Oyun İade İşlemi

Discus and support Oyun İade İşlemi in XBoX Games and Apps to solve the problem; Merhaba dün Forza Horizon 3 oyunu aldım ama bilgisayarımın kaldırmadığını fark ettim. Oyunda sürekli şekilde drop oluşuyor. Bu nedenle oyunu iade etmek... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by EmreCandemir1, Aug 27, 2018.

1. Oyun İade İşlemi

Merhaba dün Forza Horizon 3 oyunu aldım ama bilgisayarımın kaldırmadığını fark ettim. Oyunda sürekli şekilde drop oluşuyor. Bu nedenle oyunu iade etmek istiyorum ama iade seçeneklerinize anlam verebilmiş değilim. Bütün yazıyı okudum iade izinini falan filan
    ama neden böyle bir sistem kullandığınızı bilmiyorum. Bayramda topladığım paralar ile oyunu bi heves edip aldım ama karşılaştığım durum çok üzücüydü. Üstüne üstlük bir de iade kısmını okuduğumda karşılaştığım durum ? Yani yardım etmenizi istiyorum lütfen otomatik
    cevap vermeyin. Bilgisayarımı güçlendiricek maddi durumum yok ve 110 tl de ihtiyacım olan bir para. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.

:)

EmreCandemir1, Aug 27, 2018
  2. iade edemiyorum (I can't return)

Yakın zamanda watch dogs 2 adlı oyunu aldım ama oyun hiç beklediğim gibi çıkmadı oyunu 2 saat bile oynamadım ama iade edemiyorum ve xbox destek hiç yardımcı olmuyor nesıl idade edebilirim.

Translate-

I recently bought a game called Watch Dogs 2 but the game did not come as expected but I have not played for 2 hours but I can not return and the Xbox support is not helping I could do it.

GhostPlayer1350, Aug 27, 2018
  3. Xbox Live Gold Ödeme

öncelikle merhaba ben xbox one s aldığımda yanında 14 gün bedava live gold üyelik gelmişti bende kullanmıştım 14 günün sonunda benden 29 lira gibi bir ücret istedi ama ben tekrar satın almadım ve üyelik kısmında bir özellik açmadım ininal kartı kaydetmiştim
    ödeme yöntemine 50 lira yüklemiştim baktığımda 21 lira olduğunu görmüştüm kart hareketlerine baktım 29 lira microsoft satın alım yazıyordu ama ben birşey satın almadım 29 liranın lafını yapmıyorum benim için önemli değil ama neden böyle bir şey oldu anlamadım
    50 liraya oyun alacaktım mümkünatı varsa iade talebinde bulunabilirmiyiz

Can Çelikler, Aug 27, 2018
  4. onyxishere
    onyxishere Guest

Oyun İade İşlemi

Duyduğuma üzüldüm. Geri ödeme işlemek için iki seçenek vardır.

1. Satın alma işlemi son 2 hafta içinde yapıldıysa ve oyundan 2 saatten daha az bir süre oynadıysanız, iadeyi
    https://account.microsoft.com adresinde gerçekleştirebilirsiniz.

2. Geri ödemeyi yukarıda belirtildiği şekilde yapamıyorsanız, lütfen daha fazla yardım için telefon desteğine başvurun. Türkiye'de yaşıyorsanız, 00902 1237 55232 numaralı telefonu arayabilir veya çevrimiçi bir sohbet başlatmak için bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
    Contact Us | Xbox Support

Translation:

Sorry to hear it. There are two options for processing a refund.

1. If the purchase was within the last 2 weeks and you have played less than 2 hours of the game you can process the refund yourself at
    https://account.microsoft.com

2. If you are unable to process the refund as stated above then please give phone support a call for more assistance. If you live in Turkey you can dial 00902 1237 55232 or click this link to start an online chat
    Contact Us | Xbox Support

onyxishere, Aug 27, 2018
  5. onyxishere Win User

Oyun İade İşlemi

Duyduğuma üzüldüm. Geri ödeme işlemek için iki seçenek vardır.

1. Satın alma işlemi son 2 hafta içinde yapıldıysa ve oyundan 2 saatten daha az bir süre oynadıysanız, iadeyi
    https://account.microsoft.com adresinde gerçekleştirebilirsiniz.

2. Geri ödemeyi yukarıda belirtildiği şekilde yapamıyorsanız, lütfen daha fazla yardım için telefon desteğine başvurun. Türkiye'de yaşıyorsanız, 00902 1237 55232 numaralı telefonu arayabilir veya çevrimiçi bir sohbet başlatmak için bu bağlantıyı tıklayabilirsiniz.
    Https://support.xbox.com/contact-us

Translation:

Sorry to hear it. There are two options for processing a refund.

1. If the purchase was within the last 2 weeks and you have played less than 2 hours of the game you can process the refund yourself at
    https://account.microsoft.com

2. If you are unable to process the refund as stated above then please give phone support a call for more assistance. If you live in Turkey you can dial 00902 1237 55232 or click this link to start an online chat
    https://support.xbox.com/contact-us
  6. RandyAU93 Win User

Oyun iade

You may go to this website and request a refund. If your purchase falls within the permitted terms for a refund, one may
    be granted.

Translating to Turkish using bing.com/translate:

Bu web sitesine gidip para iadesi talep edebilirsiniz. Satın alma işleminiz para iadesi için izin verilen şartlara uyabilir.
  7. Hunkar Koca Win User

MSFS bing data world graphics Terrain level problem

Hello,

belirttiğiniz işlemi de forumlardan araştırarak bir kaç defa denedim hatta nvidia nın cache dosyalarını dahi sildim, şu anda rolling cache tamamen kapalı olarak kullanıyorum zaten, değişiklik olmuyor malesef, temel bu adımlar üzerinden gittim, oyun dahilinde değil de big data iletişimimle ilgili bir sorun olabilir mi acaba

thanks for your interest
  8. AngelObullets Win User

microsoft store oyun iadesi [Translation - microsoft store game refund]

9. XBF Ruben D Win User

Dijital oyun iade [Mod Translated - Digital Game Refund]

Hello there,

Thank you for posting on Xbox Forums! If you would like to
    Request a Refund
    , you can do so by following the link and signing into your account and then filling out the questionnaire to Request a Refund. Once you have filled out the Refund Request form you will then have to wait up to 48 hours for an email response
    about whether or not you'll be granted the refund.

If you have any other questions please feel free to reply back letting us know. Thank you again for posting on Xbox Forums!
Thema:

Oyun İade İşlemi

Loading...
  1. Oyun İade İşlemi - Similar Threads - Oyun İade İşlemi

2. xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...

in XboX Insiders
    xbox oyun studiolarının ve bethesda ile Activision Blizzard oyunlarının eski ve yeni...: bir isteğim olucak eski xbox,bethesda,activison,blizzard ve diğer xbox studiolarının yapdığı oyunlara türkçe desteği getirirmisiniz oynamak istiyorum ancak ingilizcem yetersiz olduğun'dan oynarken...
  3. Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması

in XBoX Accessibility
    Bilgisayarda Xbox oyun dosyalarının kilitli olması: Hocam iyi günler. Pc de yeterli alanım kalmadığı için xbox dan indirdiğim oyunları harici harddiskime taşımak istiyorum fakat dosyalar kilitli olduğu için yapamıyorum. Yardımcı olur musunuz...
  4. Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Store Üzerinden Satın aldığım oyun hesabımda gözükmüyor. [The game I purchased...: Yaklaşık 2 yıl önce Microsoft Store üzerinden satın aldığım Minecraft oyunu şu an kütüphanemde görünmemektedir. Konu ile ilgili destek alabilir miyim? Teşekkürler [Aşağıdaki metin makine...
  5. Oyun Yükleyemiyorum.

in XBoX on Windows
    Oyun Yükleyemiyorum.: 1999 doğumluyum fakat battlefield 1 oyununu yükleyemiyorum neden acaba oyun sadece mobil cihazımda gözüküyor bilgisiyarımda gözükmüyor bile yardımcı olur musunuz I was born in 1999, but I can't...
  6. Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu

in XBoX on Windows
    Xbox GamePass membership and game download problem - Xbox üyeliği ve oyun indirme sorunu: ENGLISH Hello, when I want to download a game with the Xbox Gamepass application through my gamepass membership, which I have reactivated, it does not recognize me as a member. "Play with game...
  7. Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum

in XBoX on Windows
    Can not play minecraft multiplayer - Çoklu oyun Minecraft giremiyorum: How to change microsoft account parameters for that? Thank you 9b89e1c4-b1ea-4da6-b619-8d5daa03ac56
  8. Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...

in XBoX Games and Apps
    Mağazadan dijital oyun içeriği aldım ancak KOD GELMEDİ![Translation-I bought digital game...: Başlıktaki gibi, "1000 Apex Legends Coins" dijital kodunu aldım ödeme tamamlandı ve sipariş geçmişinde de gözüküyor ama "Sipariş Detayları" dediğimde kodu bir türlü göremiyorum. "Tamamlandı"...
  9. Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...

in XBoX on Consoles
    Yanan oyun kumandası servis kodu : [mod removed][Translation-Burning game controller...: 1 ay kadar önce xbox one s oyun kumandam oyun oynarken sebebi bilinmeyen bir şekilde alev aldı. Süreç dahilinde çözüm amaçlı size ulaştığımda labaratuvarlarınızda konuyu incelemek maksatlı FEDEX...
  10. oyun iadesi [Mod Translation - game refund]

in XBoX Games and Apps
    oyun iadesi [Mod Translation - game refund]: oyun iadesi yapmak istiyorum tamamen yanlışlıkla oldu yardım pls [Mod Translation - I want to make a refund the game was totally accidentally help pls] 3aca0a1f-476e-434d-a49c-bcc91b1b19b0