Ödemenizi işleme alamıyoruz.[We are unable to process your payment.]
Discus and support Ödemenizi işleme alamıyoruz.[We are unable to process your payment.] in XBoX Sales and Promo to solve the problem; Xbox Game Pass Ultimate almaya çalışıyorum fakat ödeme seçeneğim ile abone ole tıkladığımda ödemenizi işleme alamıyoruz adlı hata ile karşı karşıya... Discussion in 'XBoX Sales and Promo' started by WarrenVicked, Jun 28, 2019.
Thema:
Ödemenizi işleme alamıyoruz.[We are unable to process your payment.]
Loading...
-
Ödemenizi işleme alamıyoruz.[We are unable to process your payment.] - Similar Threads - Ödemenizi işleme alamıyoruz
-
ÖDEMENİZİ İŞLEME ALAMIYORUZ [We can't process your payment]
in XBoX Sales and PromoÖDEMENİZİ İŞLEME ALAMIYORUZ [We can't process your payment]: Bu hatayı hem bilgisayarımda hemde Xbox one da alıyorum. İki farklı kartla denedim ama yine olmuyor. ininal kart kullanıyorum daha önce Fifa 18,GamePass,EA Access,Xbox live gold ve Red dead... -
"Ödemenizi işleme alamıyoruz." Hatası -[Translation - "We can't process your payment." ...
in XBoX on Consoles"Ödemenizi işleme alamıyoruz." Hatası -[Translation - "We can't process your payment." ...: Merhabalar, yeni xbox one kullanıcı olarak xboxıma oyun almak istiyorum. Lakin "Ödemenizi işleme alamıyoruz." adlı hatayla karşı karşıyayım. İndirimler 17 saat sonra bitecek. Lütfen mümkün olan en...