otomatik eşleştirme
Discus and support otomatik eşleştirme in XBoX Accessibility to solve the problem; hesabımda eşleştirme adına böyle şeyler alıyorum şifremi değiştirme ve doğrulamalar aktif olmasına rağmen hesabım çalındımı bilgilerime ulaştılarmı... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by user_092, Feb 15, 2023.
Thema:
otomatik eşleştirme
Loading...
-
otomatik eşleştirme - Similar Threads - otomatik eşleştirme
-
Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi
in XBoX on WindowsOtomatik abonelik yüzünden para kesintisi: Gamepass aldığımdan dolayı kullanımı bitince kullanmayı bıraktım fakat bugün benim kartıma satın aldığım başka bir ürünün para iadesi gelince otomatik olarak hesabımdaki paranın kesildiğini... -
Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...
in XBoX on WindowsXbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...: Xbox Game Pass Ultimateyi 1 ay kullandım ve sonrasında kullanmadım. Otomatik ödeme açık olduğundan fatura yazmış fakat ben sistemi kullanmadığım için parasınıda yatırmadım. Kullanmadığım sisteme... -
Xbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew)
in XBoX Games and AppsXbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew): Otomatik yenileme hesabımdan bir aylık üyelik için 59 tl kesmiş. Para bugün çekildi. Ben bunu iade etmek istiyorum. Eğer iade yoksa resmen soygun bu. Unutsam ilgilenmesem, görmesem her ay 59 tl...