Odzyskanie konta [Account recovery]

Discus and support Odzyskanie konta [Account recovery] in XBoX Accessibility to solve the problem; Witam Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz... Discussion in 'XBoX Accessibility' started by TomekAntoniuk, Feb 12, 2022.

1. Odzyskanie konta [Account recovery]

Witam

Po przywróceniu xbox do ustawień fabrycznych nie umiem zalogowac się do mojego konta. Nie umiem uzyskać pomocy na infolini, piszę że zaraz odzdzwonia i nie oddzwaniają. Czy jest jakiś numer telefonu na którym można szukać pomocy? Poza tym który mówi żeby zostawić swój kontakt na stronie microsoft i oni oddzwaniają? Pozdrawiam

[The text below is machine translated and may not be an accurate representation of the original post]

Hello

After I restore my xbox to factory settings, I can't sign in to my account. I can not get help on the hotline, I write that immediately calls back and do not call back. Is there a phone number where I can seek help? Besides, who says to leave their contact on the microsoft website and they call back? Best regards

*Moved from Polish Community Participation Center*

:)

TomekAntoniuk, Feb 12, 2022
  2. XBF - Hayabusa Win User

Witaj TomekAntoniuk,

Przykro nam, że nie możesz zalogować się po zresetowaniu konsoli Xbox. Normalnie sugerowałbym pójście do https://support.xbox.com/contact-us ale powiedziałeś, że masz problemy z oddzwonieniem.

Istnieje opcja odzyskiwania konta, której możesz użyć, aby spróbować odzyskać konto i zresetować hasło. Wykonaj czynności opisane w tym artykule, aby zresetować hasło i odzyskać konto: Resetowanie zapomnianego hasła do konta Microsoft

Możesz także wykonać kroki opisane w tym artykule: Znajdowanie adresu e-mail konta Microsoft | Pomoc techniczna konsoli Xbox

Wypróbuj wszystkie te opcje i daj mi znać, jeśli nadal masz problemy.

-Hayabusa

[Powyższy tekst jest tłumaczony maszynowo i może nie być dokładnym odzwierciedleniem oryginalnego postu]

[The text above is machine translated and may not be an accurate representation of the original post]

Hello TomekAntoniuk,

Sorry to hear you cannot sign in after resetting your Xbox. I would normally suggest going to https://support.xbox.com/contact-us but you said you were having trouble getting a call back.

There is an account recovery option which you can use to try and recover your account and reset your password. Follow the steps in this article to reset your password and recover your account: Reset a forgotten Microsoft account password

You can also follow the steps in this article: Find your Microsoft account email address | Xbox Support

Please try all those options and let me know if you still have trouble.

-Hayabusa
  3. OGr M4CiEJK4 Win User

Account blocked..

Dzień dobry,

z tej strony [Mod Removed]

Proszę o odzyskanie mojego konta które zostało ukradzione i pozmieniano w nim hasło dostępu oraz email pomocniczy aktualnie nie mam dostępu do konta proszę o pomoc.

O to numer sprawy: [Mod Removed]

Gamertag: [Mod Removed]

Z poważaniem

[Mod Removed]

[Translation:

Good morning
    from this page, [Mod Removed]
    Please recover my account has been stolen and it pozmieniano password and secondary email currently do not have access to your account please help.
    Here is a case number: [Mod Removed]
    Gamertag: [Mod Removed]
    Sincerely
    [Mod Removed]]

[Mod Edit - Personal info has been removed]
  4. GrzegorzBak Win User

Nie można pobrać Rainbow Six Vegas - Games with Gold

tak jak napisałeś, winą jest regionalizacja konta - po prostu wychodzi na to, że ta akurat gra ma blokadę regionalną i bez polskiego konta lub vpn jej nie pobierzesz.
  5. XBF - Hayabusa Win User

Skradzione konto Microsoft

Witam

Przykro nam, że ktoś włamał się na Twoje konto. Rozumiemy, że jest to frustrujące, ale musisz skorzystać z formularzy odzyskiwania konta. Aby uzyskać dostęp do tego formularza, zobacz:

Odzyskiwanie konta

1. Wprowadź swój adres e-mail, telefon lub nazwę użytkownika Skype w pierwszym polu, jeśli je znasz.
    2. W polu tekstowym Kontaktowy adres e-mail wpisz adres e-mail, na który możemy się z Tobą skontaktować lub wysłać link do resetowania hasła. Pamiętaj, że ten adres e-mail powinien różnić się od tego, który próbujesz odzyskać.
    3. W trzecim polu tekstowym wpisz znaki wyświetlane na ekranie. Ma to na celu sprawdzenie, czy nie jesteś robotem.
    4. Aby zapewnić bezpieczeństwo konta Microsoft, zostanie wyświetlony monit o podanie kilku informacji identyfikacyjnych podanych podczas początkowej konfiguracji konta. Wypełnij jak najwięcej pól.
    Dodatkowe zasoby:

Jak odzyskać zhakowane lub naruszone konto
    MicrosoftResetowanie lub odzyskiwanie utraconego hasła do konta Microsoft | Pomoc techniczna konsoli Xbox

Wypróbuj formularz odzyskiwania konta oraz kroki opisane w dodatkowych zasobach, aby odzyskać konto.

Jeśli nadal masz problemy, skontaktuj się z pomocą techniczną Contact Support

[The text above is machine translated and may not be an accurate representation of the original post]

Hello,

Sorry to hear your account has been hacked. We understand it is frustrating, but you will need to use the account recovery forms. To access this form, see:

Recover your account

1. Enter your Email, phone, or Skype name in the first box if you know it.
    2. In the Contact email address text box, type an email address where we can contact you or send your password reset link. Note that this email address should be different from the one you’re trying to recover.
    3. In the third text box, type the characters displayed on the screen. This is to verify that you aren’t a robot.
    4. To help maintain the security of your Microsoft account, you’ll be prompted for several pieces of identification info that you provided when you initially set up your account. Fill in as many of the boxes as you can.
    Additional Resources:

How to recover a hacked or compromised Microsoft account
    Reset or recover your lost Microsoft account password | Xbox Support

Please try the account recovery form, and the steps in the additional resources to recover your account.

If you are still having trouble, please Contact Support
  6. xJCplDxSHESHO Win User

Udostępnianie game pass[Translation-Game pass sharing]

będziesz musiał mieć dwa konta z usług

pc-pc

pc-xbox

[Translation-you will need to have two accounts with the

pc-pc

pc-xbox]
Thema:

Loading...
  1. Odzyskanie konta [Account recovery] - Similar Threads - Odzyskanie konta Account

2. Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4

in XBoX on Consoles
    Wylogowanie z konta Microsoft w MC PS4: W grze Minecraft PS4 edition jestem zalogowany na konto Microsoft i nie wiem jak się wylogować. 517608db-e2df-4f80-b3fc-e54c20ce5ef0
  3. zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360

in XBoX on Consoles
    zapomniałem hasła i loginu do konta xbox live jak odblokowac xbox 360: Witam! Nie mogę się zalogować na moje konto Xbox Live na Xbox 360, zapomniałem hasło i login do konta. Czy można by było zmienić lub zresetować hasło do tego konta?...
  4. Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...

in XBoX Sales and Promo
    Kupno Xbox Game Pass Ultimate za pomocą salda konta Microsoft.[Translation-Purchase Xbox...: Witam. Posiadam na koncie Microsoft 20zł i chciałem się zapytać czy mogę kupić za pomocą salda konta Microsoft subskrypcję Xbox Game Pass Ultimate bez używania karty kredytowej na jeden miesiąc?...
  5. Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...

in XBoX on Consoles
    Przelew z jednego konta Microsoft na drugie[Translation-Transfer from one Microsoft account...: Witam Jak przenieść środki z jednego konta na drugie? [Translation-Hello How do I transfer funds from one account to another?] cdf39722-3f77-484c-b7ab-0e48ace277ff
  6. Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...

in XBoX Games and Apps
    Odłączanie konta Microsoft od konta PS4[Translation-Unlink your Microsoft account from your...: Hej możecie mi powiedzieć jak odłączyć konto Microsoft od konta PS4? Niedawno założyłem nowe konto ale nie mogę rozłączyć starego konta z kontem od PS4.Nie mogę grać teraz ze znajomymi z...
  7. Gry z innego konta[Translation-Games from another account]

in XBoX Games and Apps
    Gry z innego konta[Translation-Games from another account]: Mam pytanie Czy gdybym kupił na allegro konto z grami ( wiem że grozi to banem konsoli ) i gdybym potem usunął to konto i te gry aby nie zostać zbanowanym to czy wtedy wszystko bedzie dobrze czy...
  8. Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]

in XBoX Accessibility
    Zmiana danych konta Xbox.[Translation-Change your Xbox account information.]: Witam. Jakiś czas temu kupiłem używanego Xbox-a One. Znajdowały się na nim dwie gry więc zamiast tworzyć nowe konto na konsoli to przerobiłem to co było. Pozamieniałem wszystkie dane na swoje...
  9. Zamknięcie konta Microsoft

in XBoX Games and Apps
    Zamknięcie konta Microsoft: Witam. Mam pytanie.Czy po zamknięciu konta Microsoft wszystkie gry które kupiłem w Microsoft Store przepadną czy będę mógł je ponownie zainstalować na innych koncie? Jeżeli nie to czy jest jakiś...
  10. Problemy z połączeniem konta do gry / Problems with connecting account to the game

in XBoX Games and Apps
    Problemy z połączeniem konta do gry / Problems with connecting account to the game: PL: Kiedy wchodzę na grę o nazwie Dead Cells i łączę się z nią swoim kontem to gra zatrzymuje się i wychodzi jak nie jestem połączony kontem do gry to wszystko działa ENG: When i Enter a game...