Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi
Discus and support Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi in XBoX on Windows to solve the problem; Gamepass aldığımdan dolayı kullanımı bitince kullanmayı bıraktım fakat bugün benim kartıma satın aldığım başka bir ürünün para iadesi gelince otomatik... Discussion in 'XBoX on Windows' started by berkcaneviş, May 3, 2020.
Thema:
Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi
Loading...
-
Otomatik abonelik yüzünden para kesintisi - Similar Threads - Otomatik abonelik yüzünden
-
otomatik eşleştirme
in XBoX Accessibilityotomatik eşleştirme: hesabımda eşleştirme adına böyle şeyler alıyorum şifremi değiştirme ve doğrulamalar aktif olmasına rağmen hesabım çalındımı bilgilerime ulaştılarmı anlamıyorum Protokol: IMAP IP: 95.105.81.41... -
Microsoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...
in XBoX Games and AppsMicrosoft Ultimate Abonelik iptal ettiğin halde 44.99 TRY ücret kesmesi -[Translation - You...: ilk ay indirimle aldığım ultimate i iptal ettiğim halde 2.ay 44.99 TRY para kesildi. -[Translation - Although I canceled the ultimate, which I bought with a discount in the first month, 44.99 TRY... -
abonelik iptali[Translation-subscription cancellation]
in XBoX Sales and Promoabonelik iptali[Translation-subscription cancellation]: Merhabalar. ben 1 aylık Xbox live gold üyeliği yapmak istiyorum. Ancak seçeneklerde yıllık ve üç aylık var. Nasıl yapabilirim. Kolay gelsin [Translation-Hello. I want to become a 1-month Xbox... -
game pass pc abonelik sorunu [game pass pc subscription problem]
in XBoX Games and Appsgame pass pc abonelik sorunu [game pass pc subscription problem]: Aboneliğim olmasına rağmen mağaza aboneliğimi resmen yok sayıyor ve xbox game pass'i satın almam gerektiğini söyleyip duruyor. Hiçbir oyun inmiyor. Bu başıma ikinci kez geldi ve ilkinde yeniden... -
Abonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]
in XBoX Sales and PromoAbonelik iptali ve yenilenen ödeme[Translation-Subscription cancellation and renewed payment]: Geçen ay iptal ettiğim xbox gamepass ultimate ürünüm için bugün yeniden ödeme alınmaya çalışıldı. Kartımda para olmadığı için microsoft ödemeyi alamadı şimdi aboneliği iptal etmeye çalışıyorum ama... -
Xbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...
in XBoX on WindowsXbox Game Pass Ultimate Otomatik Ödeme Sonucu Borç Yazmış[Translation-Xbox Game Pass...: Xbox Game Pass Ultimateyi 1 ay kullandım ve sonrasında kullanmadım. Otomatik ödeme açık olduğundan fatura yazmış fakat ben sistemi kullanmadığım için parasınıda yatırmadım. Kullanmadığım sisteme... -
Xbox abonelik [Mod Translation - Xbox Subscription]
in XBoX Sales and PromoXbox abonelik [Mod Translation - Xbox Subscription]: Ben geçen ay Xbox Game Pass Ultimate aboneliği almıştım. Bu ay iptal etmek için baktım ama "ödeme ve faturalandırma" kısmı altında iptal etme seçeneği bulamadım. Sadece "şimdi öde" ve "kart veya... -
Xbox Gme Pass abonelik (Xbox Game Pass Subscription)
in XBoX on WindowsXbox Gme Pass abonelik (Xbox Game Pass Subscription): Xbox Gme Pass aboneliğim var olarak gözükmekte ancak Microsoft Store'a girip Game Pass'e tıkladığımda katıl olarak gözüküyor bilgisayarımı bugün sıfırladım ve tekrar girdiğimde bu durumla... -
Xbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew)
in XBoX Games and AppsXbox Live Otomatik Yenileme Hakkında (Mod Translation:About Xbox Live Auto-Renew): Otomatik yenileme hesabımdan bir aylık üyelik için 59 tl kesmiş. Para bugün çekildi. Ben bunu iade etmek istiyorum. Eğer iade yoksa resmen soygun bu. Unutsam ilgilenmesem, görmesem her ay 59 tl...