OYUN Monster Legend
Discus and support OYUN Monster Legend in XBoX Games and Apps to solve the problem; Neden Monster Legend diğer ülkelerdeki microsoft store da varken Türkiye de yok.Bu oyun şu anda kullanılamıyor diyor ama aynı yapımcının başka oyunu... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by User11x, Sep 16, 2020.
Thema:
OYUN Monster Legend
Loading...
-
OYUN Monster Legend - Similar Threads - OYUN Monster Legend
-
xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...
in XboX Insidersxbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken... -
Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması
in XBoX AccessibilityBilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması: Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz... -
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
Oyun Yükleyemiyorum.
in XBoX on WindowsOyun Yükleyemiyorum.: 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı olur musunuz I was born in 1999, but I can't... -
Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu
in XBoX on WindowsXbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu: ENGLISH Hello, when I want to download a game with the Xbox Gamepass application through my gamepass membership, which I have reactivated, it does not recognize me as a member. "Play with game... -
Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum
in XBoX on WindowsCan not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum: How to change microsoft account parameters for that? Thank you 9b89e1c4-b1ea-4da6-b619-8d5daa03ac56 -
Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...
in XBoX Games and AppsMağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"... -
Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...
in XBoX on ConsolesYanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...: 1 ay kadar önce xbox one s oyun kumandam oyun oynarken sebebi bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Süreç dahilinde çözüm amaçlı size ulaştığımda labaratuvarlarınızda konuyu incelemek maksatlı FEDEX... -
oyun iadesi [Mod Translation - game refund]
in XBoX Games and Appsoyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0