OYUN İADESİ
Discus and support OYUN İADESİ in XBoX Games and Apps to solve the problem; 29 Mayıs 2020 de Minecraft dungeons adlı oyunu aldım.2haziran 2020 de iade talebinde bulundum.Sonuç olarak iade talebim red edildi. Neden reddedildi ?... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by endermankingtr, Jun 4, 2020.
Thema:
OYUN İADESİ
Loading...
-
OYUN İADESİ - Similar Threads - OYUN İADESİ
-
xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...
in XboX Insidersxbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken... -
Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması
in XBoX AccessibilityBilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması: Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz... -
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
Oyun Yükleyemiyorum.
in XBoX on WindowsOyun Yükleyemiyorum.: 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı olur musunuz I was born in 1999, but I can't... -
oyun iadesi [Mod Translation - game refund]
in XBoX Games and Appsoyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0 -
oyun iadesi[Translation-game refund]
in XBoX Games and Appsoyun iadesi[Translation-game refund]: Oyun aldım iade edemiyorum Yok mu yardım edecek bir yetkili ? [Translation-I bought a game I can't return No official to help?] 9c88c9db-9658-49fd-a33a-249307ec8ed6 -
Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...
in XBoX Games and AppsYıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan... -
microsoft store oyun iadesi [Translation - microsoft store game refund]
in XBoX Games and Appsmicrosoft store oyun iadesi [Translation - microsoft store game refund]: sipariş numarası [Mod Removed - Personal Information] olan Forza horizon 4 oyunu nu iade etmek istiyorum ve diğer siparişim olan eklenti paketi numarası [Mod Removed - Personal Information] bu... -
Oyun iadesi -[Translation - Game Refund]
in XBoX Games and AppsOyun iadesi -[Translation - Game Refund]: Xbox one kullanicisiyim .yanlışlikla fifa 2019 satın aldım ama oyunu indirmedim. Para Iadesi alabilir miyim? -[Translation - I'm an Xbox one user. I bought the FIFA 2019 with error, but I didn't...