Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360

Discus and support Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360 in XBoX Games and Apps to solve the problem; nie mogę się zalogować na xbox do golda a8e94aa0-5790-4648-9236-52604af3d0c3 Discussion in 'XBoX Games and Apps' started by SpeciovsCandy95, Oct 29, 2017.

1. Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360

nie mogę się zalogować na xbox do golda

:)

SpeciovsCandy95, Oct 29, 2017
  2. Polish problem - Please translate i have big problem and I need help

Witam potrzebuje pomocy. Nie mogę się zalogować na to konto nie pamiętam hasła i nie pamiętam też hasła do przypisanego maila oraz nie jestem pewien czy jest tu numer telefonu poprawny, a nie stary kiedyś wysyłałem sms'a, ale też coś nie poszło mogę podać
    pare alternatyw do zweryfikowania. Mogę dać nie wiem dokument do zweryfikowania nazwa loginu jest od mojego Imienia i Nazwiska moge wysłać zdjęcia dowodu twarzy wszystkiego żeby udowodnić, że to ja nawet rodziców. Mail ten jest mi pilnie potrzebny bo nie mogę
    zmienić ustawień w wielu rzeczach nie mam dostępów do gier, a najwazniejsze to, ze nie moge edytować profilów na xboxie bo do tego jest potrzebne hasło, a hasła nie znam, a żeby przypomnieć hasło trzeba mieć dostęp do maila, a takiego nie mam. Na pytaniu pomocniczym
    było coś w stylu wiadukt lub ulica nie jestem pewien bo nie działa na potwierdzenie mogę wysłać zdjęcia z datą zrobienia, ze z teraz na tle dowód no wszystko po prostu potrzebuje tego maila identyczna sytuacja jest z kontami *** Die E-Mail-Adresse wurde aus Datenschutzgründen entfernt. ***, *** Die E-Mail-Adresse wurde aus Datenschutzgründen entfernt. *** do tych
    maili też potraciłem hasła, a nie mam opcji odzyskania w każdy sposób mogę zweryfikować moją osobę, że to wszystko należy do mnie. Potrzebuje pomocy to naprawdę ważne mam przez to bardzo dużo rzeczy po blokowanych. Nie znam tego hasła od dawna w logach możecie
    sprawdzić, że ostatnie logowanie było bardzo dawno bo od dawna nie mam do niego dostępu, ale wczesniej moglem jakos funkcjonowac bo to tylko gry, a teraz mam całego xboxa zablokowanego. Proszę o pomoc bardzo mi na tym zależy. Pozdrawiam.

*********************************> Takiego maila wysłałem do supportu domeny wp.pl. A jeśli to możliwe to proszę support XBOX o zresetowanie maila lub hasła bo inaczej nie da się nic zrobić mogę na wszelkie sposoby potwierdzić prawdziwość.

GoofyHerbivore0, Oct 29, 2017
  3. marmat11
    marmat11 Guest
    Zły adres e-mail lub hasło [Translation: Wrong email address or password]

Na swojej konsoli nie mogę się zalogować do xbox live.Podaje zły adres e-mail lub hasło w swoim komputerze nie ma problemów z zalogowaniem pomocy o co chodzi nie mogę dać sobie rady już zmieniałem hasła ale to nic nie pomaga

[Translation: On the console
    I can not sign in to
    xbox live.Returns the wrong
    email address or password in
    your computer does not have problems with the
    login help what's going on
    I can not give you the Council
    already I changed the
    password but it's not helping]

marmat11, Oct 29, 2017
  4. Frizio I iB
    Frizio I iB Guest

Hello Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360 :)

please next time write your question in English, so more people can help you!

thanks bye

Frizio I iB, Oct 30, 2017
  5. Frizio I iB Win User

Hello :)

please next time write your question in English, so more people can help you!

thanks bye
  6. aluskoks Win User

Ps4 minecraft

Nie można połączyć się z kontem microsoft w minekrafcie

Gdy spróbujemy się połączyć wyskakuje „próbowaliśmy połączyć się na konto Microsoft, ale coś poszło nie tak”.

- [Tłumaczenie - Nie mogę zalogować się do konta Microsoft w Minekraft

Podczas próby zalogowania się, „próbowaliśmy zalogować się na konto Microsoft, ale coś poszło nie tak”.
  7. FidgetyMovie656 Win User

Ps4 minecraft

Mam ten sam problem. Mogę się zalogować witryny Microsofta A z Xboxa nie bo go nie posiadam. Chciałbym zagrać z kolegami Ale nie mogę nie wiem czy to błąd czy coś innego Ale kiedy próbuję się zalogować na konto Microsoft w minecrafcie na playstation4 to
    wyskakuje mi komunikat że "Próbowaliśmy zalogować cię na konto Microsoft ale coś poszło nie tak" proszę o pomoc

[Mod Translation - I have the same problem.
    I can log in to Microsoft A website from Xbox not because I don't have it.
    I would like to play with my friends But I can't know if it's an error or something else But when I try to log in to Microsoft account in minecraft on playstation4 I
    get the message that "We tried to log you in to Microsoft account but something went wrong" please help]
  8. KrystianKowalski Win User

Problem z kontem Microsoft oraz z grą Minecraft na PS4.

Mam problem i nie mogę sie zalogowac na konto microsoft na ps4 nick Kuchar457

[Translation-I have a problem and I can't log in to my microsoft account on ps4 nick Kuchar457]
  9. XxAssasin xXPL Win User

DLC Content From Xbox 360 to Xbox One

Witam mam problem ponieważ nie mogę pobrać na Xbox one zawartości która mam na Xbox 360 rozchodzi się o 6 bonusowych piosenek które były dołączone do rocksmith.
Thema:

Loading...
  1. Nie mogę zalogować sie do live na xbox 360 - Similar Threads - Nie mogę zalogować

2. Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę uruchomić gry, komunikat "Wystąpił problem podczas uruchamiania gry.Kod błędu:...: Witam, zakupiłem xbox game pass ultimate i zainstalowałem na mój komputer gre Farming Simulator 22.Przy próbie uruchomienia wyskakuje okienko gry z napisem uruchamianie gry a następnie wyskakuje...
  3. nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5

in XBoX Games and Apps
    nie mogę włączyć domu aukcyjnego Forza Horizon 5: wyskakuje takie coś "Dostęp do zawartości stworzonej przez użytkownika jest ograniczony ze względu na ustawienia prywatności twojego profilu" nie wiem jak mam to naprawić...
  4. Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]

in XBoX Games and Apps
    Xbox nie mogę uruchomić gier[Xbox can't run games]: Witam nie mogę uruhomić żadnej gry cyfrowej nie mogę grać w zadną gre cywrową proszę o pomoc [Translation - Hello I can't run any digital game I can't play any game please help]...
  5. Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...

in XBoX on Consoles
    Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft[Translation-I can't change my birth date...: Nie mogę zmienić daty urodzenia w koncie Microsoft choć jestem osobą powyżej 13 roku życia proszę bardzo o pomoc. [Translation-I cannot change the date of birth in my Microsoft account, although...
  6. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies". [I can't start the game "Sea of thevies".]: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. [Translation-The download went normally, without any problems....
  7. Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".

in XBoX on Windows
    Nie mogę uruchomić gry "Sea of thevies".: Pobieranie przebiegło normalnie, bez żadnych problemów. Jednak gdy próbuje ją włączyć otwiera mi się na kilka sekund i potem znika. 8544e495-bc3f-484d-91c3-6357016f72a4
  8. Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.

in XBoX on Windows
    Ekran logowania się zapętla i nie mogę grać w gry ze sklepu microsoft oraz xbox game pass.: Ekran logowania się zapętla i nie mogę się zalogować. Próbowałem instalować od nowa aplikację ale dalej nie działało. Zamieszczam film poniżej, prosżę o szybką pomoc. Video [Title Mod...
  9. Nie mogę anulować game passa

in XBoX Games and Apps
    Nie mogę anulować game passa: Od jakiegoś czasu Game Pass stał się dla mnie nie przydatny więc chciałem anulować subskrypcję ale na stronie Microsoft nie mogłem znaleźć opcji anulowania. Xbox Gold mogę anulować ale Game Pass...
  10. Nie mogę się zalogować po aktualizacji

in XBoX on Consoles
    Nie mogę się zalogować po aktualizacji: czemu nie mogę się zalogować po aktualizacji urządzenia nic nie mogę zrobić nawet tv włączyć pomocy [Translation] you can not log in after updating the device's nothing I can do even turn on the...