oyuna haftalardır bu sebeple giremiyorum :(
Discus and support oyuna haftalardır bu sebeple giremiyorum :( in XBoX Games and Apps to solve the problem; [img] aylardır bu sebeple giriş yapamıyoruz af9f46ef-d18f-4050-8778-a1fbb87b07f1 Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Lervodes, Jan 6, 2023.
Thema:
oyuna haftalardır bu sebeple giremiyorum :(
Loading...
-
oyuna haftalardır bu sebeple giremiyorum :( - Similar Threads - oyuna haftalardır sebeple
-
No Man's Sky oyuna giremiyorum!!!!!
in XBoX on WindowsNo Man's Sky oyuna giremiyorum!!!!!: alo merhaba , yakın zamanda no man's sky oyununu indirdim fakat giriş ekranında multiplayer seçeneğini göremiyorum. arkadaşım bana oyun daveti gönderdiğinde şu sorunla karşılaşıyorum; [img]... -
sea of thieves wifi üzerinden oyuna giriş yapamıyorum
in XBoX on Windowssea of thieves wifi üzerinden oyuna giriş yapamıyorum: sea of thieves oyununu game pass ile aldım oyuna mobil veri ile giriş yapıyorum açılıyor fakat wi fi ile oyuna girdiğimde lavenderbear diye bi hata alıyorum Yardımcı Olursanız Çok Sevinirim... -
FORZA HORIZON 4 OYUNA GİRMİYOR AÇILMIYOR [Mod Translated-FORZA HORIZON 4 DOES NOT ENTER THE...
in XBoX Games and AppsFORZA HORIZON 4 OYUNA GİRMİYOR AÇILMIYOR [Mod Translated-FORZA HORIZON 4 DOES NOT ENTER THE...: Merhaba, Uzun süre sorunsuz oynadığım Forza Horizon 4 yaklaşık bir haftadır açılmıyor. Oyunu açmaya çalıştığımda açılış sayfası bir iki saniyeliğine gözüküp kayboluyor ve hiçbir tepki ya da hata... -
Oyuna giremiyorum [Translate- I can't get into the game]
in XBoX on WindowsOyuna giremiyorum [Translate- I can't get into the game]: Bilgisayarıma age of empires castle siege yükledim fakat ilk tıklamamda oyun ekranına ERROR ENCOUNTERED CONNECTİNG TO THE SERVER hatası veriyor.bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olurmusunuz....