otomatik eşleştirme

Discus and support otomatik eşleştirme in XBoX Accessibility to solve the problem; hesabımda eşleştirme adına böyle şeyler alıyorum şifremi değiştirme ve doğrulamalar aktif olmasına rağmen hesabım çalındımı bilgilerime ulaştılarmı... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by user_092, Feb 15, 2023.

1. user_092
    user_092 Guest

otomatik eşleştirme

hesabımda eşleştirme adına böyle şeyler alıyorum şifremi değiştirme ve doğrulamalar aktif olmasına rağmen hesabım çalındımı bilgilerime ulaştılarmı anlamıyorum

Protokol: IMAP

IP: 95.105.81.41

Hesap diğer adı:
    ........@hotmail.com

Zaman: Dün 22:45

Yaklaşık konum: Rusya

Tür: Eşitleme başarısız

Bu etkinlik gerçekleştikten sonra hesabınızı güvenli hale getirdiniz.

Hesabınızı korumanın daha fazla yolunu öğrenin.

IP: 240e:378:c01:7cb4:c023:f9ec:75d5:2ade

Hesap diğer adı:
    ........@hotmail.com

Zaman: 9.02.2023 18:39

Yaklaşık konum: Kullanılamıyor

Protokol: Exchange ActiveSync

IP: 142.252.223.14

Hesap diğer adı:
    ........@hotmail.com

Zaman: 9.02.2023 09:28

Yaklaşık konum: Amerika Birleşik Devletleri

IP: 60.185.3.251

Hesap diğer adı:
    ........@hotmail.com

Zaman: 30.01.2023 19:09

Yaklaşık konum: Çin

IP: 114.224.36.208

Hesap diğer adı:
    ........@hotmail.com

Zaman: 22.01.2023 18:21

IP: 117.86.12.32

Hesap diğer adı:
    ........@hotmail.com

Zaman: 22.01.2023 16:48

:)

user_092, Feb 15, 2023
  2. Dericka Win User

otomatik eşleştirme

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Sadece emin olmak için, hesaba hala doğru şekilde erişebiliyor musunuz?
  3. Dericka Win User

otomatik eşleştirme

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Oh, anlıyorum. Bu, artık hiç kimsenin hesabınıza erişememesini sağlayacaktır.
  4. user_092 Win User

otomatik eşleştirme

my account is connecred with my xbox account but it is not about xbox its about my hotmail outlock account
  5. Dericka Win User

otomatik eşleştirme

Merhaba, ben , bağımsız bir danışman ve kesinlikle size yardımcı olabilirim.

Endişelenmeyin, bunun üzerinde birlikte çalışacağız. Xbox konsolunuzda oynamaya çalıştığınızı biliyor muyum?
  6. user_092 Win User

otomatik eşleştirme

2 days ago I got a mail from microsoft about suspacios login from irlan this is the information

Cihaz/platform
    Windows

Tarayıcı/uygulama
    Internet Explorer

IP adresi
    94.156.151.32

Oturum etkinliği
    Olağan dışı etkinlik çözümlendi

After that I changed my passoword and opened autheniticator but despite of changing my possoword I can acces my account for example I changed my passoword but still usung my account from doing nothing application isn't log out my account on my phone after changing passoword so can hackers still see my mails in adition this morning I was checking my account activities and I saw something called automatic pairing I'm leaving informations here too . I was wondering what happening my account is it captured by hacker can they acces my mails what can I do . I thought closed my email account but I saw if I closed my account for Exxample I lost my minecraft account what can I do is hacker still acces my account Help mee plsss :/

THEY TRİED AGAİN 2 DAYS AGO AND I dont know are they get in my account do you have a idiea
Thema:

otomatik eşleştirme

Loading...
  1. otomatik eşleştirme - Similar Threads - otomatik eşleştirme

2. Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi

in XBoX on Windows
    Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi: Gamepass aldığımdan dolayı kullanımı bitince kullanmayı bıraktım fakat bugün benim kartıma satın aldığım başka bir ürünün para iadesi gelince otomatik olarak hesabımdaki paranın kesildiğini...
  3. Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...

in XBoX on Windows
    Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...: Xbox Game Pass Ultimateyi 1 ay kullandım ve sonrasında kullanmadım. Otomatik ödeme açık olduğundan fatura yazmış fakat ben sistemi kullanmadığım için parasınıda yatırmadım. Kullanmadığım sisteme...
  4. Xbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew)

in XBoX Games and Apps
    Xbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew): Otomatik yenileme hesabımdan bir aylık üyelik için 59 tl kesmiş. Para bugün çekildi. Ben bunu iade etmek istiyorum. Eğer iade yoksa resmen soygun bu. Unutsam ilgilenmesem, görmesem her ay 59 tl...