Oyun iadesi -[Translation - Game Refund]
Discus and support Oyun iadesi -[Translation - Game Refund] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Xbox one kullanicisiyim .yanlışlikla fifa 2019 satın aldım ama oyunu indirmedim. Para Iadesi alabilir miyim? -[Translation - I'm an Xbox one user. I... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Fatih_173, Feb 6, 2019.
Thema:
Oyun iadesi -[Translation - Game Refund]
Loading...
-
Oyun iadesi -[Translation - Game Refund] - Similar Threads - Oyun iadesi Translation
-
xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...
in XboX Insidersxbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken... -
Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması
in XBoX AccessibilityBilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması: Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz... -
Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine... -
Oyun Yükleyemiyorum.
in XBoX on WindowsOyun Yükleyemiyorum.: 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı olur musunuz I was born in 1999, but I can't... -
oyun iadesi [Mod Translation - game refund]
in XBoX Games and Appsoyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0 -
oyun iadesi[Translation-game refund]
in XBoX Games and Appsoyun iadesi[Translation-game refund]: Oyun aldım iade edemiyorum Yok mu yardım edecek bir yetkili ? [Translation-I bought a game I can't return No official to help?] 9c88c9db-9658-49fd-a33a-249307ec8ed6 -
OYUN İADESİ
in XBoX Games and AppsOYUN İADESİ: 29 Mayıs 2020 de Minecraft dungeons adlı oyunu aldım.2haziran 2020 de iade talebinde bulundum.Sonuç olarak iade talebim red edildi. Neden reddedildi ? Daha oyunu yeni aldım ve iadesini... -
Yıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...
in XBoX Games and AppsYıl olmuş 2019 hala bir oyun iadesi için telefonla arama yapmam gerekiyor ! [Translation -...: Böyle bir rezillik böyle bir pespayelik olamaz ! Car pass satın aldığım oyunda (Forza Horizon 3) car pass'e dahil olan bir içeriği indirmeyi denedim ancak kredi kartından para çekildi dahil olan... -
microsoft store oyun iadesi [Translation - microsoft store game refund]
in XBoX Games and Appsmicrosoft store oyun iadesi [Translation - microsoft store game refund]: sipariş numarası [Mod Removed - Personal Information] olan Forza horizon 4 oyunu nu iade etmek istiyorum ve diğer siparişim olan eklenti paketi numarası [Mod Removed - Personal Information] bu...