Odzyskanie konta [Account recovery]
Discus and support Odzyskanie konta [Account recovery] in XBoX Accessibility to solve the problem; Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by TomekAntoniuk, Feb 12, 2022.
Thema:
Odzyskanie konta [Account recovery]
Loading...
-
Odzyskanie konta [Account recovery] - Similar Threads - Odzyskanie konta Account
-
Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4
in XBoX on ConsolesWylogowanie z konta Microsoft w MC PS4: W grze Minecraft PS4 edition jestem zalogowany na konto Microsoft i nie wiem jak się wylogować. 517608db-e2df-4f80-b3fc-e54c20ce5ef0 -
zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360
in XBoX on Consoleszapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?... -
Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...
in XBoX Sales and PromoKupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...: Witam. Posiadam na koncie Microsoft 20zł i chciałem się zapytać czy mogę kupić za pomocą salda konta Microsoft subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate bez używania karty kredytowej na jeden miesiąc?... -
Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...
in XBoX on ConsolesPrzelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...: Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?] cdf39722-3f77-484c-b7ab-0e48ace277ff -
Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...
in XBoX Games and AppsOdłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...: Hej możecie mi powiedzieć jak odłączyć konto Microsoft od konta PS4? Niedawno założyłem nowe konto ale nie mogę rozłączyć starego konta z kontem od PS4.Nie mogę grać teraz ze znajomymi z... -
Gry z innego konta[Translation-Games from another account]
in XBoX Games and AppsGry z innego konta[Translation-Games from another account]: Mam pytanie Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać zbanowanym to czy wtedy wszystko bedzie dobrze czy... -
Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]
in XBoX AccessibilityZmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje... -
Zamknięcie konta Microsoft
in XBoX Games and AppsZamknięcie konta Microsoft: Witam. Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na innych koncie? Jeżeli nie to czy jest jakiś... -
Problemy z połączeniem konta do gry / Problems with connecting account to the game
in XBoX Games and AppsProblemy z połączeniem konta do gry / Problems with connecting account to the game: PL: Kiedy wchodzę na grę o nazwie Dead Cells i łączę się z nią swoim kontem to gra zatrzymuje się i wychodzi jak nie jestem połączony kontem do gry to wszystko działa ENG: When i Enter a game...