Otázka ohľadom kúpy hry[Translation-Question about buying a game]

Discus and support Otázka ohľadom kúpy hry[Translation-Question about buying a game] in XBoX Games and Apps to solve the problem; Dobrý deň, chcem sa opýtať ako to funguje so zľavami s xbox live gold členstvom. Príklad poviem kúpim si hru za 7€ v zľave a vyprší mi potom následne... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by Erkopol, Jul 15, 2019.

1. Erkopol
    Erkopol Guest

Dobrý deň,

chcem sa opýtať ako to funguje so zľavami s xbox live gold členstvom. Príklad poviem kúpim si hru za 7€ v zľave a vyprší mi potom následne o pár dní členstvo live gold. Budem môcť hrať zakúpenú hru potom? (Samozrejme offline)

Ďakujem za odpoveď

[Translation-Hello

I want to ask how it works with discounts with Xbox Live Gold membership. Example I'll say I buy a game for €7 in a discount and it runs out then then a few days membership live gold. Will I be able to play the purchased game then? (Of course offline)

Thank you for the reply]

:)

Erkopol, Jul 15, 2019
  2. XBF Brad A Win User

Hi Erkopol,

Thanks for coming to the forums with your question. We understand you are inquiring about games purchased and your subscription runs out. The only games you would not be able to play if your Xbox live subscription ran out are the free games with gold. As
    these were given as being an Xbox live member. Any game you purchase with money, currency you own and if they are able to be played offline you are able to. Hope this clears it up for you.

Thanks,

Brad
  3. XBF Brad A Win User

Hi Erkopol,

As the question has been marked answered by you, I will go ahead and lock this thread as to prevent repetitive answers. Feel free to come back anytime if you have a question or issue.

Thanks,

Brad
  4. {Parity} Win User

Yes, if you purchased the game you will still be able to play it after your Gold subscription expires.
  5. Mistress Sara Win User

Zdravím mam dotaz kdyz si koupim hru například Sea of Thieves na steamu a propojim to s xboxem budu mít i Sea of Thieves na xboxu ?

Ne, budete mít verzi hry pro Steam, nikoli pro Xbox/Windows. Pokud chcete verzi hry pro Xbox, budete si muset koupit verzi pro Xbox. Některé hry nabízejí crossplay, některé ne. Další informace získáte u vývojáře každé hry.

No, you will have the Steam version of the game, not the Xbox/Windows version. You would need to purchase the Xbox version if you want the Xbox version of the game. Some games offer crossplay, some do not. You would have to check with each game's developer for more information.
  6. Lubos123 Win User

Hry na XBOX One a PC (XBOX One and PC games)

Keď si kúpim XBOX Live a nejakú hru ktorá je v akcii s XBOX Live službou (EARTHLOCK, RAZED,...) tak tie hry budem vlastniť aj keď mi vyprší platnosť XBOX Live?
    Keď si kúpim spomínané hry s XBOX Live službou, tak sa mi uložia na môj Microsoft účet a budem ich môcť hrať aj na PC? (myslím hry ktoré si treba kúpiť, ale sú v zľave vďaka XBOX Live Gold)
    Hry ktoré sú zadarmo zo službou XBOX Live Gold, tak sa dajú hrať len po určitú dobu, alebo dokým mi nevyprší platnosť na XBOX Live?
    Hry z EA Access sa dajú stiahnuť cez Microsoft store aj na PC ?(keďže ide o digitálnu licenciu)

To isté aj s XBOX Game Pass, hry sa dajú pomocou služby hrať aj na PC aj na konzole XBOX?

Ktoré koľvek hry ktoré si kúpim na XBOX ONE cez Microsoft store, sa budú môcť hrať aj na PC? (keďže ide o digitálnu licenciu)
Thema: