Oyun Yükleyemiyorum.
Discus and support Oyun Yükleyemiyorum. in XBoX on Windows to solve the problem; 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı... Discussion in 'XBoX on Windows' started by ArdaKarakoç, Jun 25, 2021.
Thema:
Oyun Yükleyemiyorum.
Loading...
-
Oyun Yükleyemiyorum. - Similar Threads - Oyun Yükleyemiyorum
-
xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...
in XboX Insidersxbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken... -
Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması
in XBoX AccessibilityBilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması: Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz... -
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu
in XBoX on WindowsXbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu: ENGLISH Hello, when I want to download a game with the Xbox Gamepass application through my gamepass membership, which I have reactivated, it does not recognize me as a member. "Play with game... -
Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum
in XBoX on WindowsCan not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum: How to change microsoft account parameters for that? Thank you 9b89e1c4-b1ea-4da6-b619-8d5daa03ac56 -
Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...
in XBoX Games and AppsMağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"... -
Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...
in XBoX on ConsolesYanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...: 1 ay kadar önce xbox one s oyun kumandam oyun oynarken sebebi bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Süreç dahilinde çözüm amaçlı size ulaştığımda labaratuvarlarınızda konuyu incelemek maksatlı FEDEX... -
oyun iadesi [Mod Translation - game refund]
in XBoX Games and Appsoyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0 -
OYUN Monster Legend
in XBoX Games and AppsOYUN Monster Legend: Neden Monster Legend diğer ülkelerdeki microsoft store da varken Türkiye de yok.Bu oyun şu anda kullanılamıyor diyor ama aynı yapımcının başka oyunu indirilebiliyor neden?...