Oyun Yükleyemiyorum.

Discus and support Oyun Yükleyemiyorum. in XBoX on Windows to solve the problem; 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı... Discussion in 'XBoX on Windows' started by ArdaKarakoç, Jun 25, 2021.

1. ArdaKarakoç
    ArdaKarakoç Guest

Oyun Yükleyemiyorum.

1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı olur musunuz

I was born in 1999, but I can't download the battlefield 1 game, why is the game only showing on my mobile device?

:)

ArdaKarakoç, Jun 25, 2021
  2. YG89 Win User

Xbox'u indiremiyorum[Translation-Can't download Xbox]

ben yeni aldim daha App i yükleyemiyorum bile düsün..

[Translation-Think I can't even install the App than I just bought it ..]
  3. halileryılmaz Win User

Forza Horizon 4 on XBOX Series X not loading passed the copyright screen.

Hata düzelmedi, üzgünüm. Fakat internet bağlantısını kapattım oyun açıldı. Internet olmadığı için ilave paketler ve oyun seviyelerde yok.x box yeniden başlatınca hep sıfırdan başlıyor. Bu şekilde kullanılamaz, sorun güncelleme ile ilgili olmalı. Hoş geldin paketi aldım sonra magza güncellendi ve oyun gitti.
  4. XBF Mohammed C Win User

Forza Horizon 4 yükleyemiyorum

5. Geri M. Win User

sea of thieves eski hesabımı yükleyemiyorum.

Merhaba onur can mert,

Son cevabımızdan bu yana sizden hiçbir haber alamadık. Yeni endişeleriniz varsa lütfen yeni bir konu oluşturmaktan çekinmeyin. Umarız bize bildirdiğiniz sorunu yanıtlamışızdır. Kişisel olarak, bu konuda çalışmak için zaman bulmanın yönetilmesinin biraz zor olabileceğini anlıyoruz. Bu nedenle, sabrınız ve en önemlisi burada Xbox Forumlarında paylaşım yapmaya ayırdığınız zaman için ne kadar minnettar olduğumuzu size bildirmek isteriz.

İyi günler!

Saygılarımla,

Xbox Forum Moderatörü

Microsoft Topluluğu

=============================

Hi onur can mert,

We have not heard anything from you since our last reply. Please do not hesitate to create a new thread if you have new concerns. We hope that we have answered the issue you reported to us. We personally understand that finding time to work on this matter can be a little difficult to manage. Thus, we would like to let you know how much we appreciate your patience and most importantly the time you have dedicated to post here in Xbox Forums.

Have a great day!

Best regards,

Xbox Forum Moderator

Microsoft Community
  6. Geri M. Win User

sea of thieves eski hesabımı yükleyemiyorum.

Merhaba onur can mert,

Xbox Topluluk Forumu'na hoş geldiniz. Endişenizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz ve bugün iyi olduğunuzu umuyoruz.

Steam'de oynadığınız Sea of ​​Thieves oyununun ilerlemesinin Xbox hesabınıza aktarılıp aktarılamayacağını bilmek istediğinizi anlıyoruz. Bunu birlikte kontrol edelim ve çözelim. Endişenizle ilgili olarak size yardımcı olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızdan emin olabilirsiniz.

Bunu sıralamamız için, bu oyunu oynamak için giriş yaptığınızda doğru Microsoft hesabını kullanıp kullanmadığınızı sorabilir miyim? Bunu sormamın nedeni, bunun için kullanılabilecek tek bir Microsoft hesabı olması. Bunu farklı bir hesaba bağladıysanız, hesabın bağlantısını kaldırmak/yeniden bağlamak için bu makaledeki talimatlara sahip olabilirsiniz. Steam - How to link / unlink an Xbox Live account – Sea of Thieves (Bu konunun İngilizce yazıldığını lütfen unutmayın; anlaşılır olması için çeviri gerekebilir.)

Ayrıca, aşağıdaki adımlarla Gamebar'ı kullanarak Xbox hesabının Steam ile bağlantısını tamamen kaldırmayı önerebiliriz:

Oyun Çubuğu -> Ayarlar -> Hesap -> Steam (bunun sadece bir oyun değil, Steam'in tamamı olduğunu unutmayın).

Bu makaleler de size yardımcı olabilir.

Will game progress carry over from Xbox and Windows 10 to Steam? – Sea of Thieves (Bu konunun İngilizce yazıldığını lütfen unutmayın; anlaşılır olması için çeviri gerekebilir.)

Sosyal ağ hesaplarınızı Xbox'a bağlama | Xbox Support

Bu konuyla ilgili başka açıklamalarınız varsa, bu gönderiyi yanıtlayarak bize geri dönebilirsiniz.

Cevabınızı bekliyoruz.

İçtenlikle,

Xbox Forum Moderatörü

Microsoft Topluluğu

Hello onur can mert,

Welcome to Xbox Community Forum. We appreciate for sharing your concern with us and we hope that you are doing well today.

We understand that you want to know if the progress of your the game Sea of Thieves which you used to play on Steam could be transferred to your Xbox account. Let’s us check on this together and sort this out. Rest assured, we will do anything in our capability to assist you with your concern.

For us to sort this our, may I ask if you use the correct Microsoft account when you login to play this game? The reason why I ask this is because it is only one Microsoft account that can be use for this. If ever you have link it to a different account you can have the instructions on this article to unlink/relink the account. Steam - How to link / unlink an Xbox Live account – Sea of Thieves

We also recommend that we can offer to completely unlink Xbox account from Steam using the Game Bar with these steps:

Game Bar -> Settings -> Account -> Steam (keep in mind this is all of Steam, not just the one game).

These articles may also help you.

Will game progress carry over from Xbox and Windows 10 to Steam? – Sea of Thieves

https://support.xbox.com/help/frien...ocialize/link-social-network-accounts-to-xbox

If you have other clarifications about this matter, you can get back to us by replying to this post.

We are looking forward to your response.

Sincerely,

Xbox Forum Moderator

Microsoft Community
Thema:

Oyun Yükleyemiyorum.

Loading...
  1. Oyun Yükleyemiyorum. - Similar Threads - Oyun Yükleyemiyorum

2. xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...

in XboX Insiders
    xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken...
  3. Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması

in XBoX Accessibility
    Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması: Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz...
  4. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  5. Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu

in XBoX on Windows
    Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu: ENGLISH Hello, when I want to download a game with the Xbox Gamepass application through my gamepass membership, which I have reactivated, it does not recognize me as a member. "Play with game...
  6. Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum

in XBoX on Windows
    Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum: How to change microsoft account parameters for that? Thank you 9b89e1c4-b1ea-4da6-b619-8d5daa03ac56
  7. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  8. Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...

in XBoX on Consoles
    Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...: 1 ay kadar önce xbox one s oyun kumandam oyun oynarken sebebi bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Süreç dahilinde çözüm amaçlı size ulaştığımda labaratuvarlarınızda konuyu incelemek maksatlı FEDEX...
  9. oyun iadesi [Mod Translation - game refund]

in XBoX Games and Apps
    oyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0
  10. OYUN Monster Legend

in XBoX Games and Apps
    OYUN Monster Legend: Neden Monster Legend diğer ülkelerdeki microsoft store da varken Türkiye de yok.Bu oyun şu anda kullanılamıyor diyor ama aynı yapımcının başka oyunu indirilebiliyor neden?...