nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file]
Discus and support nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file] in XBoX Games and Apps to solve the problem; dzień dobry po tym jak zainstalowałem grę UNDERTALE to nie mogę znaleźć plików gry to znaczy że grę samą mam na pasku zadań lecz nie mogę modyfikować... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KarolSenger, Jun 19, 2020.
Thema:
nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file]
Loading...
-
nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file] - Similar Threads - nie można znaleść
-
Nie działa gra z Xbox 360 na xsx
in XBoX Games and AppsNie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0 -
Gry się nie uruchamiają
in XBoX Games and AppsGry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]... -
Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...
in XBoX Games and AppsNie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje... -
Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu
in XBoX Games and AppsForza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93 -
nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5
in XBoX Games and Appsnie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić... -
"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]
in XBoX Games and Apps"Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can... -
Gry się nie pobierają.
in XBoX on WindowsGry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84 -
Forza online nie działa/ Forza online not working
in XBoX on WindowsForza online nie działa/ Forza online not working: Witam, mam problem z forza online. Wykonałem juz odblokowanie portów w routerze, firewall jest wyłączony, windows 10 jest aktualny. ENG Hello, i've a problem with Forza online. Port forwarding... -
Nie można otworzyć tej aplikacji.
in XBoX on WindowsNie można otworzyć tej aplikacji.: Witam. Otóż moj problem to juz drugie pobranie gry Forza Horizon 4, gra zostala reinstalowana, gdy juz ja pobralem chcialem uruchomic wyskakuje okno "Nie mozna otworzyc tej aplikacji, okres...