nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file]

Discus and support nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file] in XBoX Games and Apps to solve the problem; dzień dobry po tym jak zainstalowałem grę UNDERTALE to nie mogę znaleźć plików gry to znaczy że grę samą mam na pasku zadań lecz nie mogę modyfikować... Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by KarolSenger, Jun 19, 2020.

1. KarolSenger
    KarolSenger Guest

dzień dobry

po tym jak zainstalowałem grę UNDERTALE to nie mogę znaleźć plików gry to znaczy że grę samą mam na pasku zadań lecz nie mogę modyfikować plików przy czym nie mogę zainstalować spolszczenia proszę o pomoc.

Pozdrawiam.

[Translation-Good morning

after I installed the game UNDERTALE i can not find the game files it means that the game I have the same game on the taskbar but I can not modify the files, but I can not install crack please help.

Best regards. ]

:)

KarolSenger, Jun 19, 2020
  2. XBF Brad A Win User

Hello Karol,

Thanks for reaching out to the forums. We understand you have an issue with a game. Are you on a Xbox console, if so you are unable to modify files. If you are on a PC and got game through game pass, you cant modify files as it is locked. Please give as
    much information as possible so we can assist you further.

Thanks,

Brad
  3. HackingSpartan8 Win User

Xbox Live Gold - kupno gry [Mod Translation-Xbox Live Gold - buying games]

Tak grę będzie można uruchomić na stałe, subskrybcja gold daje przeczeny na gry na własność. Tylko darmowe gry z gold nie można uruchamiać jak subskrypcja się skończy

[Mod Translation-Yes, you can run the game permanently, subscribing to gold will give you ownership breaks.
    Only free games from gold cannot be started as the subscription ends]
  4. HassanB Win User

f1 2011 kod dostępu

Hi,

Sorry, you will not be able to access that game since it's associated with another account. Games for Windows LIVE games will not allow you to play games that you do not know the gamertag information for.

You will need to find out the e-mail and password associated with the old account in order to play the game. There is no way to associate your gamertag with the old game.

If you know the gamertag then you can contact phone support to find out the e-mail associated with the account and once you have that, you can reset the password.

Translation:

Hi,

Niestety, nie będzie w stanie uzyskać dostęp do tej gry, ponieważ jest powiązany z innym kontem. Games for Windows LIVE gry nie będzie można grać w gry, które nie znają Gamertag informacji.

Musisz dowiedzieć się, e-mail i hasła związanego z starego konta w celu gry. Nie ma sposobu, aby skojarzyć tag gracza ze starej gry.

Jeśli znasz tag gracza, możesz skontaktować się z obsługą telefonu, aby dowiedzieć się, e-mail powiązanego z kontem, a gdy już to, że można zresetować hasło.
  5. schnurren Win User

kopiowanie gier na inny dysk

Witaj Paprykarz11,

Jeśli prosisz o gry z aplikacji Xbox Beta lub UWP z Microsoft Store, nie możesz mieć zainstalowanej tej samej gry w więcej niż jednym katalogu. Ponieważ gry są chronione za pomocą DRM, nie można ich przenosić, kopiując i wklejając.

[Original message]

Hello Paprykarz11,

If you are asking for games from Xbox Beta App or UWP apps from the Microsoft Store, you cannot have the same game installed in more than one directory. And as the games are protected with DRM, you cannot move them by copy pasting either.
  6. Anghellic Karma Win User

Udostępnianie game pass[Translation-Game pass sharing]

Uważam, że możesz zalogować się na innej konsoli i ustawić ją jako konsolę główną. Następnie na kontach dodatkowych na tej konsoli można grać w gry pobrane na GamePass. Nie sądzę jednak, że można rozszerzyć to na kilka konsol jednocześnie.

[Translation-I believe you can log on to another console and set it as a home console. Then, in additional accounts on this console, you can play games downloaded on GamePass. However, I don't think it can be extended to several consoles at the
    same time. ]
Thema:

Loading...
  1. nie można znaleść pliku gry[Translation-can't find the game file] - Similar Threads - nie można znaleść

2. Nie działa gra z Xbox 360 na xsx

in XBoX Games and Apps
    Nie działa gra z Xbox 360 na xsx: Witam kupiłem grę castle Ania lord od shadows na xsx cyfrowa i nie działa 980e6459-6a5e-4d92-910b-898e7a3c4fc0
  3. Gry się nie uruchamiają

in XBoX Games and Apps
    Gry się nie uruchamiają: Gra próbuje się uruchomić po czym okno przedstawione na ss się wyłącza. Ponowne próby instalacji czy włączenia komputera nic nie wniosły. Jak rozwiązać ten problem??? [img]...
  4. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  5. Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu

in XBoX Games and Apps
    Forza horizon online nie działa proszę o pomoc w załączniku zrzuty ekranu: Poniżej zrzuty ekranu [img] [img] 904c464e-3bef-43f8-8ec6-df6e815b8b93
  6. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  7. "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]

in XBoX Games and Apps
    "Join Error: Session Not Found" Astroneer ["Błąd dołączenia: nie znaleziono sesji" Astroneer]: Nie mogę dołączyć do sesji w astroneerze natomiast inni znajomymi mogą prosze o pomoc. [Mod Translation, may contain errors] I can not join the session in the astroneer but other friends can...
  8. Gry się nie pobierają.

in XBoX on Windows
    Gry się nie pobierają.: Przy próbie pobierania pojawia się kod błędu 0x80073CF3. Szukałem prawie wszędzie, ale żadna metoda nie pomogła. Ma ktoś jakiś pomysł? b82d36f2-7cdf-4aba-9684-9c0dbfdeac84
  9. Forza online nie działa/ Forza online not working

in XBoX on Windows
    Forza online nie działa/ Forza online not working: Witam, mam problem z forza online. Wykonałem juz odblokowanie portów w routerze, firewall jest wyłączony, windows 10 jest aktualny. ENG Hello, i've a problem with Forza online. Port forwarding...
  10. Nie można otworzyć tej aplikacji.

in XBoX on Windows
    Nie można otworzyć tej aplikacji.: Witam. Otóż moj problem to juz drugie pobranie gry Forza Horizon 4, gra zostala reinstalowana, gdy juz ja pobralem chcialem uruchomic wyskakuje okno "Nie mozna otworzyc tej aplikacji, okres...