNİZE BU İÇERİK YASAKLANMIŞTIR[Translation-THIS CONTENT IS PROHIBITED ON YOUR...
Loading...
-
OYUNCU ETİKETİNİZE BU İÇERİK YASAKLANMIŞTIR[Translation-THIS CONTENT IS PROHIBITED ON YOUR... - Similar Threads - OYUNCU ETİKETİNİZE İÇERİK
-
Xbox Lİve Çoklu Oyuncu Nat Türü: Teredo Uygun Bulunamadı ve Sunucu Bağlantısı...
in XBoX AccessibilityXbox Lİve Çoklu Oyuncu Nat Türü: Teredo Uygun Bulunamadı ve Sunucu Bağlantısı...: [img] [img] [Translation-Hello, I have been facing this problem for about 1 week. I can not download anything from xbox or microsoft store or even log in both of them, I get the error I got the... -
Forza Horizon 4 Xbox Live Çoklu Oyuncu Hatası
in XBoX on WindowsForza Horizon 4 Xbox Live Çoklu Oyuncu Hatası: [img] 2 - 3 gündür çözümünü arıyorum deniyorum fakat hiç bir çözüm olmuyor bb01b817-058b-41d9-9178-d50220b9f6c7 -
x box live coklu oyuncu sorunu -[Translation - xbox live multi player problem]
in XBoX on Windowsx box live coklu oyuncu sorunu -[Translation - xbox live multi player problem]: bu sorunu çözemiyorum lütfen yardımcı olun -[Translation - i can't solve this problem please help] [img] 91a95e12-6765-4908-a71e-76ddd7c79591 -
Forza horizon 4 oyuncu etiketinize bu özellik yasaklanmıştır yazıyor bu sebeple çevrimiçi...
in XBoX on WindowsForza horizon 4 oyuncu etiketinize bu özellik yasaklanmıştır yazıyor bu sebeple çevrimiçi...: [Title Translation-Your Forza Horizon 4 Gamertag says this feature is banned so I can't play online] Forza horizon 4 e giriyorum çevrimiçi oyna ya tıkladığımda özellik kilitli oyuncu etiketinize... -
modern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...
in XBoX Games and Appsmodern combat 5 'içerik indirilirken lütfen bekleyin' uyarısı sorunu [Translation-modern...: Merhaba modern combat 5 oyununu indirip açtım ve karşıma içerik indirilirken lütfen bekleyin çıkıyor yazısı çıkıyor. 20 dk falan bekliyorum hala oyun açılmıyor. Yardım ederseniz sevinirim....