Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi

Discus and support Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi in XBoX on Windows to solve the problem; Gamepass aldığımdan dolayı kullanımı bitince kullanmayı bıraktım fakat bugün benim kartıma satın aldığım başka bir ürünün para iadesi gelince otomatik... Discussion in 'XBoX on Windows' started by berkcaneviş, May 3, 2020.

1. berkcaneviş
    berkcaneviş Guest

Gamepass aldığımdan dolayı kullanımı bitince kullanmayı bıraktım fakat bugün benim kartıma satın aldığım başka bir ürünün para iadesi gelince otomatik olarak hesabımdaki paranın kesildiğini gördüm. Bu parayı hem geri alma hem de aboneliği iptal etmek istiyorum
    böyle bir şansım var mı?

Çünkü kullanmayacağım bir ürünün parasını otomatik ödemek zorunda olmadığımı biliyorum ve iptal bile edemiyorum yapamadım.

:)

berkcaneviş, May 3, 2020
  2. Sayann X Win User

3. OktayMirac Win User

Xbox Gamepass

Xbox karttan para kesdi olarak görünüyor otomatik ödemeyi açık unutmuşum nasıl iade edebilirim ?

[Mod Translation - It seems to have cut money from the Xbox card, i forgot the direct debit on how can I return it?]
  4. XBF Brad A Win User

xbox para kesintisi[Translation-xbox money deduction]

Hi Fellow gamer,

Thanks for reaching out to the forums. I'm sorry to hear about the issue with the charge when you cancelled or disabled auto renew. Here is some additional information regarding the refund process.

In regards to requesting a refund you will need to do so online. Click here to learn
    How
    to complete the refund request form
    .

After you submit the request, you’ll receive confirmation and follow-up emails that will include instructions on how to keep track of your request.

If you are needing further assistance with the purchase I would suggest to contact Live Support.

When you go to Contact Us,follow these steps to request a call:

• Step 1 ----click on Contact us
    • Step 2 ----under what you having trouble with select Subscriptions & billing
    • Step 3-----under what is the issue I can't redeem a code then hit next

Step 4 ----scroll down to select request a call

Please be sure to try the website request refund first, as agents will direct you there anyway. Also you are able to reply to the emails that you will receive from doing the online request directly.

Hope this helps.

Thanks,

Brad
  5. XBF - Tali Win User

Xbox Game Pass iade

[Associate bir çevirmen uygulaması kullanıyor, lütfen dilbilgisi hatalarının veya yanlış sözdiziminin oluşabileceğini unutmayın]

Merhaba Mohammed,

Xbox forumlarına ulaştığınız için teşekkür ederiz! Anladığım kadarıyla manuel onayınız olmadan hesabınızdan bir ücret tahsil edildi. Şans eseri, hesabınızı otomatik yenilemeye ayarladınız mı? Bu durumda, abonelik durumunuzu ve geri ödeme yordamınızı kontrol etmenize manuel olarak yardımcı olabilmeleri için doğrudan Xbox Desteği'ne bağlanın. Lütfen onlara bunun sık rastlanan bir durum olduğunu ve gelecekte bunun olmasını önlemeye yardımcı olmak için onlara sağlayabileceğiniz ek ayrıntıları açıklayın.

Xbox Support

ayrıca abonelik ve faturalandırma hizmetlerimiz hakkında daha ayrıntılı bilgi verecek bir makale de sundum.

Subscription and Billing FAQ

Umarım bu yardımcı olur!

-Tali

[Aşağıdaki "Evet" düğmesine dokunarak sorunuzu yanıtlarsa bize bildirin]
  6. Dericka Win User

otomatik eşleştirme

Kullanıcılarımıza yardımcı olmak için çeviri hizmeti kullanmaktayız. Lütfen dil bilgisi hatalarını affedin.

Sadece emin olmak için, hesaba hala doğru şekilde erişebiliyor musunuz?
Thema:

Loading...
  1. Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi - Similar Threads - Otomatik abonelik yüzünden

2. otomatik eşleştirme

in XBoX Accessibility
    otomatik eşleştirme: hesabımda eşleştirme adına böyle şeyler alıyorum şifremi değiştirme ve doğrulamalar aktif olmasına rağmen hesabım çalındımı bilgilerime ulaştılarmı anlamıyorum Protokol: IMAP IP: 95.105.81.41...
  3. Microsoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...

in XBoX Games and Apps
    Microsoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...: ilk ay indirimle aldığım ultimate i iptal ettiğim halde 2.ay 44.99 TRY para kesildi. -[Translation - Although I canceled the ultimate, which I bought with a discount in the first month, 44.99 TRY...
  4. abonelik iptali[Translation-subscription cancellation]

in XBoX Sales and Promo
    abonelik iptali[Translation-subscription cancellation]: Merhabalar. ben 1 aylık Xbox live gold üyeliği yapmak istiyorum. Ancak seçeneklerde yıllık ve üç aylık var. Nasıl yapabilirim. Kolay gelsin [Translation-Hello. I want to become a 1-month Xbox...
  5. game pass pc abonelik sorunu [game pass pc subscription problem]

in XBoX Games and Apps
    game pass pc abonelik sorunu [game pass pc subscription problem]: Aboneliğim olmasına rağmen mağaza aboneliğimi resmen yok sayıyor ve xbox game pass'i satın almam gerektiğini söyleyip duruyor. Hiçbir oyun inmiyor. Bu başıma ikinci kez geldi ve ilkinde yeniden...
  6. Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]

in XBoX Sales and Promo
    Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]: Geçen ay iptal ettiğim xbox gamepass ultimate ürünüm için bugün yeniden ödeme alınmaya çalışıldı. Kartımda para olmadığı için microsoft ödemeyi alamadı şimdi aboneliği iptal etmeye çalışıyorum ama...
  7. Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...

in XBoX on Windows
    Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...: Xbox Game Pass Ultimateyi 1 ay kullandım ve sonrasında kullanmadım. Otomatik ödeme açık olduğundan fatura yazmış fakat ben sistemi kullanmadığım için parasınıda yatırmadım. Kullanmadığım sisteme...
  8. Xbox abonelik [Mod Translation - Xbox Subscription]

in XBoX Sales and Promo
    Xbox abonelik [Mod Translation - Xbox Subscription]: Ben geçen ay Xbox Game Pass Ultimate aboneliği almıştım. Bu ay iptal etmek için baktım ama "ödeme ve faturalandırma" kısmı altında iptal etme seçeneği bulamadım. Sadece "şimdi öde" ve "kart veya...
  9. Xbox Gme Pass abonelik (Xbox Game Pass Subscription)

in XBoX on Windows
    Xbox Gme Pass abonelik (Xbox Game Pass Subscription): Xbox Gme Pass aboneliğim var olarak gözükmekte ancak Microsoft Store'a girip Game Pass'e tıkladığımda katıl olarak gözüküyor bilgisayarımı bugün sıfırladım ve tekrar girdiğimde bu durumla...
  10. Xbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew)

in XBoX Games and Apps
    Xbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew): Otomatik yenileme hesabımdan bir aylık üyelik için 59 tl kesmiş. Para bugün çekildi. Ben bunu iade etmek istiyorum. Eğer iade yoksa resmen soygun bu. Unutsam ilgilenmesem, görmesem her ay 59 tl...